Skip to content

Rólam

Fotók fénnyel, szívvel, lélekkel

A Rólad készült fotók nem egy a több száz kép közül, hanem örök emlék ezért nagyon fontos, hogy a tested, lelked és szellemed hármasának pillanatnyi állapotát tükrözzék. Mindenkit úgy fogadok, ahogy van. Tisztelettel és szeretettel segítek azoknak, akik hozzám jönnek. Egyedi vagy és különleges, ezt tartom a szem előtt és így fogjuk a legjobb eredményt elérni. Megtiszteltetést jelent számomra, ha megörökíthetem életednek ezt a fontos szakaszát.

Google
Attila Biró
2023.05.31

Nekem első fotózásom volt, így elég bizonytalan voltam, de Gábor mindenben segített! (Időpont, helyszín kiválasztása stb). Remek ötletei voltak, és nagyon barátságos ami szerintem fontos egy fotózás során. Csodás képek születtek, gyorsan elkészült az utómunka is. Nagyon boldogok vagyunk! (Jegyesfotózáson voltunk).

Google
Réka Pokol
2024.04.16

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a fotókkal és a szolgáltatással a fotózás is könnyen és gördülékenyen ment, precíz és gyors.Csak ajánlani tudom!

Google
Aliz Fazekas
2022.10.17

Gábort választottuk a Nagy Napunk fotózására, és milyen jól tettük!Bámulatos képek születtek mind Rólunk, mind a vendégeinkről. Nagyon köszönjük a türelmét, hisz mi sem vagyunk topmodell formák, illetve a barátságos hozzáállását a fotózás alatt és után.Bátran ajánljuk mindenkinek, aki még keresi az igazi FOTÓST.

Google
Enikő Balázs
2023.05.24

Köszönjük a szakszerű hozzállást, a kedvességet , a gyerekek is ellazultak és szuperül érezték magukat. Szuper képek születtek! Mindenki örül 😁.

Mi műtermi esküvői fotózás miatt kerestük fel Gábort. Annak ellenére, hogy nem szeretjük ha fotóznak minket a fotózás nagyon jó hangulatban telt. Gábornak nagyon sok ötlete volt a beállásokat illetően. A képek csodásak lettek és nagyon gyorsan kézhez is kaptuk őket! Ha valaki egy lelkiismeretes, munkájára igényes fotóst keres akkor bátran ajánljuk Gábort! Ha legközelebb fotósra lesz szükségünk Mi biztos újra Őt választjuk!

Google
Dániel Papp
2022.05.11

Gyorsan, jó képeket csinált!

Google
Anna Halasz
2023.05.08

A fotózás megszervezése és a kommunikáció rendkívül gördülékenyen volt. Időjárás miatt 1x át kellett tenni a kültéri fotózás időpontját, de gyorsan találtunk új időpontot, ami mindenkinek megfelelt.Gábor nagyon kedves és segítőkész! A fotózás során nem éreztük magunkat kényelmetlenül és nem is feszengtünk. Nagyon szép képeket készített, amiért hálásak vagyunk!

Esküvőnkre kértük fel Gábort, aki nagyon segítőkész, és kedves volt. A kész képeket pár nap alatt készhez is kaptuk, amik szuperek lettek. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk, nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki gyors és profi munkát szeretne. 🙂

Google
Adrienn Horváth
2024.05.14

Az esküvőnk előtt pár nappal, találtam rá Gáborra. Az elejétől fogva nagyon készséges, rugalmas és segítőkész volt. Segített a polgári szertarásunk utáni fényképezés lebonyolításában is ezáltal nagyon gördülékenyen haladt.A kreatív fotózás alatt is segített abban, hogy nagyon felszabadultak legyünk, még akkor is ha fotóznak.Nagyon sok kreatív ötlete volt/van. A képek minősége jóval felülmúlta amit mi elvártunk.Összeségében Gábor személyében egy nagyon fantasztikus fényképészt ismerhettünk meg!Szívből ajánlom Mindenkinek!

Google
Noémi Vizkeleti
2023.07.30

Őszinte szívvel ajánljuk Gábort, aki gyönyörű képeket készített az esküvőnkön. Hálásak vagyunk azért, hogy Ő volt velünk a nagy napunkon és az ő munkája által élhettük át újra a pillanatokat.

Google
Boglárka Szele
2024.04.26

Profi hozzáállás. Nagyon tetszett a végeredmény, amit pár napon belül meg is kaptunk. A hangulat szuper volt, könnyedén ment a fotózás. Másnak is ajánlom.

Google
Máté Baji
2022.11.30

Nagyon kedves, tapasztalt, precíz, pontos és segítőkész volt Gábor az első üzenettől kezdve, az esküvő alkalmán át egészen az képek átadásáig.Továbbá a képei véleményem szerint utómunka nélkül is elképesztőek!

Google
Viktória Rácz
2022.08.20

Kedves Gábor! Köszönjük az igényesen kidolgozott minőségi képeket. Minden várakozásunkat felülmúlta! Sikerült elkapni a legszebb pillanatokat. Felejthetetlenné tetted számunkra a nagy napot!Örülünk, hogy Téged választottunk, köszönjük a csodás képeket!

Gábor egy nagyon profi és felkészült fotós, munkája igényes 😍 nagyon szép és jól elkapott képeket készített rólunk, sokat segített a képek beállításában a remek ötleteivel ☺️ nem tudunk elég hálásak lenni számára, hogy az esküvőnket ilyen szép formában örökítette meg, amire majd évek múltán is szívesen gondolunk vissza😍 bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy profi esküvői fotóst keres! ☺️köszönettel: Barbi&Kristóf

Google
L. Lilla
2023.05.30

Szeretnénk megköszönni Gábornak a csodás fotókat és azt a gyorsaságot, ami miatt nagyon hamar a kezünkbe kaptuk a profi képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól fognak sikerülni, mert nagyon izgultunk, sosem voltunk még hasonló helyzetben. Gábor rengeteget segített a legjobb pózok kiválasztásában és figyelt arra is, hogy oldja az izgatottságunkat. Egy élmény volt!! 🙂

Google
Fábián Tamás
2023.07.24

Csak ajánlani tudom. Jó hangulatban telt a fotózás és nagyon jól sikerült elkapni a pillanatokat. Az árazás is versenyképes. Minden az előzetesen megbeszéltek mentén haladt. 🙂

Jegyesfotózáson voltunk Gábornál a zuglói Japánkertben. A fotozás során nagyon nagyon kedves és türelmes, utóbbira hozzánk szükség is volt. 🙂 Ezenkívül a képeket nagyon gyorsan és igényesen készítette el, nagyon elégedettek vagyunk. 🙂 Köszönjük szépen!

Google
Balázs Götz
2023.04.07

Köszönjük Gábornak a sok szép képet, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy megbízható, jó fotósra van szüksége!

Google
Pekkarik Dániel
2023.08.30

Gábort az interneten találtuk, munkái egyből megtetszettek nekünk. Már a kapcsolatfelvéfel és a kommunikáció is gördülékenyen zajlott. Azt kell mondanom, hogy nem okozott csalódást, remek munkát végzett, az esküvői képeink fantasztikusak lettek. Bátran tudjuk ajánlani!

Google
Krisztina Takács
2022.09.17

Gábor nagyon szuper képeket készített az esküvői szertartásunkról és a jegyes fotóink is gyönyörűek lettek. Elkapta azokat a pillanatokat, amiről szólt a napunk, visszanézve eszünkbe jutnak azok az érzések, és az a hangulat, ami aznap volt képről képre vissza tudjuk idézni az esküvőt neki köszönhetően.

Google
Dani Ripka
2023.10.30

Kedves, segítőkész fotós...Köszi az interjút. 🙂

Google
Katalin Horváth
2023.09.10

Kedves Gábor,Nem tudjuk elégszer megköszönni neked ezeket a szuper fotókat, amiket készítettél a nagy napunkon. Nem voltunk túl tapasztaltak a fotózásban, de hála neked pillanatok alatt sikerült eloszlatnod az izgulásunkat és egyből meg láttad a legjobb fotózási pontokat a helyszínen illetve, hogy melyik beállások állnának jól nekünk, így tényleg csak előnyös képeink lettek.Köszönjük!! 🙂

Gábor személyében egy profi és nagyon kedves fotóst ismerhettünk meg. Az esküvői fotózásunk nagyon jó hangulatban telt, nem éreztük feszélyezve magunkat, sokat segített nekünk a tanácsaival (mivel eddig még nem vettünk részt ilyen jellegű fotózáson), így az egész folyamat nagyon gördülékenyen ment, az elkészült képek pedig tökéletesek lettek. A fotózás előtti és az azutáni kommunikációjában sem lehetett kivetni valót találni, mi nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásával. Csak ajánlani tudjuk! 🙂

Google
Jan Vaněk
2023.09.11

Gábor was a photographer on our wedding in August 2023. He took time 2 days in advance to drive to a place where we wanted to have our pair pictures and later on the wedding, he stay more than 14 hours and took so many photos. All of them are looking very sharp, he has great equipment and great eye for detail.He spoke english well enough to organise each picture, he was very helpful, hard working and always smiling. Would recommend to anyone for any occasion!

Google
Norbert Glaser
2023.01.17

Kedvesség, végtelen türelem, sok szép fotó! Csak a legjobbakat tudjuk mondani! Köszönjük!

Google
Szandi Buday
2022.10.21

Gábor csodálatos képekkel tette tökéletessé a Nagy napunk emlékét. Segítőkész, aranyos, gyorsan válaszol, nagyon hamar megkaptuk a képeket mind a miniatűr, mind a kidolgozott változatokat. Tökéletes választás volt egy tökéletes naphoz, csak ajánlani tudom.

Google
Panka Maros
2023.03.29

Gábor nagyon szépen és gyorsan dolgozik. Örök emlék marad a fiaink keresztelőjéről készült képek, melyek az Ő keze munkáját dícsérik 🙂 Jó szívvel ajánlom!

Google
Márton Enikő
2022.09.13

Kedves Gábor! 🙂Nem lehetünk elég hálásak, hogy megörökítetted életünk legszebb napjának minden pillanatát! Csodálatos fotók készültek mindenkiről, és minden fontos pillanatról, nem hiányolunk semmit. Azon kívül, hogy kommunikáció az esküvő előtt, alatt és után is gördülékenyen ment, nagy segítségünkre voltál minden percben, és ha láttad rajtunk, hogy nem igazán tudjuk hogy álljunk, azonnal segítettél, és tanácsot adtál. A kreatív fotózás alatt sem éreztük magunkat feszélyezve, a barátságos, kedves és profi személyednek köszönhetően minden percét élveztük.Köszönjük, hogy te örökítetted meg az esküvőnk legszebb perceit, és szívből ajánlani fogunk téged minden kedves házaspárnak! 🙂Hálás köszönettel: Enikő és Bence

Google
Viktor Szendrei
2023.10.20

Nagyon meg voltunk elégedve Gábor munkájával, professzionális és igényes képeket készített. Egyszerű volt a kommunikáció és Gábor nagyon segítőkész volt bármilyen kérdésben. Köszönjük szépen.

Google
Tünde Szőke
2023.08.29

Kedves Gábor, szeretnénk még egyszer megköszönni mind az esküvőn, mind pedig a kreatív fotózáson készített gyönyörű képeidet, illetve a profizmust, kreativitást amit tapasztaltunk tőled.Mindig nagyon segítőkész, rugalmas voltál velünk, az elkészült képeket pedig nagyon gyorsan megkaptuk.Mi jó szívvel ajánlunk mindenkinek és örülünk, hogy Téged választottunk! 🙂Üdv.: Tündi és Peti

Google
Barbara Kormány
2023.11.20

Gáborral minden egyszerűen és gördülékenyen ment. Mindenben rugalmas volt és segítőkész, csodálatos képek születtek. Nekünk csak magunkat kellett adni és mosolyogni. Mindenkinek csak ajánlati tudom!

Google
Klaudia Jakab
2022.08.07

Kedves Gábor! Hálásan köszönjük a munkádat, csodás képek születtek az esküvőnkről! Még a vendégektől is érkezett visszajelzés, hogy mennyire profi munkát végeztél, mindenhol ott voltál, minden pillanatot elkaptál! Mégegyszer nagyon köszönjük!

Google
Adrienne Nagy
2024.01.11

Nagyon örülünk, hogy Gábort választottuk esküvői fotósunknak. A kreatív fotózáskor (amelytől mindketten tartottunk picit) laza, nyugodt hangulatot teremtett, a végeredmény tökéletes lett. A szertartás során készült képek is nagyon jók lettek, ráadásul hamar meg is kaptuk őket. Tökéletesen elégedettek vagyunk, köszönjük szépen! Jó szívvel ajánlom Gábort mindenkinek, szuper munkát végez!

Google
Attila Varga
2023.06.28

Hogy miért adtunk 5 csillagot? Gábor, kreatív, olyan ötletei voltak, amikre mi nem is gondoltunk volna. Egy igazi profi fotós szemmel látott minket és helyezett bele az adott környezetbe.Mindemellett figyelt az apró részletekre, rugalmas és még azt is elérte, hogy a gyerekek is a kamerába nézzenek! 🙂Hálás köszönet! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! R&A

Google
Sándor Szabó
2021.10.21

Nagyon elégedettek voltunk, jók lettek a képek.

First of all, I would like to say thank you for Gábor for his amazing work! He was a very good choice for us, he was very perofessional, creative, functional, he has very very good equipment and he was literally everywhere on our wedding. We had 2 day before the creative shooting, he was very kind and supportive and came very early to the location so we were able to discuss ideas, plans etc. On the wedding day he also arrived as one of first so all went smooth and despite the business and size of the wedding he managed to capture all moments that matter. We have received the final pictures very fast and the quality really made us very happy. I couldnt find even 1 image out of 800 that would not be nice! Colours are very lively and all very sharp. Gabor has our full recommendation

Google
Ágnes Eszenyi
2023.04.02

Gábor az esküvőnkre fotózott minket, a műtermi fotózáson és a ceremónián, illetve az azt követő ebéden készítette a képeket. Gyönyörű, minőségi képeket készített, nagyon kellemes a személyisége. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, elkapta a legkülönlegesebb pillanatokat is 🙂

Google
Dávid Sümegi
2022.09.28

Köszönjük szépen a képeket, nagyon jól sikerültek!Gábort az interneten találtuk, a portfóliója alapján már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt és később sem csalódtunk. A kommunikáció korrektül és gördülékenyen ment, a képeket nagyon gyorsan kézhez kaptuk. Gábor az egész folyamat alatt nagyon türelmes, kedves és segítőkész volt.

Google
Mónika Z.
2022.10.04

Gyönyörű képeket kaptunk életünk egyik legfontosabb és legszebb napjáról. A fotós kedves, ügyesen instruált minket, a képeket hamar meg is kaptuk. Köszönjük szépen!

Google
Erika Ács-Tari
2022.05.01

Nagyon elégedettek vagyunk, szuperek lettek az esküvői képeink. Gábor türelmes és segítőkész volt, ügyesen végig követte a nagy napunkat, hogy ne maradjon ki semmi lényeges és gyorsan át is küldte az elkészült anyagot.Örülünk, hogy őt választottuk és köszönjük a csodás képeket.

Google
Alexandra Kovács
2024.04.16

Gábor munkájával teljes mértékben elégedettek vagyunk a férjemmel.Az esküvőt megelőző kommunikációja teljeskörű volt, majd magán az eseményen is nagyon jó ötleteket adott a képek készítése során.Az utómunkálatok a képeken pedig természetes hatásúak.Szívből ajánlom.

Remek élmény volt. Gyorsan egyeztettünk időpontot és jó hangulatban telt a fotózás. Profi képek születtek! Köszönjük!

Google
Pethő Ildikó
2024.03.22

Gábor csodálatosan szép képeket készített egy meghitt családi eseményünkről. Mind emberileg, mind szakmailag ajánlom mindenkinek, aki nem akarja a véletlenre bízni a fontos pillanatok megörökítését.

Google
Nagy Bernadett
2023.08.03

Nagyon élveztük a fotózást, kellemes hangulatban , sok ötlettel készültek a képek. A képeink gyönyörűek, igazi emlékek lesznek mindannyiunknak. Köszönjük!♥️

Google
Melánia Puporka
2022.07.22

Profi, igényes fotós, mindenkinek ajánlom, aki szeretné, hogy igazán emlékezetes legyen az esküvője!Gyorsan elkészültek a képek, és az utómunka is nagyon szép, igényes lett! Egyéni kéréseinket is figyelembe vette!Nagyon hálásak vagyunk!Csak ajánlani tudom!

Google
Agnes Pusker
2023.11.27

Gábor személyében egy nagyon kedves embert és fantasztikus fotóst ismertünk meg. Minden pillanatban tökéletesen jelen volt, elkapta a legszebb jeleneteket, mindenkit a legjobb formájában mutatva, ezen kívül rendkívül segítőkész és figyelmes volt az egész idő alatt. A képek pedig hihetetlen sebességgel készen voltak, ugyanúgy, mint az utómunka. Szívből köszönjük Neked, biztos, hogy ha újra fotósra lesz szükségünk, tudjuk a tökéletes címet!

Az esküvőnkre Gábort kértük fel a képek elkészítésére. A páros kreatív fotózás szuper hangulatban telt a képek gyönyörűek lettek. A ceremóniáról és az este többi részéről készült képekkel is maximálisan elégedettek vagyunk.

Google
Tóth Brigitta
2022.07.26

Szeretnénk Gàbornak megköszönni a csodàs képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jòl fognak sikerülni,mert nagyon izgultunk és nem volt elképzelésünk a helyekről és a beàllàsokròl. Viszont Gábor jòl kezelte a helyzetet amellett, hogy megkereste a legideàlìsabb helyeket a fényképezéshez és segìtett kivàlasztani a legjobb pòzokat szàmunkra mindemellett arra is jutott ideje, hogy oldja az izgatottsàgunkat. Nagyon jò hangulatban telt a fotòzàs Gàbor személyiségének és ember központùsàgànak köszönhetően,ezért nem éreztük magunkat feszélyezve és Gábort sem idegennek! 🙂A fontos pillanatokat nagyon jòl elcsìpte, igényes szép képeket kaptunk!Brigi&Istvàn

Google
Elza Volenszki
2022.06.12

Csodálatos munkákat készít Gábor, az hogy elégedettek vagyunk az messze nem fedi a valóságot!!Bátran ajánlom mindenkinek, ha Őt választod az egyik legprofibb fotóst sikerült!A képek gyönyörűek!Gábor rendkívül kedves és segítőkész.Jó érzés volt vele fényképezés, minden pillanatot, érzést elkapott, visszatükrözi az érzelmeket. Bátran válaszd a FotoArt. Hu

Egy kellemes hangulatú fotózáson vettünk részt a családdal. Mindenkinek ajánlom.

MI TESZ BOLDOGGÁ?

Sokféleképpen mérjük itt ezen a földön az emberi életet: Években, a valódi barátságokban, időnként pénzben, vidám és borús pillanatokban. Mégis az egyik fontos mércéje életünknek: Mi az, ami boldoggá tesz? Mi az, ami kiteljesedést jelent és felszabadít téged és engem? Ezek a gondolatok keringtek bennem, amikor úgy döntöttem „megállítom a pillanatot” és a fotózást választom.

ÉRZELMEK ÉS AJÁNDÉK

Szeretem az embereket és szeretem, amikor őszinte, érzelmekkel teljes fotókkal tudom megajándékozni a párokat, családokat. Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot és az őszinteséget. Ha esküvő előtt állsz te is megoszthasd velem: Kik vagytok? Miként ismertétek meg egymást? Milyen esküvőt, ruhát, dekort, stílust, helyszínt, és persze milyen esküvői fotókat szeretnétek. Bízom benne, hogy lesz rá alkalom, hogy személyesen is találkozhassunk kedves olvasó és valódi értékkel ajándékozzalak meg Benneteket.

Profi Esküvői Fotós Budapest

VÉLEMÉNYEK

Esküvői Fotózás Vélemény, Balázs És Erzsébet

Hálásan köszönjük a reményeinket és várakozásainkat egyaránt felülmúló képeket! A gyönyörű fotók megszólalnak, és mesét szőnek az esküvőnk napjáról! Minden percét nagyon élveztük a közös munkának, és még most is mosollyal az arcunkon gondolunk vissza rá!
Gábor egy roppant felkészült, kreatív, ötletekkel teli fotós, aki segít valóra váltani, hogy az esküvőd napjáról tökéletes képek maradjanak emlékül! Kiválóan beszéli a fotózás nyelvét! Számára is legalább annyira fontos, hogy csodálatos képek készüljenek, mint számodra, és ezeket meglepő gyorsasággal bocsátja a rendelkezésedre!
Tehát ha fontosak számodra a készülő fényképek, FotoART a legjobb választás!

Popa Tibor és Viktória

Esküvői Fotózás Vélemény Klaudia És Joci

Hálásan köszönjük a munkádat, csodás képek születtek az esküvőnkről! Még a vendégektől is érkezett visszajelzés, hogy mennyire profi munkát végeztél, mindenhol ott voltál, minden pillanatot elkaptál! Még egyszer nagyon köszönjük!

Jakab Klaudia és Joci

Esküvői Fotózás Vélemény, Hajnalka És Lajos

Gábor végig nagyon kedves volt velünk és gyönyörű képeket készített az esküvőnkön, mindenkinek ajánlani tudjuk! Egyedi, kreatív ötleteivel szuper képek készültek, és a lakodalom során felejthetetlen pillanatokat sikerült elkapnia, ezzel nagyon nagy örömet okozott nekünk! Köszönjük a munkáját!

Szabó Hajnalka és Király Lajos

Esküvői Fotózás Vélemény

A FotoART csapata nagyon szuper képeket készített az esküvői szertartásunkról és a jegyes fotóink is gyönyörűek lettek. Elkapták azokat a pillanatokat, amiről szólt a napunk, visszanézve eszünkbe jutnak azok az érzések, és az a hangulat, ami aznap volt képről képre vissza tudjuk idézni az esküvőt nekik köszönhetően.

Kriszti és Norman

Jegyesfotózás Vélemény

Gábor személyében egy végtelenül kedves és segítőkész fotóst ismerhettünk meg. Már a weboldalára látogatva is elnyerték a munkái a tetszésünket. Mi jegyesfotózáson vettünk részt Nála, mindig figyelt arra, hogy az elképzeléseinket maximálisan megvalósítsa. Sok ötlettel és jó tanáccsal is ellátott minket, a fotózás barátias, jó hangulatban telt. Az általa készített csodás fotókat nagyon rövid időn belül megkaptuk, aminek kifejezetten nagyon örültünk! ? Mindenkinek bátran ajánljuk Őt! Keressétek bizalommal.

Reni és Ádi

Kismama Fotózás

A kismama fotózás jó hangulatban telt. Gábor a saját ötletek mellett nyitott volt az egyedi elképzeléseinkre is. Rövid határidővel és szépen dolgozik; az extra kéréseket is rövid időn belül és szépen teljesítette. A babafotózást is nyugodt szívvel fogjuk Rábízni.

Sáránszki Kriszti & Zoli

Esküvői Fotózás

Kedves Gábor! 🙂

Nem lehetünk elég hálásak, hogy megörökítetted életünk legszebb napjának minden pillanatát! Csodálatos fotók készültek mindenkiről, és minden fontos pillanatról, nem hiányolunk semmit. Azon kívül, hogy kommunikáció az esküvő előtt, alatt és után is gördülékenyen ment, nagy segítségünkre voltál minden percben, és ha láttad rajtunk, hogy nem igazán tudjuk, hogy álljunk, azonnal segítettél, és tanácsot adtál. A kreatív fotózás alatt sem éreztük magunkat feszélyezve, a barátságos, kedves és profi személyednek köszönhetően minden percét élveztük.
Köszönjük, hogy te örökítetted meg az esküvőnk legszebb perceit, és szívből ajánlani fogunk téged minden kedves házaspárnak! ?

Hálás köszönettel: Márton Enikő és Bence

Esküvői Fotós

Szeretnénk megköszönni a csodás képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól sikerülnek, mert nagyon izgultunk és nem volt elképzelésünk a helyekről és a beállásokról. Viszont Gábor jól kezelte a helyzetet amellett, hogy megkereste a legideálisabb helyeket a fényképezéshez és segített kiválasztani a legjobb pózokat számunkra mindemellett arra is jutott ideje, hogy oldja az izgatottságunkat. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás Gábor személyiségének és ember központúságának köszönhetően, ezért nem éreztük magunkat feszélyezve és Gábort sem idegennek! ?

A fontos pillanatokat nagyon jól elcsípte, igényes szép képeket kaptunk!

Wolf Nóri & Attila

Viki és Tibor esküvői fotózása

Hálásan köszönjük a reményeinket és várakozásainkat egyaránt felülmúló képeket! A gyönyörű fotók megszólalnak, és mesét szőnek az esküvőnk napjáról! Minden percét nagyon élveztük a közös munkának, és még most is mosollyal az arcunkon gondolunk vissza rá!
Gábor egy roppant felkészült, kreatív, ötletekkel teli fotós, aki segít valóra váltani, hogy az esküvőd napjáról tökéletes képek maradjanak emlékül! Kiválóan beszéli a fotózás nyelvét! Számára is legalább annyira fontos, hogy csodálatos képek készüljenek, mint számodra, és ezeket meglepő gyorsasággal bocsátja a rendelkezésedre!
Tehát ha fontosak számodra a készülő fényképek, FotoART a legjobb választás!

Popa Tibor és Viktória

Esküvői Fotózás Vélemény, Balázs És Erzsébet

Klaudia és Joci esküvői fotózása

Hálásan köszönjük a munkádat, csodás képek születtek az esküvőnkről! Még a vendégektől is érkezett visszajelzés, hogy mennyire profi munkát végeztél, mindenhol ott voltál, minden pillanatot elkaptál! Még egyszer nagyon köszönjük!

Jakab Klaudia és Joci

Esküvői Fotózás Vélemény Klaudia És Joci

Hajnalka és Lajos esküvői fotózása

Gábor végig nagyon kedves volt velünk és gyönyörű képeket készített az esküvőnkön, mindenkinek ajánlani tudjuk! Egyedi, kreatív ötleteivel szuper képek készültek, és a lakodalom során felejthetetlen pillanatokat sikerült elkapnia, ezzel nagyon nagy örömet okozott nekünk! Köszönjük a munkáját!

Szabó Hajnalka és Király Lajos

Esküvői Fotózás Vélemény, Hajnalka És Lajos

Kriszti és Norman esküvői fotózása

A FotoART csapata nagyon szuper képeket készített az esküvői szertartásunkról és a jegyes fotóink is gyönyörűek lettek. Elkapták azokat a pillanatokat, amiről szólt a napunk, visszanézve eszünkbe jutnak azok az érzések, és az a hangulat, ami aznap volt képről képre vissza tudjuk idézni az esküvőt nekik köszönhetően.

Kriszti és Norman

Esküvői Fotózás Vélemény

Reni és Ádi jegyesfotózása

Gábor személyében egy végtelenül kedves és segítőkész fotóst ismerhettünk meg. Már a weboldalára látogatva is elnyerték a munkái a tetszésünket. Mi jegyesfotózáson vettünk részt Nála, mindig figyelt arra, hogy az elképzeléseinket maximálisan megvalósítsa. Sok ötlettel és jó tanáccsal is ellátott minket, a fotózás barátias, jó hangulatban telt. Az általa készített csodás fotókat nagyon rövid időn belül megkaptuk, aminek kifejezetten nagyon örültünk! ? Mindenkinek bátran ajánljuk Őt! Keressétek bizalommal.

Reni és Ádi

Jegyesfotózás Vélemény

Sáránszki Kriszti & Zoli

A kismama fotózás jó hangulatban telt. Gábor a saját ötletek mellett nyitott volt az egyedi elképzeléseinkre is. Rövid határidővel és szépen dolgozik; az extra kéréseket is rövid időn belül és szépen teljesítette. A babafotózást is nyugodt szívvel fogjuk Rábízni.

Sáránszki Kriszti & Zoli

Kismama Fotózás

Márton Enikő és Bence

Kedves Gábor! 🙂

Nem lehetünk elég hálásak, hogy megörökítetted életünk legszebb napjának minden pillanatát! Csodálatos fotók készültek mindenkiről, és minden fontos pillanatról, nem hiányolunk semmit. Azon kívül, hogy kommunikáció az esküvő előtt, alatt és után is gördülékenyen ment, nagy segítségünkre voltál minden percben, és ha láttad rajtunk, hogy nem igazán tudjuk, hogy álljunk, azonnal segítettél, és tanácsot adtál. A kreatív fotózás alatt sem éreztük magunkat feszélyezve, a barátságos, kedves és profi személyednek köszönhetően minden percét élveztük.
Köszönjük, hogy te örökítetted meg az esküvőnk legszebb perceit, és szívből ajánlani fogunk téged minden kedves házaspárnak! ?

Hálás köszönettel: Márton Enikő és Bence

Esküvői Fotózás

Wolf Nóri & Attila

Szeretnénk megköszönni a csodás képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól sikerülnek, mert nagyon izgultunk és nem volt elképzelésünk a helyekről és a beállásokról. Viszont Gábor jól kezelte a helyzetet amellett, hogy megkereste a legideálisabb helyeket a fényképezéshez és segített kiválasztani a legjobb pózokat számunkra mindemellett arra is jutott ideje, hogy oldja az izgatottságunkat. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás Gábor személyiségének és ember központúságának köszönhetően, ezért nem éreztük magunkat feszélyezve és Gábort sem idegennek! ?

A fontos pillanatokat nagyon jól elcsípte, igényes szép képeket kaptunk!

Wolf Nóri & Attila

Esküvői Fotós

Fotózás Csomor Nandor Barna Anna Eskuvo 1914MINDENNEK OKA VAN

A dédszüleim esküvői fényképe még a mai napig kint van a nappali falán. Pedig már eltelt több mint száz év. Miért? Mert akkor, ott ennek a fiatal párnak eszébe jutott, hogy hívjanak a faluba egy fotográfust. Nem voltak tehetősek, nem éltek hatalmas házban, szerintem nem cseréltél volna velük. Volt olyan rokonuk, aki azt mondta: „Ezt (a fotóst) te nem engedheted meg magadnak! Ne költsd ilyenre a pénzedet.” De ők tudták erre a pillanatra örökké emlékezni akarnak és nem hagyták magukat bárki emberfiától lebeszélni. Talán kevesebb rózsa volt az esküvőn, vagy egyszerűbb volt a lakodalom! Lehetséges. De úgy hiszem azt sohasem gondolták, hogy ezzel a döntésükkel, annyi szerettüket örvendeztetik meg a jövőben: gyerekeket, unokákat, dédunokákat… A mai napon tudom már, hogy nekik is részük volt abban, hogy ezt a pályát választottam.                        Gazsó Gábor

Back To Top