Skip to content

Budai Vár jegyes fotózás – Halászbástya esküvői fotózás

Az esküvői fotózás, jegyes fotózás mindig nagyon izgalmas. Különösen, ha olyan csodás környezetben történik, min a Budai Vár és a Halászbástya. A Mátyás-templom, Bécsi kapu, Budavári sikló, Budavári Palota, Tóth Árpád sétány Budapest legszebb fasora, – mind ezernyi lehetőséget rejt, hogy gyönyörű fotókat készítsek a jegyespár vagy a menyasszony és vőlegény számára. Legyen szó kreatív esküvői sorozatról, vagy teljes napos esküvői helyszínről a Budai Vár és természetesen a Várkert Bazár az egyik legszebb esküvői fotós helyszín Budapesten.

Már idén is több jegyes és páros fotózás alkalmával jártam a Budai Várban. Ezért úgy gondoltam, hogy megosztok veletek egy videó slideshow-t az egyik Halászbástyán készül fotósorozatból. Remélem tetszeni fog. Kattints a képre.

Budai Vár Jegyes Fotózás, Esküvői Fotózás

Ha Ti is szeretnétek hasonló képeket, írj rám, vagy hívjál örömmel segítek. Akár saját részre szeretnél fotókat, akár ajándékként meglepnéd szeretteidet, – garantálom, hogy gyönyörű fotókkal leszel gazdagabb. Nem kell, hogy aggódj a ruházat, a beállás, a helyszín miatt. Mindenben segítek. Rólad is készülhetnek gyönyörű képek! Tehát ne feledd téged is vár a Budai Vár! ?

Budai Vár jegyes fotózás – Halászbástya esküvői fotózás.

Back To Top