Szívvel-lélekkel...
skip to Main Content

Családi fotós Budapest és környékén

Családi fotós Budapest: profi fotós szolgáltatás. Imádom a vidám nevetést, gyerekkacajt, bohóckodást. Amikor gyerekes családokat fotózok én is gyerek leszek, játszópajtása a kicsiknek. Ha természetesen és fesztelenül szeretnéd magatokat viszontlátni a képeken, akkor a legjobb helyen jársz. Budapest és környékén nem számolok fel kiszállási díjat.

Talán a leglényegesebb, hogy egy szép élménnyel szeretnélek Benneteket megajándékozni. Kezdve a legelső e-mailek és telefonoktól az utolsó köszönő emailig arra törekszem, hogy ne megfeszített „munkának”, hanem egy jó kikapcsolódásnak érezzétek.

 

Az előkészületeknél és a fotózás alatt meghallgatlak Benneteket, hogy minden a Ti igényeiteknek megfelelően történjen. Családi fotósként különösen fontos számomra, hogy a gyerek-gyerekek feloldódjanak, mert ha ők boldogok, akkor a szülők is sokkal nyugodtabbak és ez a sikeres képek receptje.

 

Milyen sokszor hallottam a „Nagyon izgulunk, még soha nem fotóztak így minket!” „Rólunk nem lehet jó képet készíteni!” és hasonló mondatokat. A családi fotózás végeztével pedig: „Milyen jó buli volt! Jól éreztük magunkat!” mondatok következnek.

 

Családi fotósként örömmel készítek képeket Budapesten és környékén szülinapi zsúrokról, keresztelőkről, beltéren, vagy szabadban, erdőben és a városban. Gyakorlatilag minden apropóból, örömmel és teljes bedobással. Hiszek abban, hogy a legjobb családi fotók akkor készülnek, amikor tudtok és mertek önmagatok lenni, ezért igényeiteknek megfelelően mindent megteszek, hogy ez így legyen.

Családi fotós Budapest és környékén kiszállási díj nélkül

Budapest I.ker, Budapest II.ker, Budapest III.ker, Budapest IV.ker, Budapest V.ker, Budapest VI.ker, Budapest VII.ker, Budapest VIII.ker, Budapest IX.ker, Budapest X.ker, Budapest XI.ker, Budapest XII.ker, Budapest XIII.ker, Budapest XIV.ker, Budapest XV.ker, családi fotós Budapest XVI.ker, Budapest XVII.ker, Budapest XVIII.ker, Budapest XIX.ker, Budapest XX.ker, Budapest XXI.ker, Budapest XXII.ker, Budapest XXIII.ker, családi fotós Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Csömör. Fót, Pécel, Dunakeszi. Gödöllő. Isaszeg. Maglód. Gyömrő.

Tippek, ötletek, hogy a legjobb fotók készüljenek rólatok >>

Partnerek

Fel a lap elejére