Skip to content

Családi fotózás

A családi fotó tökéletes ajándék. Profi családi fotózás vidám hangulatban. Családi fotós Budapest, Pest megye és az ország egész területén.

Családi Fotózás

Családi fotózás

ALAP CSOMAG

90 perc élmény fotózás és jóhangulat
100-120 felvétel készül. Az ebből választott 35 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
Fotók átadása max. 8 munkanapon belül
Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz, online letölthető módon
Nincs kiszállási díj! (Budapesten és Pest környékén)
Nincs hétvégi felár!
Vidámság és szuper képek!

49 000 Ft

Családi Fotózás

Családi fotózás

MINI CSOMAG

1 óra élmény fotózás és jóhangulat
60-70 felvétel készül. Az ebből választott 20 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
Fotók átadása max. 8 munkanapon belül
Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz, online letölthető módon
Nincs kiszállási díj! (Budapesten és Pest környékén)
Nincs hétvégi felár!
Vidámság és szuper képek!

39 000 Ft

Prémium Minőségi Fotózás

Prémium minőség

Szakmám részét képezi a technikai fejlesztés, melyben nem szeretem a kompromisszumot. Így csakis magas, prémium minőségre számíthatsz nálam.

Fotós Pontos Érkezése

Elkapott pillanatok

Nem csak az esztétikai élmény a fontos, hanem, hogy igazi történetet meséljen: érzelmeket és a képekbe zárt pillanatot.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Gyors átadási idő

Nálam nem kell sokat várnod a képekre. Mindig arra törekszek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt átadjam a kidolgozott képeket.

Kényelmes Fotó Válogatás

Kényelem

Az elkészült fotókat otthonod kényelmében tudod kiválogatni. A számodra legkedvesebb képeket fogom kidolgozni.

CSALÁDI FOTÓZÁS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes egyedi árajánlatot és 24 órán belül válaszolok!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 2
Név

 • 100% minőségi garancia.
 • Fotózás egyedi kérésetek, elképzeléseitek szerint
 • A fotóitok kizárólag profi felszereléssel készülnek.
 • Nincs hétvégi felár
 • A családi fotózáson készült képeiteket a legnagyobb biztonságban tudhatjátok. Nincs eltűnt pillanat!
 • Soha nem adok ki a kezemből olyan munkát, amit ne vállalnék fel büszkén.

Családi fotózás egy különleges ajándék szeretteidnek

Gondolkodtál már azon, hogy az ajándékba kapott, vagy adott tárgyaknak hány százaléka van használatban 5 esetleg 10 év múlva? Egy átlagos ajándéknak igen csekély jelentősége van az évek múlásával.

 

Szabadtéri Fotózás Napraforgó KözöttMaradandó ajándékok

Az legjobb ajándékok mindig maradandóak és ezek két területre csoportosíthatóak:

 1. Közös élmények, aminek együtt részesei voltatok.
 2. A második a fentihez kapcsolódik: Az ezekről készült emlék, ami nem csak egy családi fotóalbum lehet, hanem akár egy vers, egy ének, egy dallam és még sok minden más is.

Az életben vannak olyan események, amik megérdemlik, hogy a legjobb, legtökéletesebb módon örökítsük meg azt. A kismama fotózás, a keresztelő fotózás, egy családi összejövetel és egy születésnapi fotózás pontosan erről szól.

Szülőként talán te is szeretnéd büszkén megmutatni a gyermekeddel készült örömteli pillanatokat. A várandóságot, az újszülött és babafotókat, a születésnapi zsúrt, az érettségi fotókat. Ezek a családi fotók valódi öröm és érték egy életen át. Sőt generációról generációra egyre értékesebb.

Családi fotózás élmény az egész családnak

 • Talán te is szeretnél gyönyörű vagy akár vicces képeket családról, gyerekekről?
 • Talán még keresed a tökéletes ajándékot szüleidnek, nagyszüleidnek?
 • Szeretnél egy profi, közös képet a testvérekről?

 

Az otthonod falának, vagy a fotóalbumod ékköve lehet egy-egy kiválóan sikerült családi portré, ahol az mindenki jelen van a legkisebbtől a legnagyobbig. Van házi kedvenced? Neki is ott a helye a családi fotón! A kis digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal készített képek, nem érhetnek fel egy jól komponált, tű éles, valóban kivételes hangulatú, profi minőségű fényképpel, amit akár hatalmas méretben is feltehetünk a falra. Ezek a családi fotók rólatok szólnak, az egymás iránti szeretetről. Szeretnélek megajándékozni természetes, ötletes és vidám hangulatú fényképekkel a lehető legjobb minőségben. Tudom és tapasztalom, hogy a fotózás élmény a családnak. Ezért maximálisan mindent megeszek azért, hogy az elkészült családi képek mellett, a fotózás is szép emlék maradjon. Az igényeidet figyelembe véve lehetőség van szabadtéri fotózásra, stúdiófotózásra, de szívesen elkészítem kedvenc képeidet saját otthonotokban is. A családi fotózáson minden generáció részt vehet, de az sem gond, ha csak a gyerekek állnának a fényképezőgép elé.

 

Célom, hogy olyan alkotásokkal ajándékozzalak meg, hogy sok-sok év elteltével is valódi értéket képviseljen számodra, számotokra. Érzés és hangulat, ami mindig eszedbe jut, amikor ránézel a falon a képre, vagy a fotóalbumot fellapozod, hogy akár mindennap gyönyörködhess benne. A jó kép soha nem a fényképezőgép márkáján múlik és még csak nem is az elkattintott fotók darabszámán, hanem azon, aki ezt a kezében tartja.

 

Családi fotók titka

A családi fotózás titka, leginkább az emberek lelkének érzékelésében rejlik. A digitális korszak előtt 24 vagy 36 kocka volt egy tekercsfilmen. Ezért először „fejben” készítettük el a képet és ha az jónak látszott, csak ez után a valóságban. Számomra a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Mindig az általad, általatok kiválasztott fotókat fogom retusálni és már a fotózás során is láthatjátok a nyers felvételeket. Már jóval az első találkozás előtt egyeztetünk minden elképzelésről, tervről, hogy mire elérkezik a várva-várt nap valami különlegesen szépet tudjak átadni a számotokra.

Az alábbi helyszíneken garantáltan kiszállási díj nélkül veheted igénybe a fotózást: Budapest I.ker, Budapest II.ker, Budapest III.ker, Budapest IV.ker, Budapest V.ker, Budapest VI.ker, Budapest VII.ker, Budapest VIII.ker, Budapest IX.ker, Családi fotózás Budapest X.ker, Budapest XI.ker, Budapest XII.ker, Budapest XIII.ker, Budapest Családi fotózás XIV.ker, Családi fotózás Budapest XV.ker, Családi fotózás Budapest XVI.ker, Családi fotózás Budapest XVII.ker, Budapest XVIII.ker, Budapest XIX.ker, Budapest XX.ker, Budapest XXI.ker, Budapest XXII.ker, Budapest XXIII.ker, Kistarcsa, családi fotózás Nagytarcsa, családi fotózás Családi fotózás Kerepes, Csömör. Fót, Családi fotózás Pécel, Dunakeszi. Gödöllő. Isaszeg. Maglód. Gyömrő.

Profi Családi Fotós
Back To Top