Skip to content

Esküvő fotózás Barabás Villában

Barabás VillaEsküvő fotózás Barabás Villa, -tökéletes helyszín a profi esküvői fotózásra: Ma egy igazán különleges helyszínről, a Barabás Villáról fogok nektek mesélni, ami tökéletes választás lehet a polgári szertartásotokhoz. Egy esküvő szervezése rengeteg izgalmat és helyes döntést kíván, de mindezek közül a helyszín kiválasztása talán a legfontosabb. Lássuk, miért is olyan varázslatos ez a villa!

Polgári szertartás a Barabás Villában – Esküvő fotózás

Budapesten a 12. kerület hivatalos házasságkötő helyszíne a Barabás Villa, így a polgári szertartásokat lehetőség van helyben megtartani, házasságkötésre. A helyszín tökéletesen alkalmas, hogy emlékezetes és professzionális minőségű esküvői fotók készüljenek rólatok. Gondoljatok csak bele, milyen lenne kimondani a boldogító igent egy ilyen gyönyörű, történelmi környezetben! A villa kertje, a pompás termek, minden egyes részlet tökéletes hátteret biztosít a nagy napotokhoz.

Időpont foglalásra a következő telefonszámon van lehetőség: Budapest Hegyvidék 12. kerületi Önkormányzat Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 23–25. Tel: +36.1.224.59.00

Szervezési tippek

Amikor a Barabás Villában tervezitek a szertartást, fontos, hogy időben foglaljatok, különösen a nyári hónapokban. Gondoljatok a dekorációra is, ami illeszkedjen a villa stílusához – a klasszikus elegancia itt is érvényesülhet.

Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa
Barabás Villa

Barabás Villa története

A Barabás villa egy úgynevezett “neo-barokk” stílusú épület Budapesten, Magyarországon. Az épületet a 19. század második felében építették, és azóta is jelentős kulturális és turisztikai látványosságként szolgál a városban. A villa nevét Barabás Miklós festőművészről kapta, aki az épület tervezője és első tulajdonosa volt. Az épületet a Magyar Királyi Államvasutak és a Magyar Államvasutak által bérelték ki először, és a villa a Magyar Államvasutak Központi Igazgatóságának székházaként szolgált. Később a Magyar Államvasutak Központi Igazgatósága az épületet megvásárolta, és azóta is az állam tulajdonában van. Az épület ma is nagyon impozáns látványt nyújt, és a belseje is lenyűgöző. A Barabás Villa sokféle rendezvénynek ad otthont, beleértve konferenciákat, esküvőknek, céges eseményeket, valamint különböző kulturális programokat is. Az épületben található egy múzeum is, amely a Magyar Államvasutak történetét mutatja be. A Barabás Villa körül számos parkoló található, így az épület könnyen megközelíthető autóval is. A villa közelében több tömegközlekedési lehetőség is van, beleértve a metrót és a buszokat is. A Barabás Villa könnyen megközelíthető a belvárosból is, és a közelben található számos látnivaló, így a látogatók számos más programot is összekapcsolhatnak a Barabás Villa látogatásával.

 

Fotózás a Barabás Villában

A villa nem csak a szertartásra tökéletes, hanem a fotózásra is. A kert, az épület homlokzata, a belső terek – minden egyes szeglete kiváló hátteret nyújt a felejthetetlen esküvői képekhez.

A Barabás Villa különleges stílusa és díszítése, valamint a természeti környezet, amelyben található, teszi alkalmassá a fotózásra. Barabás villa kertje is nagyon szép és gondozott, és számos növényt és virágot tartalmaz. A kertben található egy szökőkút is, amely nagyon látványos. A kertben számos pad is található, így az emberek kényelmesen ülve tudják élvezni a kert látványát. A kertben és a Villában minden évben számos esküvőt és  eseményt fotózok. A villa különleges belső terei és kertjei tökéletes hátteret biztosítanak az esküvői fotózáshoz. Az épület különleges hangulata és atmoszférája is hozzájárul ahhoz, hogy egyedülálló és emlékezetes legyen az esküvő.

 

Vélemények és tapasztalatok a Barabás Villáról

Korábbi esküvők tapasztalatai alapján a Barabás Villa mindenki számára felejthetetlen élményt nyújt. A vendégek és a párok is gyakran dicsérik a helyszín hangulatát és a szolgáltatások minőségét.

Összefoglalva, a Barabás Villa egy varázslatos helyszín, ahol a történelem és az elegancia találkozik. Egy polgári szertartás itt nem csak egy esemény, hanem egy életre szóló emlék.

Esküvői Fotós Árak

Prémium minőség

Szakmám részét képezi a technikai fejlesztés, melyben nem szeretem a kompromisszumot. Így csakis magas, prémium minőségre számíthatsz nálam.

Fotós Pontos Érkezése

Pontos érkezés

Inkább tíz perccel hamarabb, mint egy perccel később! A fotózásra korábban érkezek, hogy minden közös percetek meg legyen örökítve.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Gyors átadási idő

Nálam nem kell sokat várnod a képekre. Mindig arra törekszek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt átadjam a kidolgozott képeket.

Kényelmes Fotó Válogatás

Kényelem

Az elkészült fotókat otthonod kényelmében tudod kiválogatni. A számodra legkedvesebb képeket fogom kidolgozni.

Esküvő fotózás Barabás Villában

A Barabás Villa kertje és a Városmajor tökéletes helyszínek esküvői, jegyes és páros fotózáshoz.

Partnerek

Back To Top