skip to Main Content

Rólam

Fotók fénnyel, szívvel, lélekkel

A Rólad készült fotók nem egy a több száz kép közül, hanem örök emlék ezért nagyon fontos, hogy a tested, lelked és szellemed hármasának pillanatnyi állapotát tükrözzék. Mindenkit úgy fogadok, ahogy van. Tisztelettel és szeretettel állok azokhoz, akik hozzám jönnek. Egyedi vagy és különleges, ezért így akarok veled beszélni és veled együtt dolgozni. Megtiszteltetést jelent számomra, ha megkérsz, hogy megörökítsem életednek ezt a fontos szakaszát.

Mi tesz boldoggá?

Sokféleképpen mérjük itt ezen a földön az emberi életet: Években, a valódi barátságokban, időnként pénzben, vidám és borús pillanatokban. Mégis az egyik fontos mércéje életünknek: Mi az, ami boldoggá tesz? Mi az, ami kiteljesedést jelent és felszabadít téged és engem? Ezek a gondolatok keringtek bennem, amikor úgy döntöttem „megállítom a pillanatot” és a fotózást választom.

Érzelmek és ajándék

Szeretem az embereket és szeretem, amikor őszinte, érzelmekkel teljes fotókkal tudom megajándékozni a párokat, családokat. Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot és az őszinteséget. Ha esküvő előtt állsz te is megoszthasd velem: Kik vagytok? Miként ismertétek meg egymást? Milyen esküvőt, ruhát, dekort, stílust, helyszínt, és persze milyen esküvői fotókat szeretnétek. Bízom benne, hogy lesz rá alkalom, hogy személyesen is találkozhassunk kedves olvasó és valódi értékkel ajándékozzalak meg Benneteket.

Dédszülők

Mindennek oka van

A dédszüleim esküvői fényképe még a mai napig kint van a nappali falán. Pedig már eltelt több mint száz év. Miért? Mert akkor, ott ennek a fiatal párnak eszébe jutott, hogy hívjanak a faluba egy fotográfust. Nem voltak tehetősek, nem éltek hatalmas házban, szerintem nem cseréltél volna velük. Volt olyan rokonuk, aki azt mondta: „Ezt (a fotóst) te nem engedheted meg magadnak! Ne költsd ilyenre a pénzedet.” De ők tudták erre a pillanatra örökké emlékezni akarnak és nem hagyták magukat bárki emberfiától lebeszélni. Talán kevesebb rózsa volt az esküvőn, vagy egyszerűbb volt a lakodalom! Lehetséges. De úgy hiszem azt sohasem gondolták, hogy ezzel a döntésükkel, annyi szerettüket örvendeztetik meg a jövőben: gyerekeket, unokákat, dédunokákat… A mai napon tudom már, hogy nekik is részük volt abban, hogy ezt a pályát választottam.

Gazsó Gábor

Back To Top