skip to Main Content

Esküvő fotózás Tihany

Csók Naplementében - Esküvői Fotózás, Esküvői Fotós - Esküvő Fotózás TihanybanEsküvői fotózás Tihanyban: Az Aquilo Hotel Tihany tökéletes helyszín a profi esküvői fotózásra. Balatonfüredi Kerektemplomban készítettem el Andi és Tamás egyházi fotóit. A polgári szertartás és a lakodalom képei a tihanyi Aquilo Hotelnél készültek.

Minden visszajelzés, amit az ügyfelektől kapok nagyon fontos a számomra. Andi és Tamás ezt írta:

Gábort egy igazán rokonszenves, kedves, szerény emberként ismertünk meg az esküvőnk kapcsán. A kreatív fotózásunkat külön napon készítette, jelenléte szinte teljesen észrevétlen volt a 2 nap alatt, amit együtt töltöttünk. A háttérből kapta el mégis a legjobb pillanatokat, a tőle kapott képeken nem csak a történések, hanem az adott pillanatban megélt érzelmek is fantasztikusan visszatükröződnek. Maximálisan elégedettek vagyunk, többet kaptunk, mint amit a szerződésben rögzítettük és vártunk volna, mind emberileg, mind szakmailag csak ajánlani tudjuk!!!

Videó slideshow – esküvő fotózás Tihany

ITT egy kis esküvői videós slideshow összeállítás Andi és Tamás fotózásáról (Aquilo Hotel Tihany, Balatonfüred Kerektemplom).

Esküvői képgaléria

Jegyes fotós, páros fotós képgaléria

Fotózás Tihanyban

Fotózás Tihanyban számos olyan lehetőség van, amelyek miatt érdemes jegyes fotózást és esküvői fotózást tervezni. Először is, Tihanyban gyönyörű természeti környezet található, amely tökéletes helyszín lehet a romantikus és hangulatos fotók készítéséhez. A Tihanyi-félszigeten található a Tihanyi Apátság, amely egy csodálatos épület, amelynek különleges atmoszférája kiváló hátteret biztosít a fotózáshoz. A Tihanyi-tó partján található a Víztorony, amely szintén egy nagyon szép helyszín lehet a fotózáshoz. A Víztoronyból gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a környező tájra, így a fotókon tökéletesen megörökíthetők lesz a csodálatos tihanyi panoráma. A tihanyi levendulás is különleges helyszín lehet a fotózáshoz. A tihanyi levendulaültetvényekben április és július között találhatók a virágzó levendulabokrok, amelyek csodálatos színkavalkádot nyújtanak. A levendulaültetvényekben készült fotókon gyönyörű színek és hangulatok örökíthetők meg. Végül, de nem utolsósorban, Tihanyban található számos olyan szálloda és panzió, amelyek tökéletes helyszínül szolgálhatnak az esküvői fotózáshoz. A szállodákban gyakran rendelkezésre állnak olyan helyszínek, mint például a medence, a szobák, a kert, amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak a fotózáshoz.

Összefoglalva, Tihanyban számos olyan helyszín található, amelyek tökéletesek lehetnek a jegyes fotózáshoz és az esküvői fotózáshoz. A természeti szépségek és a különleges épületek, mint például a Tihanyi Apátság és a Víztorony, valamint a gyönyörű levendulabokrok és a panziók, szállodák kínálta lehetőségek miatt Tihany egy igazán különleges helyszín lehet a fotózáshoz. Ezenkívül Tihany könnyen megközelíthető a Balaton-partról és Budapestről is, így könnyen elérhető a fotózásra szánt helyszínekre. A tihanyi fotózásokat tovább emelheti a hangulatot a tó partján található éttermek, borospincék és cukrászdák kínálta gasztronómiai élmények. Mindezek miatt Tihany egy tökéletes helyszín lehet a jegyes fotózásokhoz és az esküvői fotózásokhoz, ahol a természeti szépségek és a különleges épületek segítségével gyönyörű és emlékezetes fotókat készülnek az ifjú pár részére.

Esküvői Fotós Árak

Prémium minőség

Szakmám részét képezi a technikai fejlesztés, melyben nem szeretem a kompromisszumot. Így csakis magas, prémium minőségre számíthatsz nálam.

Fotós Pontos Érkezése

Pontos érkezés

Inkább tíz perccel hamarabb, mint egy perccel később! A fotózásra korábban érkezek, hogy minden közös percetek meg legyen örökítve.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Gyors átadási idő

Nálam nem kell sokat várnod a képekre. Mindig arra törekszek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt átadjam a kidolgozott képeket.

Kényelmes Fotó Válogatás

Kényelem

Az elkészült fotókat otthonod kényelmében tudod kiválogatni. A számodra legkedvesebb képeket fogom kidolgozni.

Ajánlatkérés

​Mivel minden fotózás más és más, az alábbi űrlap kitöltésével egyedi árajánlatot készítek igényeiteknek megfelelően.


    Milyen fotózást szeretnél?    KészülődésLeánykikérésÁllófogadásPolgári szertartásTemplomi szertartásKreatív fotózás az esküvő napjánKreatív fotózás külön napon (nem az esküvő napján)Esküvői vacsoraJegyes fotózás


    Back To Top