skip to Main Content

Esküvői blog – a legjobb tippek, tanácsok az esküvőtök megszervezéséhez

Menyasszony lufival autóbanEsküvői fotós blog – minden, ami a nagy nap megszervezéséhez kell

 

Az emberiség Ádám és Éva óta keresi a teljesebb élet, az eggyé válás, a harmonikus együttélés, az igazi társ megtalálásának lehetőségét. Amikor végre álmainkat siker koronázza, végtelenül boldogok vagyunk, örülünk minden egyes pillanatnak, amit a kedvesünkkel tölthetünk és megfogadjuk, hogy ez  örökké így is marad.

 

Ady Endre: Őrizem a szemed c. versében gyönyörűen kifejezi ezt:

“Már vénülő kezemmel
Fogom meg a kezedet,
Már vénülő szememmel
Őrizem a szemedet.

Nem tudom, miért, meddig
Maradok meg még neked,
De a kezedet fogom
S őrizem a szemedet.”

 

Óriási segítség a nagy nap megszervezésében

Az esküvő napja életünk talán egyik legboldogabb, legcsodásabb, legpompásabb eseménye, amelyet egy hatalmas kihívást jelentő, kiterjedt rendezvényszervező munka előz meg. A weboldalam esküvői blog része ebben nyújt Nektek segítséget.

 

A blogban hasznos ötletekkel, tanácsokkal szeretnék segíteni abban, hogy miként tehetitek esküvőtöket különlegessé és egyedivé, hogyan kössetek szerződést a szolgáltatókkal. Miként tegyétek gördülékennyé az ünnepség lebonyolítását. Segítek abban, hogy az emlékeiteket maradandóak és a vendégsereg elégedett legyen. Különböző ötletekkel szolgálok az esküvő napirendjének kialakításához, a tanúválasztáshoz, a menyasszonyiruha kiválasztásához, a kreatív fotózás időpontjának megválasztásához. Ellátlak benneteket a teendők listájával, hogy semmi ne maradjon ki a nagy izgalom övezte boldog készülődésben. Ötletekkel szolgálok a játékszervezésre a lagzin.

 

Esküvői fotósként sok-sok cikkben foglalkozom azzal, hogy miként készülhetnek a lehető legszebb fotók rólatok. Összegyűjtöttem a legvarázslatosabb esküvői helyszíneket.

 

Útmutatást, vezérfonalat nyújtok a szolgáltatók kiválasztásában az esküvőszervezés minden területén.

Fel a lap elejére