skip to Main Content

Partnerek

Esküvői videós

Esküvői Videós

Esküvői videó készítés profi esküvői videóssal 4K minőségben. Esküvői videóst a videók minősége és a szolgáltatások ára alapján választanak a legtöbben. Nézzétek meg az esküvői videókat, hogy lássátok milyen minőségre számíthattok. Az esküvői videók válogatása – amelyek közzétételéhez a párok is hozzájárultak – megtekinthetőek az eskuvoivideohd.hu weboldalon.


Autószerviz

Autoszerviz PartnerAutójavítás garanciával, évtizedes autó szervizes tapasztalattal. Cégünket megbízható, pontos és szakszerű munkavégzés jellemzi rövid határidőkkel. Elsősorban autójavítással és kisteherautókkal foglalkozunk 3,5t-ig. Szerelőink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autójavítás területén mindenféle jármű megfordult már a kezeink között az oldtimer, veterán járművektől kezdve a drága luxusautókig. Munkánkat úgy végezzük, hogy az ügyfeleink teljes megelégedésére szolgáljon. A hozzánk hozott járműveken teljes körű állapotfelmérést végzünk, és kalkulációt készítünk az autójavítás várható költségeiről. Mivel több nagy beszállítóval vagyunk kapcsolatban ezért az autóalkatrészeket kedvező áron tudjuk ügyfeleinknek biztosítani. Legyen szó a futóműről, egy elektromos meghibásodásról, vagy egy teljes motorgenerálról, mindegyik feladatot egyforma precizitással és gondossággal fogjuk megoldani. Vállaljuk sérült illetve balesetes autók javítását is akár teljes körű biztosítási ügyintézéssel együtt is.


Hirdesd
Hirdesd.hu

Hirdesd ingyen, add el gyorsan, egyszerűen! Hirdetési weboldalunkat azoknak szánjuk akik szeretnék dolgaikat ingyen illetve nagyon olcsón eladni.

Weboldalainkon mindenfajta hirdetési lehetőség megtalálható, apróhirdetések sokféle kategóriában, járművek, és ingatlanhirdetések az ország minden tájáról. Minimális és nem zavaró reklámok, letisztult design, egyszerű, átlátható kezelőfelület, bejelentkezés akár Google vagy Facebook azonosítóval is. Hirdetni szeretne? Várjuk weboldalunkon: hirdesd.hu


Utánfutó bérlés

Utanfuto BerlesUtánfutó kölcsönzés, tréler kölcsönzés, bérlés olcsón Budapesten. Széles körű szolgáltatásaink keretein belül bármilyen utánfutóra vagy trélerre van szüksége ügyfeleinknek, azt nálunk biztosan megtalálja. Bérelhető utánfutóink és trélereink új állapotú, kiválóan felkészített járművek amelyek folyamatosan megfelelnek a közúti közlekedésben való részvétel feltételeinek. Minden utánfutó járművünket alapos az időjárási és útviszonyoknak megfelelő felkészítés és műszaki vizsga után helyezünk el a bérelhető járművek között.

Az utánfutók közül választhatók ponyvás utánfutók is amelyek védik a rájuk pakolt árut az időjárás viszontagságaitól. Akár zongorát kell szállítani, akár építkezéshez keres utánfutót, tudunk ajánlani megfelelő, strapabíró eszközt amelyet probléma mentesen használhat az adott célra.


Ingatlan felújítás

Ingatlan Felujitas PartnerMegbízható mesteremberek vagyunk, akik már közel húsz éve együtt dolgoznak megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Van akinek az autókkal való foglalkozás ad örömet, van akinek a vitorlázás, nekünk az ingatlanfelújítás. Sokat gondolkoztam rajta, de szerintem az igazán boldog ember öröme abban rejlik, hogy ideje nagy részében azzal a tevékenységgel foglalkozhat amelyet szeret. Aki nem szereti a munkáját annak minden perc ledolgozott idő egy gyötrelem. Mi viszont boldog emberek vagyunk, mert számunkra megadatott, hogy azzal foglalkozhatunk teljes munkaidőben amit szeretünk. Kifejezetten olyan szakembereket és mestereket gyűjtöttem össze a projektjeinkhez, akik szeretik azt amit csinálnak, és nagyon jók benne, jól végzik a munkájukat. Ezért csapatunkban mindenki mester fokozatú tudással rendelkezik. Az otthon mindenkinek a legfontosabb közege, hiszen ott mindenki önmaga lehet, nem kell viselkedni, nem kell kiöltözni, csak élvezni a létezés spontán örömét és olyan tevékenységekkel foglalkozni amelyek kikapcsolnak, pihentetnek. Ezért van egy igazi otthonnak önmagában is regeneráló hatása. Az ingatlan felújítás, épület felújítás során törekszünk rá, hogy a helységek mind funkcionalitásban, mind esztétikumban igényesen kivitelezettek legyenek, hogy azoknak akik használják őket örömet okozzanak.


Mobilgumis

Gumiszerelés PartnerDefektet kapott? Nincs ideje, kedve várakozni a gumisnál, vagy csak szeretné élvezni a helyszíni kiszolgálás kényelmét? Semmi gond, hívjon, és azonnal indulunk Önhöz! Olcsó árak, gyors, precíz kiszolgálás. Nincs komfortosabb megoldás a helyszíni gumiszerelésnél. Válassza ki kedvenc autógumiját, rendelje meg és a helyszínen felszereljük Önnek! Személyautó gumi szerelés, szezonális gumi fel és leszerelése, centírozás, gumijavítás. Kisteherautó, kisméretű munkagép, motorkerékpár gumiszerelés a helyszínen. Szakszerű, gyors és pontos munkavégzés. Otthonához, irodájához visszük szolgáltatásainkat, általában kedvezőbb áron, mintha Ön menne a gumishoz.

Teljes körű gumiszerelés gumijavítás szolgáltatás a helyszínen. Önnek nem kell megszakítania munkáját, vagy pihenését, hiszen mi megyünk Önhöz otthonához vagy munkahelyére és elvégezzük a szükséges gumiszerelési munkákat. Válasszon előre időpontot online űrlapunkon keresztül, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat azonnal non-stop.

 


Papírdoboz

Dobozbox PartnerA DobozBox a RealBox Logisztikai Kft. része, amely stabil több éves raktározási, csomagolási, szállítási tapasztalattal rendelkezik. 16.000 m²-es tárolási kapacitással és megfelelő mennyiségű szállítóeszközzel biztosítja a megrendelt áruk tárolását és időben történő leszállítását. A DobozBox szorosan a cég csomagolási üzletághoz tartozik, a meglévő szolgáltatási portfólió mellett az ügyféligények hívták életre. Célunk, hogy a kiváló csomagolási szolgáltatás mellé megfelelő minőségű termékeket és megoldásokat kínáljunk Partnereinknek. Több hullámkarton gyártóval és feldolgozóval állunk kapcsolatban az igények gyors kielégítése és a megfelelő árak biztosítása érdekében. Papírdoboz, kartondoboz, csomagolóanyag, költöztető doboz. Standard méretek, standard készletek! Mi biztosítjuk a gyors vásárlás lehetőségét! Egyedi igények? Szezonális ingadozások? Megoldjuk! Szerződés szerinti termékek készleten tartása, puffer készletek kezelése a szállítási határidők betartása érdekében. Hullámkarton feldolgozásával kapcsolatban, minden igényre találunk megfelelő megoldást a legjobb ár-érték arány figyelembevételével. Segítünk kiválasztani a megfelelő hullámkartont, a termék súlyát, a rakatképzést, a szállítási és raktározási kondíciókat figyelembe véve. Összeszerelést, ragasztást, tűzést, szeletelést igénylő hullámkartonnal kapcsolatos feladatok megoldását is vállaljuk. Kimetsző szerszámot igénylő standard méretű dobozok esetében (Pl. húsos, zöldséges, tojásos, stb.) vállaljuk az iparágon belüli kisfelhasználók igényeinek összegyűjtését és a költségeik csökkentését. Kellemeset a hasznossal! Nincs megfelelő terméke? MI legyártjuk, beszerezzük! Nincs hová tennie? Mi raktározzuk! Össze kell állítani? Mi összerakjuk! Szállítás? Nem probléma, Mi kiszállítjuk! Keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, forduljon hozzánk bizalommal!

Back To Top