skip to Main Content

Keresztelő fotózás

Keresztelő fotózás Budapesten és vidéken

Keresztelő FotózásKeresztelő fotózás – egy csodálatos esemény, aminek az emléke örökre megmarad. Számtalan keresztelő szertartáson fotóztam már. Egy új élet egyik legcsodásabb pillanata, ahol az egész család találkozik és amire később is örömmel visszaemlékezünk, amikor a fényképekre pillantunk.

Keresztelő fotózást nem csak a szülők szokták kérni, de lehetőség van megajándékozni a szeretteinket egy fotós ajándékkuponnal, amit felhasználhatnak keresztelő fotózásra / gyermekbemutatási fotózásra.

KERESZTELŐ FOTÓZÁS ÁRAK
NORMÁL CSOMAG

Szertartás fotózása, családi és egyedi babafotók készítése

Keresztelési szertartás megörökítése
Családi, portré és csoportos képek készítése
Rendelkezésre állás 1,5 óra
100-120 felvétel készül. Ebből az általatok választott 35 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz, online letölthető módon
Budapesten és Pest környékén nincs kiszállási díj

49 000 Ft

KERESZTELŐ FOTÓZÁS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes egyedi árajánlatot és 24 órán belül válaszolok!

  Keresztelő Fotózás„Vidám, tiszta, éles képek, jól elkapott pillanatok! Ezek azok a képek, amiket a legtöbbször megnézünk a családdal, és büszkén megmutatjuk minden ismerősnek, rokonnak, amelyekkel több tíz év múlva is büszkélkedünk és még akkor is elhomályosodik a szemünk!

  Köszönjük szépen, hogy megörökítetted kisfiunk keresztelőjét!”

  Kristóf család

  Keresztelő vagy gyermekbemutatás?

  Egy kisgyermek megszületése öröm és titok. Számtalan kérdés merül fel a szülőben: „Mi lesz ebből a csodás kis újszülöttből? Kire bízhatjuk rá a sorsát?” A hívő ember tudja, hogy Isten kezébe és a Szent Írás tanítására helyezheti gyermeke jövőjét, ezért kéri a csecsemő vagy gyermek megkeresztelését, bemutatását.

  Míg a katolikus egyházban a gyermekkeresztséget gyakorolják, addig a protestáns egyházban többnyire a felnőttkeresztséget. Protestáns egyházaknál, mint pl. baptista, pünkösdi, stb lehetőség van a pár hetes / hónapos gyermeket „Istennek szentelni”. Ez egy olyan ünnepi istentisztelet, ahol a lelkész áldást kér a gyermek és a szülők életére.

  Back To Top