Skip to content

Családi fotózás Budapest és Pest megye területén

Családi fotós Budapest: profi fotós szolgáltatás. Imádom a vidám nevetést, gyerekkacajt, bohóckodást. Amikor gyerekes családokat fotózok én is gyerek leszek, játszópajtása a kicsiknek. Ha természetesen és fesztelenül szeretnéd magatokat viszontlátni a képeken, akkor a legjobb helyen jársz. Budapest és környékén nem számolok fel kiszállási díjat.

Szabadtéri Fotózás Napraforgó Között
Családi Fotózás Erdő
Vidám Család Fotózása
Apuka Anyuka - Családi Fotózás
Kisfiú Édesanyjával - Családi Fotózás
Családi Fotózás Budapest
Kisfiú Apukájával Anyukájával - Családi Fotózás
Apa És Anya Sétálnak Kéz A Kézben, Kisfiú A Nyakban - Gödöllő
Profi Családi Fotós
Családi Fotózás
Lány Karddal A Kezében - Családi Fotós Budapest
Lánytestvérek Karddalkivont Karddal - Családi Fotós Budapest
Portré Fotózás Naplemente
Családi Fotózás Budapest
Testvérek Fotózása
Családi Fotózás

Talán a leglényegesebb, hogy egy szép élménnyel szeretnélek Benneteket megajándékozni. Kezdve a legelső e-mailek és telefonoktól az utolsó köszönő emailig arra törekszem, hogy ne megfeszített „munkának”, hanem egy jó kikapcsolódásnak érezzétek.

 

Az előkészületeknél és a fotózás alatt meghallgatlak Benneteket, hogy minden a Ti igényeiteknek megfelelően történjen. Családi fotósként különösen fontos számomra, hogy a gyerek-gyerekek feloldódjanak, mert ha ők boldogok, akkor a szülők is sokkal nyugodtabbak és ez a sikeres képek receptje.

 

Milyen sokszor hallottam a „Nagyon izgulunk, még soha nem fotóztak így minket!” „Rólunk nem lehet jó képet készíteni!” és hasonló mondatokat. A családi fotózás végeztével pedig: „Milyen jó buli volt! Jól éreztük magunkat!” mondatok következnek.

 

Családi fotósként örömmel készítek képeket Budapesten és környékén szülinapi zsúrokról, keresztelőkről, beltéren, vagy szabadban, erdőben és a városban. Gyakorlatilag minden apropóból, örömmel és teljes bedobással. Hiszek abban, hogy a legjobb családi fotók akkor készülnek, amikor tudtok és mertek önmagatok lenni, ezért igényeiteknek megfelelően mindent megteszek, hogy ez így legyen.

Profi családi fotózás Budapesten és Pest megyében legjobb áron kiszállási díj nélkül

Budapest 1.ker, Budapest 2.ker, Budapest 3.ker, Budapest 4.ker, Budapest 5.ker, Budapest 6.ker, Budapest 7.ker, Budapest 8.ker, Budapest 9.ker, Budapest 10.ker, Budapest 11.ker, Budapest 12.ker, Budapest 13.ker, Budapest 14.ker, Budapest 15.ker, családi fotózás Budapest 16.ker, családi fotózás Budapest 17.ker, Budapest 18.ker, Budapest 19.ker, Budapest 20.ker, Budapest 21.ker, Budapest 22.ker, Budapest 23.ker, családi fotózás Kistarcsa, családi fotózás Nagytarcsa, családi fotózás Kerepes, családi fotózás Csömör. Fót, Pécel, Dunakeszi. Gödöllő. Isaszeg. Maglód. Gyömrő.

Tippek, ötletek, hogy a legjobb fotók készüljenek rólatok >>

Partnerek

Back To Top