Skip to content

Wedding photography Gödöllő

Esküvői Fotózás GödöllőEsküvői fotózás Gödöllő – A gödöllői Királyi Kastély és a Kastélykert az egyik legjobb esküvői fotós helyszín. A kreatív fotó készítés kiemelt célpontja a Park és a Grassalkovich kastély benső terei. Mivel ez hazánk legnagyobb barokk kastélya mindig szíves visszatérek ide és a fantasztikus környezetben gyönyörű képekkel lesznek gazdagabbak a párok.

 

Kreatív fotózás a gödöllői Kastélyban

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy profi kreatív fotók készüljenek rólad a gödöllői Kastélyban, van pár szempont, amire érdemes odafigyelni: A fotózást előre be kell jelenteni és időpontot kell foglalni. A Grassalkovich-kastély üzemeltetői a Kastélykertre is kérik a bejelentést, de ezt nem igazán szokták komolyan venni. Sokan nem tudják, de a kert mellett van egy kis parkoló, ahol díjmentesen lehet parkolni és a kertbe való bejutás is sokkal egyszerűbb.

 

Ha esküvői fotózás céljából szeretnétek igénybe venni a Grassalkovich-kastély termeit, akkor ehhez a jegypénztárban lehet megvenni a jegyet, ami 60 percre érvényes. Esküvői fotósként az a tapasztalatom, hogy ez bőven elég szokott lenni. A díszterem használata mellett a barokk előtér és a díszlépcsőház is használható. Időnként a barokk kastélyszínházban is engedélyezik az esküvői fotózást. Esős idő esetén kiváló alternatíva lehet, hogy tökéletes esküvői fotók készüljenek rólatok.

– Esküvői fotózás Gödöllő, kreatív fotózás Gödöllő

Gödöllő legszebb fotós helyszínei – Esküvői fotózás Gödöllő

Gödöllő bővelkedik szebbnél-szebb fotós helyszínekben: A Királyi Kastélyon kívül a kreatív fotózás célpontja lehet még a Domony-völgy, a Gödöllői Erdészeti Arborétum, az Úrréti-tó és az Erzsébet-park is.

– Esküvői fotózás Gödöllő

Professional Wedding Photographer Budapest
Esküvő - Zongora - Gödöllői Kastély
Gödöllői Kastély Esküvő Fotózás
Gyűrű És Rózsa - Grassalkovich-Kastély Fotózás
Menyasszony Vőlegény Egymásra Néznek

Esküvői fotózás Gödöllőn – Alina és Krisztián

Kezdettől fogva nagyon fontosnak tartottuk az esküvőről készült fényképeket, mert mégis csak ezek azok, amiket sok-sok év múltán is elővesszük , hogy felidézzük az ünnepi pillanatokat. Maximálisan megvagyunk elégedve az esküvői képeinkkel. A fotókon éppen olyan boldognak látszódtunk, mint amilyennek aznap éreztük magunkat. Köszönjük a csodás képeket! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk. Alina és Krisztián

fotoArt esküvői slideshowajándék Neked és családodnak teljes napos eküvői fotózás rendeléskor. >>> Kattints IDE <<<

Back To Top