Skip to content

Esküvő Tamás Tanya

Menyasszony Csokorral - Esküvő Tamás TanyaEsküvő Tamás Tanya – tökéletes helyszín a profi esküvői fotózásra. Csemői Tamás Tanyán készítettem el Tünde és Edvárd esküvői fotóit. A szertartás és köszöntések után következett a kreatív fotózás és a lakodalom fotói is itt készültek el.

Minden visszajelzés, amit az ügyfelektől kapok nagyon fontos a számomra. Tünde és Edvárd ezt írta:

Kedves Gábor! Köszönjük szépen a képeket, mindkettőnknek nagyon tetszett az elkészült anyag, nem bírtunk betelni a fotókkal. Örülünk neki, hogy téged kértünk fel esküvői fotósnak, minden tekintetben maximálisan meg vagyunk elégedve.

Videó slideshow- esküvő Tamás Tanya

Íme ITT egy kis esküvői slideshow összeállítás Tünde és Edvárd esküvői fotózásáról a Tamás Tanyán.

 

Tamás Tanya, a tökéletes esküvői helyszín

Amikor az esküvői helyszínről van szó, mindenki egyedülálló, felejthetetlen környezetre vágyik. A Tamás Tanya éppen ezt kínálja: egy varázslatos helyet, ahol minden részlet tökéletesen illeszkedik az elképzeléseitekhez.

Tamás Tanya története és háttere

A Tamás Tanya hosszú történelmet és gazdag hagyományokat őriz. A tanya egykor egy működő gazdaság volt, amely az idők során átalakult és most egy kivételes esküvői helyszínként szolgál.

A helyszín varázsa

A Tamás Tanya varázsa természetes szépségében és a nyugodt, vidéki környezetében rejlik. A zöldellő kertek, a tágas udvarok és a rusztikus épületek tökéletes hátteret biztosítanak a különleges napnak.

Szolgáltatások és lehetőségek

A helyszín számos szolgáltatást kínál, beleértve a személyre szabott dekorációt, a profi catering szolgáltatást, és a hangtechnikát, hogy minden részlet tökéletes legyen.

Esküvői előkészületek a Tamás Tanyán

Az esküvői előkészületek során a Tamás Tanya szakértő csapata mindenben a segítségetekre lesz, hogy a nagy nap zökkenőmentesen teljen.

Helyszín kiválasztása

A helyszín kiválasztásánál figyelembe veszik minden pár egyedi kívánságát, hogy a helyszín tökéletesen tükrözze az esküvő stílusát és hangulatát.

Étkezési lehetőségek

A Tamás Tanya széleskörű étkezési lehetőségeket kínál, az egyszerű falusi ételektől a gourmet fogásokig, hogy minden vendég ízlésének megfeleljen.

Szállás és vendéglátás

A tanya területén található szálláslehetőségek kényelmes és otthonos környezetet biztosítanak a vendégeknek az ünneplés idején.

A nagy nap: Esküvői ceremónia a Tamás Tanyán

Az esküvői ceremónia a Tamás Tanyán egy felejthetetlen élmény, ahol minden részlet a pár kívánságainak megfelelően kerül kialakításra.

Ceremónia helyszínei

Többféle ceremónia helyszín közül lehet választani, legyen szó akár egy romantikus kültéri szertartásról a kertben, vagy egy elegáns belső térben történő esküvőről.

Dekoráció és hangulat

A dekoráció minden részlete a pár stílusát tükrözi, a virágoktól kezdve a asztali díszítésig, hogy a ceremónia és a fogadás is felejthetetlen legyen.

Fotózási lehetőségek

A tanya különféle festői helyszínei kiváló hátteret biztosítanak az esküvői fotókhoz, így az emlékek örökre megmaradnak.

Vendégek szórakoztatása és programok

A Tamás Tanyán nem csak az esküvői ceremónia, hanem a vendégek szórakoztatása is fontos szempont.

Szórakozási lehetőségek

A vendégek élvezhetik a helyszín különféle szórakozási lehetőségeit, beleértve a vidéki játékokat és a szabadtéri programokat.

Kulturális élmények

A helyszín lehetőséget biztosít a hagyományos magyar kultúra megismerésére, beleértve a népzenei előadásokat és a hagyományos táncokat is.

Összefoglalás: Miért a Tamás Tanya az ideális választás

A Tamás Tanya nem csak egy helyszín, hanem egy valódi élmény, ahol minden részletre odafigyelnek, hogy az esküvő tökéletes legyen.

Egyedi igények kielégítése

A Tamás Tanya minden pár egyedi igényeit figyelembe veszi, hogy az esküvő valóban személyre szabott és emlékezetes legyen.

Kiváló ár-érték arány

A Tamás Tanya kiváló ár-érték arányt kínál, biztosítva, hogy az esküvői álmok megfizethető áron váljanak valóra.

Gyakori Kérdések

  • Milyen típusú esküvői csomagokat kínál a Tamás Tanya? A Tamás Tanya számos esküvői csomagot kínál, mindenki igényeinek megfelelően, a klasszikustól a prémiumig.
  • Hogyan tudom lefoglalni a helyszínt az esküvőmre? Az esküvői helyszín lefoglalásához keresse fel a Tamás Tanya weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
  • Milyen szálláslehetőségek vannak a helyszínen? A tanyán különböző szálláslehetőségek állnak rendelkezésre, a kényelmes szobáktól a hangulatos faházakig.
  • Mit tartalmaznak az étkezési csomagok? Az étkezési csomagok széles választéka, az egyszerű falusi ízekből a gourmet fogásokig.
  • Van-e lehetőség személyre szabott dekorációra? Igen, a Tamás Tanya teljes mértékben testreszabható dekorációs lehetőségeket kínál az Ön kívánságainak megfelelően.

Esküvői Fotós Árak

Prémium minőség

Szakmám részét képezi a technikai fejlesztés, melyben nem szeretem a kompromisszumot. Így csakis magas, prémium minőségre számíthatsz nálam.

Fotós Pontos Érkezése

Elkapott pillanatok

Nem csak az esztétikai élmény a fontos, hanem, hogy igazi történetet meséljen: érzelmeket és a képekbe zárt pillanatot.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Gyors átadási idő

Nálam nem kell sokat várnod a képekre. Mindig arra törekszek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt átadjam a kidolgozott képeket.

Kényelmes Fotó Válogatás

Kényelem

Az elkészült fotókat otthonod kényelmében tudod kiválogatni. A számodra legkedvesebb képeket fogom kidolgozni.

Back To Top