Skip to content

Esküvő Tamás Tanya

Menyasszony Csokorral - Esküvő Tamás TanyaEsküvő Tamás Tanya – tökéletes helyszín a profi esküvői fotózásra. Csemői Tamás Tanyán készítettem el Tünde és Edvárd esküvői fotóit. A szertartás és köszöntések után következett a kreatív fotózás és a lakodalom fotói is itt készültek el.

Minden visszajelzés, amit az ügyfelektől kapok nagyon fontos a számomra. Tünde és Edvárd ezt írta:

Kedves Gábor! Köszönjük szépen a képeket, mindkettőnknek nagyon tetszett az elkészült anyag, nem bírtunk betelni a fotókkal. Örülünk neki, hogy téged kértünk fel esküvői fotósnak, minden tekintetben maximálisan meg vagyunk elégedve.

Videó slideshow- esküvő Tamás Tanya

Íme ITT egy kis esküvői slideshow összeállítás Tünde és Edvárd esküvői fotózásáról a Tamás Tanyán.

 

Tamás Tanya, a tökéletes esküvői helyszín

Amikor az esküvői helyszínről van szó, mindenki egyedülálló, felejthetetlen környezetre vágyik. A Tamás Tanya éppen ezt kínálja: egy varázslatos helyet, ahol minden részlet tökéletesen illeszkedik az elképzeléseitekhez.

Tamás Tanya története és háttere

A Tamás Tanya hosszú történelmet és gazdag hagyományokat őriz. A tanya egykor egy működő gazdaság volt, amely az idők során átalakult és most egy kivételes esküvői helyszínként szolgál.

A helyszín varázsa

A Tamás Tanya varázsa természetes szépségében és a nyugodt, vidéki környezetében rejlik. A zöldellő kertek, a tágas udvarok és a rusztikus épületek tökéletes hátteret biztosítanak a különleges napnak.

Szolgáltatások és lehetőségek

A helyszín számos szolgáltatást kínál, beleértve a személyre szabott dekorációt, a profi catering szolgáltatást, és a hangtechnikát, hogy minden részlet tökéletes legyen.

Esküvői előkészületek a Tamás Tanyán

Az esküvői előkészületek során a Tamás Tanya szakértő csapata mindenben a segítségetekre lesz, hogy a nagy nap zökkenőmentesen teljen.

Helyszín kiválasztása

A helyszín kiválasztásánál figyelembe veszik minden pár egyedi kívánságát, hogy a helyszín tökéletesen tükrözze az esküvő stílusát és hangulatát.

Étkezési lehetőségek

A Tamás Tanya széleskörű étkezési lehetőségeket kínál, az egyszerű falusi ételektől a gourmet fogásokig, hogy minden vendég ízlésének megfeleljen.

Szállás és vendéglátás

A tanya területén található szálláslehetőségek kényelmes és otthonos környezetet biztosítanak a vendégeknek az ünneplés idején.

A nagy nap: Esküvői ceremónia a Tamás Tanyán

Az esküvői ceremónia a Tamás Tanyán egy felejthetetlen élmény, ahol minden részlet a pár kívánságainak megfelelően kerül kialakításra.

Ceremónia helyszínei

Többféle ceremónia helyszín közül lehet választani, legyen szó akár egy romantikus kültéri szertartásról a kertben, vagy egy elegáns belső térben történő esküvőről.

Dekoráció és hangulat

A dekoráció minden részlete a pár stílusát tükrözi, a virágoktól kezdve a asztali díszítésig, hogy a ceremónia és a fogadás is felejthetetlen legyen.

Fotózási lehetőségek

A tanya különféle festői helyszínei kiváló hátteret biztosítanak az esküvői fotókhoz, így az emlékek örökre megmaradnak.

Vendégek szórakoztatása és programok

A Tamás Tanyán nem csak az esküvői ceremónia, hanem a vendégek szórakoztatása is fontos szempont.

Szórakozási lehetőségek

A vendégek élvezhetik a helyszín különféle szórakozási lehetőségeit, beleértve a vidéki játékokat és a szabadtéri programokat.

Kulturális élmények

A helyszín lehetőséget biztosít a hagyományos magyar kultúra megismerésére, beleértve a népzenei előadásokat és a hagyományos táncokat is.

Összefoglalás: Miért a Tamás Tanya az ideális választás

A Tamás Tanya nem csak egy helyszín, hanem egy valódi élmény, ahol minden részletre odafigyelnek, hogy az esküvő tökéletes legyen.

Egyedi igények kielégítése

A Tamás Tanya minden pár egyedi igényeit figyelembe veszi, hogy az esküvő valóban személyre szabott és emlékezetes legyen.

Kiváló ár-érték arány

A Tamás Tanya kiváló ár-érték arányt kínál, biztosítva, hogy az esküvői álmok megfizethető áron váljanak valóra.

Gyakori Kérdések

  • Milyen típusú esküvői csomagokat kínál a Tamás Tanya? A Tamás Tanya számos esküvői csomagot kínál, mindenki igényeinek megfelelően, a klasszikustól a prémiumig.
  • Hogyan tudom lefoglalni a helyszínt az esküvőmre? Az esküvői helyszín lefoglalásához keresse fel a Tamás Tanya weboldalát, vagy vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
  • Milyen szálláslehetőségek vannak a helyszínen? A tanyán különböző szálláslehetőségek állnak rendelkezésre, a kényelmes szobáktól a hangulatos faházakig.
  • Mit tartalmaznak az étkezési csomagok? Az étkezési csomagok széles választéka, az egyszerű falusi ízekből a gourmet fogásokig.
  • Van-e lehetőség személyre szabott dekorációra? Igen, a Tamás Tanya teljes mértékben testreszabható dekorációs lehetőségeket kínál az Ön kívánságainak megfelelően.

Wedding Photographer Prices

Premium quality

Part of my job is technical development, and I don't like to compromise on that. So you can only expect high, premium quality from me.

Fotós Pontos Érkezése

Moments caught

It's not just about the aesthetic experience, it's about telling a real story: emotions and a moment captured in images.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Fast delivery time

With me, you don't have to wait long for the pictures. I always strive to deliver finished images in the shortest possible time.

Kényelmes Fotó Válogatás

Comfort

You can select your photos in the comfort of your home. I'll work on the photos that are best for you.

Back To Top