Skip to content

Wedding photography Margaret Island

Esküvő fotózás Margitsziget: Budapest területén az egyik legszebb, legkedveltebb esküvői és jegyes fotós helyszín. A Japánkert, Zenélő kút, Nagyrét, Rózsakert nem csak a kikapcsolódás és a sportolás szerelmeseit vonza, hanem azokat a párokat is akik szebbnél-szebb fotókra vágynak.

 

Esküvő Fotózás MargitszigetMargitszigeti Szent Mihály kápolna

A margit-szigeti Szent Mihály kápolna minden hétvégén megtelik olyan párokkal, akik ezen a helyen mondják ki az „igen”-t a nagy Ő számára. A szertartás különleges és az üzenet mindig szívhez szóló. Igény szerint más egyházak, pl. református, evangélikus egyház lelkészei is esketnek a Szent Mihály kápolnában.

Esküvő fotózás Margitsziget – Bernadett és Dániel

Nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Profi, szakszerű és precíz munka. A kész képeket nagyon hamar megkaptuk, és az eredmény messze felülmúlta azt amit mi elképzeltünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Gábort, keressétek bizalommal! Bernadett és Dániel

Jegyes Fotózás MargitszigetEsküvő és jegyesfotózás a Margitszigeten

A Margit-sziget a Budapestiek kedvence volt régen és ez ma is így van. Az elmúlt 150 évben hihetetlenül sok esküvő és jegyes fotó helyszínéül szolgált már. A Margit hídról és az Árpád hídról is nagyon könnyű megközelíteni. Esküvői fotózás, kreatív fotózás alkalmával mindig az Árpád híd közelében parkolok le. Így viszonylag kis területen is csodás képeket lehet készíteni a párokról. Néhány létesítménytől eltekintve igazából egy nagy liget, gyönyörű virágos zöld park, árnyas sétány,  kellemes randi és piknik helyszín az egész Margitsziget. Hihetetlenül sok lehetőség arra, hogy családi-, jegyes-, páros-, és esküvői fotókkal lepjük meg magunkat és szeretteinket.

 

Margitsziget, vagy Margit-sziget?

A Margitsziget többféle néven is ismert volt mielőtt ez a mostani elnevezés elterjedté vált: A XIII. sz-ban Urak szigete, Nyulak szigete, Boldogasszony szigete, Budai-sziget elnevezések voltak használatban. Később a XVII. sz.-ban már Szent Margit szigete formában emlegették, – szinte úgy, mint manapság. Az elnevezést IV. Béla lányáról Árpád-házi Szent Margitról kapta. 1790-től kezdődően Palatinus és Nádor-szigetnek hívták, mivel ekkor az ország nádora volt a tulajdonosa.

Jó ha tudod: a Margit-sziget írásmód a Duna egyik szigetére utal, ami Budapest területén van. Margitsziget néven, – így egybeírva a Budapest, mint főváros egyik városrésze. Már lassan 10 éve nem a 13. kerület városvezetése alá tartozik, hanem fővárosi közigazgatás alá.

– esküvő fotózás Margitsziget

Jegyespár A Margitszigeten
Köszönöm, hogy végigolvastad!
Ha tetszett a cikk, akkor elküldheted e-mailben egy ismerősödnek, vagy megoszthatod a közösségi médiában.
Back To Top