skip to Main Content

Partnerek

Esküvői videós

Esküvői Videós

Esküvői videó készítés profi esküvői videóssal 4K minőségben. Esküvői videóst a videók minősége és a szolgáltatások ára alapján választanak a legtöbben. Nézzétek meg az esküvői videókat, hogy lássátok milyen minőségre számíthattok. Az esküvői videók válogatása – amelyek közzétételéhez a párok is hozzájárultak – megtekinthetőek az eskuvoivideohd.hu weboldalon.


Autószerviz

Autoszerviz PartnerAutójavítás garanciával, évtizedes autó szervizes tapasztalattal. Cégünket megbízható, pontos és szakszerű munkavégzés jellemzi rövid határidőkkel. Elsősorban autójavítással és kisteherautókkal foglalkozunk 3,5t-ig. Szerelőink nagy tapasztalattal rendelkeznek az autójavítás területén mindenféle jármű megfordult már a kezeink között az oldtimer, veterán járművektől kezdve a drága luxusautókig. Munkánkat úgy végezzük, hogy az ügyfeleink teljes megelégedésére szolgáljon. A hozzánk hozott járműveken teljes körű állapotfelmérést végzünk, és kalkulációt készítünk az autójavítás várható költségeiről. Mivel több nagy beszállítóval vagyunk kapcsolatban ezért az autóalkatrészeket kedvező áron tudjuk ügyfeleinknek biztosítani. Legyen szó a futóműről, egy elektromos meghibásodásról, vagy egy teljes motorgenerálról, mindegyik feladatot egyforma precizitással és gondossággal fogjuk megoldani. Vállaljuk sérült illetve balesetes autók javítását is akár teljes körű biztosítási ügyintézéssel együtt is.


 

Utánfutó bérlés

Utanfuto BerlesUtánfutó kölcsönzés, tréler kölcsönzés, bérlés olcsón Budapesten. Széles körű szolgáltatásaink keretein belül bármilyen utánfutóra vagy trélerre van szüksége ügyfeleinknek, azt nálunk biztosan megtalálja. Bérelhető utánfutóink és trélereink új állapotú, kiválóan felkészített járművek amelyek folyamatosan megfelelnek a közúti közlekedésben való részvétel feltételeinek. Minden utánfutó járművünket alapos az időjárási és útviszonyoknak megfelelő felkészítés és műszaki vizsga után helyezünk el a bérelhető járművek között.

Az utánfutók közül választhatók ponyvás utánfutók is amelyek védik a rájuk pakolt árut az időjárás viszontagságaitól. Akár zongorát kell szállítani, akár építkezéshez keres utánfutót, tudunk ajánlani megfelelő, strapabíró eszközt amelyet probléma mentesen használhat az adott célra.


Ingatlan felújítás

Ingatlan Felujitas PartnerMegbízható mesteremberek vagyunk, akik már közel húsz éve együtt dolgoznak megrendelőink legnagyobb megelégedésére. Van akinek az autókkal való foglalkozás ad örömet, van akinek a vitorlázás, nekünk az ingatlanfelújítás. Sokat gondolkoztam rajta, de szerintem az igazán boldog ember öröme abban rejlik, hogy ideje nagy részében azzal a tevékenységgel foglalkozhat amelyet szeret. Aki nem szereti a munkáját annak minden perc ledolgozott idő egy gyötrelem. Mi viszont boldog emberek vagyunk, mert számunkra megadatott, hogy azzal foglalkozhatunk teljes munkaidőben amit szeretünk. Kifejezetten olyan szakembereket és mestereket gyűjtöttem össze a projektjeinkhez, akik szeretik azt amit csinálnak, és nagyon jók benne, jól végzik a munkájukat. Ezért csapatunkban mindenki mester fokozatú tudással rendelkezik. Az otthon mindenkinek a legfontosabb közege, hiszen ott mindenki önmaga lehet, nem kell viselkedni, nem kell kiöltözni, csak élvezni a létezés spontán örömét és olyan tevékenységekkel foglalkozni amelyek kikapcsolnak, pihentetnek. Ezért van egy igazi otthonnak önmagában is regeneráló hatása. Az ingatlan felújítás, épület felújítás során törekszünk rá, hogy a helységek mind funkcionalitásban, mind esztétikumban igényesen kivitelezettek legyenek, hogy azoknak akik használják őket örömet okozzanak.

Back To Top