Skip to content

Wedding photography with professional wedding photographer in Budapest, Hungary and all over Europe

wedding photography

Wedding Photography

Wedding photography: professional wedding photography is an unforgettable, beautiful gift for you, your family and friends. We take wedding photos to perfectly capture the most beautiful emotions and memories you shared on your wedding day. We've photographed many weddings over the years, so we know what it means to have professional quality wedding photography, the fun of creative photography, the sweetness of a proposal and the excitement of getting ready.

Classic wedding photos, trendy settings and photojournalism - we capture the moments and emotions of your big day according to your personality and ideas. Wonderful bridal portrait photos, wedding couple photos are taken during creative photo shoots, showing 100% of your best sides.

Reviews

Google
Attila Biró
2023.05.31

Nekem első fotózásom volt, így elég bizonytalan voltam, de Gábor mindenben segített! (Időpont, helyszín kiválasztása stb). Remek ötletei voltak, és nagyon barátságos ami szerintem fontos egy fotózás során. Csodás képek születtek, gyorsan elkészült az utómunka is. Nagyon boldogok vagyunk! (Jegyesfotózáson voltunk).

Google
Boglárka Szele
2024.04.26

Profi hozzáállás. Nagyon tetszett a végeredmény, amit pár napon belül meg is kaptunk. A hangulat szuper volt, könnyedén ment a fotózás. Másnak is ajánlom.

Google
Aliz Fazekas
2022.10.17

Gábort választottuk a Nagy Napunk fotózására, és milyen jól tettük!Bámulatos képek születtek mind Rólunk, mind a vendégeinkről. Nagyon köszönjük a türelmét, hisz mi sem vagyunk topmodell formák, illetve a barátságos hozzáállását a fotózás alatt és után.Bátran ajánljuk mindenkinek, aki még keresi az igazi FOTÓST.

Google
Enikő Balázs
2023.05.24

Köszönjük a szakszerű hozzállást, a kedvességet , a gyerekek is ellazultak és szuperül érezték magukat. Szuper képek születtek! Mindenki örül 😁.

Mi műtermi esküvői fotózás miatt kerestük fel Gábort. Annak ellenére, hogy nem szeretjük ha fotóznak minket a fotózás nagyon jó hangulatban telt. Gábornak nagyon sok ötlete volt a beállásokat illetően. A képek csodásak lettek és nagyon gyorsan kézhez is kaptuk őket! Ha valaki egy lelkiismeretes, munkájára igényes fotóst keres akkor bátran ajánljuk Gábort! Ha legközelebb fotósra lesz szükségünk Mi biztos újra Őt választjuk!

Google
Dániel Papp
2022.05.11

Gyorsan, jó képeket csinált!

Google
Anna Halasz
2023.05.08

A fotózás megszervezése és a kommunikáció rendkívül gördülékenyen volt. Időjárás miatt 1x át kellett tenni a kültéri fotózás időpontját, de gyorsan találtunk új időpontot, ami mindenkinek megfelelt.Gábor nagyon kedves és segítőkész! A fotózás során nem éreztük magunkat kényelmetlenül és nem is feszengtünk. Nagyon szép képeket készített, amiért hálásak vagyunk!

Esküvőnkre kértük fel Gábort, aki nagyon segítőkész, és kedves volt. A kész képeket pár nap alatt készhez is kaptuk, amik szuperek lettek. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk, nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki gyors és profi munkát szeretne. 🙂

Google
Hajnalka Sipőcz
2024.06.02

Gáborral nagyon jól telt a közös munka! Rugalmas, figyelmes, remek ötletei vannak, az elkészült képeink is szuperek lettek, csak ajánlani tudom.

Google
Noémi Vizkeleti
2023.07.30

Őszinte szívvel ajánljuk Gábort, aki gyönyörű képeket készített az esküvőnkön. Hálásak vagyunk azért, hogy Ő volt velünk a nagy napunkon és az ő munkája által élhettük át újra a pillanatokat.

Gábor mindenben a megbeszéltek szerint járt el. Az elkészült képek valóban megragadják a pillanatot, jól elkapottak és tele vannak élettel. Viszonyulása mindvégig kedves, nyitott, alázatos volt, amiben csak tudott segített. Az csak ráadás, hogy gyorsan elkészültek a képek, melyeket természetesen izgatottan vártunk! Szeretettel ajánljuk Őt!

Google
Máté Baji
2022.11.30

Nagyon kedves, tapasztalt, precíz, pontos és segítőkész volt Gábor az első üzenettől kezdve, az esküvő alkalmán át egészen az képek átadásáig.Továbbá a képei véleményem szerint utómunka nélkül is elképesztőek!

Google
Viktória Rácz
2022.08.20

Kedves Gábor! Köszönjük az igényesen kidolgozott minőségi képeket. Minden várakozásunkat felülmúlta! Sikerült elkapni a legszebb pillanatokat. Felejthetetlenné tetted számunkra a nagy napot!Örülünk, hogy Téged választottunk, köszönjük a csodás képeket!

Gábor egy nagyon profi és felkészült fotós, munkája igényes 😍 nagyon szép és jól elkapott képeket készített rólunk, sokat segített a képek beállításában a remek ötleteivel ☺️ nem tudunk elég hálásak lenni számára, hogy az esküvőnket ilyen szép formában örökítette meg, amire majd évek múltán is szívesen gondolunk vissza😍 bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy profi esküvői fotóst keres! ☺️köszönettel: Barbi&Kristóf

Google
L. Lilla
2023.05.30

Szeretnénk megköszönni Gábornak a csodás fotókat és azt a gyorsaságot, ami miatt nagyon hamar a kezünkbe kaptuk a profi képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól fognak sikerülni, mert nagyon izgultunk, sosem voltunk még hasonló helyzetben. Gábor rengeteget segített a legjobb pózok kiválasztásában és figyelt arra is, hogy oldja az izgatottságunkat. Egy élmény volt!! 🙂

Google
Fábián Tamás
2023.07.24

Csak ajánlani tudom. Jó hangulatban telt a fotózás és nagyon jól sikerült elkapni a pillanatokat. Az árazás is versenyképes. Minden az előzetesen megbeszéltek mentén haladt. 🙂

Jegyesfotózáson voltunk Gábornál a zuglói Japánkertben. A fotozás során nagyon nagyon kedves és türelmes, utóbbira hozzánk szükség is volt. 🙂 Ezenkívül a képeket nagyon gyorsan és igényesen készítette el, nagyon elégedettek vagyunk. 🙂 Köszönjük szépen!

Google
Balázs Götz
2023.04.07

Köszönjük Gábornak a sok szép képet, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy megbízható, jó fotósra van szüksége!

Google
Pekkarik Dániel
2023.08.30

Gábort az interneten találtuk, munkái egyből megtetszettek nekünk. Már a kapcsolatfelvéfel és a kommunikáció is gördülékenyen zajlott. Azt kell mondanom, hogy nem okozott csalódást, remek munkát végzett, az esküvői képeink fantasztikusak lettek. Bátran tudjuk ajánlani!

Google
Krisztina Takács
2022.09.17

Gábor nagyon szuper képeket készített az esküvői szertartásunkról és a jegyes fotóink is gyönyörűek lettek. Elkapta azokat a pillanatokat, amiről szólt a napunk, visszanézve eszünkbe jutnak azok az érzések, és az a hangulat, ami aznap volt képről képre vissza tudjuk idézni az esküvőt neki köszönhetően.

Google
Dani Ripka
2023.10.30

Kedves, segítőkész fotós...Köszi az interjút. 🙂

Google
Katalin Horváth
2023.09.10

Kedves Gábor,Nem tudjuk elégszer megköszönni neked ezeket a szuper fotókat, amiket készítettél a nagy napunkon. Nem voltunk túl tapasztaltak a fotózásban, de hála neked pillanatok alatt sikerült eloszlatnod az izgulásunkat és egyből meg láttad a legjobb fotózási pontokat a helyszínen illetve, hogy melyik beállások állnának jól nekünk, így tényleg csak előnyös képeink lettek.Köszönjük!! 🙂

Gábor személyében egy profi és nagyon kedves fotóst ismerhettünk meg. Az esküvői fotózásunk nagyon jó hangulatban telt, nem éreztük feszélyezve magunkat, sokat segített nekünk a tanácsaival (mivel eddig még nem vettünk részt ilyen jellegű fotózáson), így az egész folyamat nagyon gördülékenyen ment, az elkészült képek pedig tökéletesek lettek. A fotózás előtti és az azutáni kommunikációjában sem lehetett kivetni valót találni, mi nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásával. Csak ajánlani tudjuk! 🙂

Google
Jan Vaněk
2023.09.11

Gábor was a photographer on our wedding in August 2023. He took time 2 days in advance to drive to a place where we wanted to have our pair pictures and later on the wedding, he stay more than 14 hours and took so many photos. All of them are looking very sharp, he has great equipment and great eye for detail.He spoke english well enough to organise each picture, he was very helpful, hard working and always smiling. Would recommend to anyone for any occasion!

Google
Norbert Glaser
2023.01.17

Kedvesség, végtelen türelem, sok szép fotó! Csak a legjobbakat tudjuk mondani! Köszönjük!

Google
Szandi Buday
2022.10.21

Gábor csodálatos képekkel tette tökéletessé a Nagy napunk emlékét. Segítőkész, aranyos, gyorsan válaszol, nagyon hamar megkaptuk a képeket mind a miniatűr, mind a kidolgozott változatokat. Tökéletes választás volt egy tökéletes naphoz, csak ajánlani tudom.

Google
Panka Maros
2023.03.29

Gábor nagyon szépen és gyorsan dolgozik. Örök emlék marad a fiaink keresztelőjéről készült képek, melyek az Ő keze munkáját dícsérik 🙂 Jó szívvel ajánlom!

Google
Márton Enikő
2022.09.13

Kedves Gábor! 🙂Nem lehetünk elég hálásak, hogy megörökítetted életünk legszebb napjának minden pillanatát! Csodálatos fotók készültek mindenkiről, és minden fontos pillanatról, nem hiányolunk semmit. Azon kívül, hogy kommunikáció az esküvő előtt, alatt és után is gördülékenyen ment, nagy segítségünkre voltál minden percben, és ha láttad rajtunk, hogy nem igazán tudjuk hogy álljunk, azonnal segítettél, és tanácsot adtál. A kreatív fotózás alatt sem éreztük magunkat feszélyezve, a barátságos, kedves és profi személyednek köszönhetően minden percét élveztük.Köszönjük, hogy te örökítetted meg az esküvőnk legszebb perceit, és szívből ajánlani fogunk téged minden kedves házaspárnak! 🙂Hálás köszönettel: Enikő és Bence

Google
Viktor Szendrei
2023.10.20

Nagyon meg voltunk elégedve Gábor munkájával, professzionális és igényes képeket készített. Egyszerű volt a kommunikáció és Gábor nagyon segítőkész volt bármilyen kérdésben. Köszönjük szépen.

Google
Tünde Szőke
2023.08.29

Kedves Gábor, szeretnénk még egyszer megköszönni mind az esküvőn, mind pedig a kreatív fotózáson készített gyönyörű képeidet, illetve a profizmust, kreativitást amit tapasztaltunk tőled.Mindig nagyon segítőkész, rugalmas voltál velünk, az elkészült képeket pedig nagyon gyorsan megkaptuk.Mi jó szívvel ajánlunk mindenkinek és örülünk, hogy Téged választottunk! 🙂Üdv.: Tündi és Peti

Gáborral minden egyszerűen és gördülékenyen ment. Mindenben rugalmas volt és segítőkész, csodálatos képek születtek. Nekünk csak magunkat kellett adni és mosolyogni. Mindenkinek csak ajánlati tudom!

Google
Klaudia Jakab
2022.08.07

Kedves Gábor! Hálásan köszönjük a munkádat, csodás képek születtek az esküvőnkről! Még a vendégektől is érkezett visszajelzés, hogy mennyire profi munkát végeztél, mindenhol ott voltál, minden pillanatot elkaptál! Mégegyszer nagyon köszönjük!

Nagyon örülünk, hogy Gábort választottuk esküvői fotósunknak, nagyon szép képek születtek, a kreatív fotózás is vidám, kötetlen hangulatban telt és a szertartáson is elkapta a legszebb pillanatokat, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! 🙂

Google
Attila Varga
2023.06.28

Hogy miért adtunk 5 csillagot? Gábor, kreatív, olyan ötletei voltak, amikre mi nem is gondoltunk volna. Egy igazi profi fotós szemmel látott minket és helyezett bele az adott környezetbe.Mindemellett figyelt az apró részletekre, rugalmas és még azt is elérte, hogy a gyerekek is a kamerába nézzenek! 🙂Hálás köszönet! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! R&A

Google
Sándor Szabó
2021.10.21

Nagyon elégedettek voltunk, jók lettek a képek.

First of all, I would like to say thank you for Gábor for his amazing work! He was a very good choice for us, he was very perofessional, creative, functional, he has very very good equipment and he was literally everywhere on our wedding. We had 2 day before the creative shooting, he was very kind and supportive and came very early to the location so we were able to discuss ideas, plans etc. On the wedding day he also arrived as one of first so all went smooth and despite the business and size of the wedding he managed to capture all moments that matter. We have received the final pictures very fast and the quality really made us very happy. I couldnt find even 1 image out of 800 that would not be nice! Colours are very lively and all very sharp. Gabor has our full recommendation

Google
Ágnes Eszenyi
2023.04.02

Gábor az esküvőnkre fotózott minket, a műtermi fotózáson és a ceremónián, illetve az azt követő ebéden készítette a képeket. Gyönyörű, minőségi képeket készített, nagyon kellemes a személyisége. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, elkapta a legkülönlegesebb pillanatokat is 🙂

Google
Dávid Sümegi
2022.09.28

Köszönjük szépen a képeket, nagyon jól sikerültek!Gábort az interneten találtuk, a portfóliója alapján már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt és később sem csalódtunk. A kommunikáció korrektül és gördülékenyen ment, a képeket nagyon gyorsan kézhez kaptuk. Gábor az egész folyamat alatt nagyon türelmes, kedves és segítőkész volt.

Google
Mónika Z.
2022.10.04

Gyönyörű képeket kaptunk életünk egyik legfontosabb és legszebb napjáról. A fotós kedves, ügyesen instruált minket, a képeket hamar meg is kaptuk. Köszönjük szépen!

Google
Adrienne Nagy
2024.01.11

Nagyon örülünk, hogy Gábort választottuk esküvői fotósunknak. A kreatív fotózáskor (amelytől mindketten tartottunk picit) laza, nyugodt hangulatot teremtett, a végeredmény tökéletes lett. A szertartás során készült képek is nagyon jók lettek, ráadásul hamar meg is kaptuk őket. Tökéletesen elégedettek vagyunk, köszönjük szépen! Jó szívvel ajánlom Gábort mindenkinek, szuper munkát végez!

Google
Zoltán Vidinszky
2024.04.23

Gábor Nagyon Profi. Amikor ránézünk a képekre, mindíg picit melegség önti al a szívünket. Örülünk, hogy a fotózást nem bíztuk a véletlenre. @Gábor Köszönjük mégegyszer!!!

Remek élmény volt. Gyorsan egyeztettünk időpontot és jó hangulatban telt a fotózás. Profi képek születtek! Köszönjük!

Google
Nikolett Varga
2024.04.12

Imádtuk Gáborral a fotózást 🙂 igazán remek képeket készít ❤️

Google
Nagy Bernadett
2023.08.03

Nagyon élveztük a fotózást, kellemes hangulatban , sok ötlettel készültek a képek. A képeink gyönyörűek, igazi emlékek lesznek mindannyiunknak. Köszönjük!♥️

Google
Melánia Puporka
2022.07.22

Profi, igényes fotós, mindenkinek ajánlom, aki szeretné, hogy igazán emlékezetes legyen az esküvője!Gyorsan elkészültek a képek, és az utómunka is nagyon szép, igényes lett! Egyéni kéréseinket is figyelembe vette!Nagyon hálásak vagyunk!Csak ajánlani tudom!

Google
Agnes Pusker
2023.11.27

Gábor személyében egy nagyon kedves embert és fantasztikus fotóst ismertünk meg. Minden pillanatban tökéletesen jelen volt, elkapta a legszebb jeleneteket, mindenkit a legjobb formájában mutatva, ezen kívül rendkívül segítőkész és figyelmes volt az egész idő alatt. A képek pedig hihetetlen sebességgel készen voltak, ugyanúgy, mint az utómunka. Szívből köszönjük Neked, biztos, hogy ha újra fotósra lesz szükségünk, tudjuk a tökéletes címet!

Az esküvőnkre Gábort kértük fel a képek elkészítésére. A páros kreatív fotózás szuper hangulatban telt a képek gyönyörűek lettek. A ceremóniáról és az este többi részéről készült képekkel is maximálisan elégedettek vagyunk.

Google
Tóth Brigitta
2022.07.26

Szeretnénk Gàbornak megköszönni a csodàs képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jòl fognak sikerülni,mert nagyon izgultunk és nem volt elképzelésünk a helyekről és a beàllàsokròl. Viszont Gábor jòl kezelte a helyzetet amellett, hogy megkereste a legideàlìsabb helyeket a fényképezéshez és segìtett kivàlasztani a legjobb pòzokat szàmunkra mindemellett arra is jutott ideje, hogy oldja az izgatottsàgunkat. Nagyon jò hangulatban telt a fotòzàs Gàbor személyiségének és ember központùsàgànak köszönhetően,ezért nem éreztük magunkat feszélyezve és Gábort sem idegennek! 🙂A fontos pillanatokat nagyon jòl elcsìpte, igényes szép képeket kaptunk!Brigi&Istvàn

Google
Elza Volenszki
2022.06.12

Csodálatos munkákat készít Gábor, az hogy elégedettek vagyunk az messze nem fedi a valóságot!!Bátran ajánlom mindenkinek, ha Őt választod az egyik legprofibb fotóst sikerült!A képek gyönyörűek!Gábor rendkívül kedves és segítőkész.Jó érzés volt vele fényképezés, minden pillanatot, érzést elkapott, visszatükrözi az érzelmeket. Bátran válaszd a FotoArt. Hu

Egy kellemes hangulatú fotózáson vettünk részt a családdal. Mindenkinek ajánlom.

Content:

Professional Wedding Photographer Budapest

Wedding photographer

People and emotions, memorable moments, family members with so many fabulous stories in their eyes. I love my job and I love a challenge - that's what wedding photography is all about. Photographing couples is all about trust, because I have been honoured to spend one of the most important days of your lives with you. That's why honesty is important to me along with open and friendly relationships. I love the new, the unique, that is just about you, your individuality and the depth of your relationship.

I am Gábor Gazsó, I have been working as a professional photographer for many years. I love what I do. As a wedding photographer, I look for funny and touching moments - all about emotions and human relationships. Every wedding is different, unforgettable and exciting...

Fotózás Ajándékba

Get the best gift!

Photography as a gift:: Surprise your loved ones with a professional photo shoot and pictures they'll look back on with pleasure for years to come!

Any type of photography (engagement, family, anniversary, Christmas, wedding, etc.) can be requested in the form of a gift voucher, transferable, so it can even be given as a Valentine's Day gift.

Everything you need to know from taking your wedding photos to handing them over

Esküvői Fotózás Budapesten

Wedding photography in Budapest and Europe

Wedding photography in Budapest and all over Europe: the whole wedding photography from the preparation to the bridal dance, - taking into account your requests and needs. We will work discreetly and in appropriate attire. We want you to be completely satisfied with the material we deliver, so we always deliver the best moments of your wedding in a sophisticated and high quality way. Our goal is to produce professional wedding photos and videos that will bring joy to you and your loved ones. Best wedding photographer prices in Europe.

Kreatív Fotózás

Creative shoot

Creative photography - What does it mean? Creative photos are taken on the day of your wedding or in the days leading up to it. It's a series of photos that will tell the story of the happiness, harmony and love that comes from your relationship! I know that the time and enthusiasm you invest in creative photography will pay off many times over. It is of the utmost importance to us that you create quality images that you will be proud to hang on your living room wall and that you will look back on in your photo album for years to come.

Jegyes Fotózás, Páros Fotózás

Engagement photography

An engagement shoot is the perfect opportunity to take a series of fun, happy photos of the two of you. It's a great way to get a sophisticated set of photos before the wedding. The photos will be taken for you in the same high quality as the wedding photos. Best engagement photographer prices

More info about engagement photography, couples photography

Esküvői Fotóalbum, Fine Art Album

Wedding photo album, fine art album

Show your wedding memories to your friends in the wedding fine art photo album. It's also a nice gesture for the parents.

 

Hundreds of variations, flush opening pages, top quality photo paper, unique design, outstanding quality, and a premium Fine Art album are truly a wonderful keepsake for you and your loved ones.

- wedding photo album, fine art album

Profi FotósProfi Fotós

Professional photographer

Professional photographer, quality wedding photos: to ensure that you receive professional quality wedding photos, we place great emphasis on post-production. After the big day, the images are sorted and edited to achieve their final form. Corrections and photo retouching are done one by one. Colour, contrast, skin imperfections and many other adjustments are fine-tuned.

Our team of professional photographers is dedicated to high quality and tasteful photo shoots. Couples often require black and white photos with an artistic effect, which we are happy to provide.

Esküvői Fotók

Delivery of wedding photos

Our goal when delivering wedding photos is to make sure you are as satisfied as possible with the photos. We want to share the photos with you in a tasteful and sophisticated way. Therefore, you will receive your wedding photos in the following way:

Wedding Photography

Wedding photo series

We would like to tell your whole day minute by minute with a wedding photo series. I want you to relive the touching moments of your wedding, as you sit on the sofa and look at the photo album and wedding photographer slideshow. The wedding photo series is a beautiful keepsake to relive the festive moments.

18 common questions couples ask about wedding photography

The most important keyword when a couple comes to us is CONFIDENCE. They see our track record, the many positive reviews and this is an assurance that we will give them professional work.

The wedding day can be stressful. Together with my staff, we will create a relaxed, free atmosphere and help you to relax and enjoy your big day.

Take a look at our previous works, if you like the style of our pictures, please contact us. We can meet you in person, or we are happy to answer your questions in an online meeting. We have shared many articles and ideas over the years, and these will give you an idea of what values are important to us.

 

We are constantly developing our professional competence and tools to provide the highest possible quality of service to couples who appreciate and expect excellent professional service, accurate and dedication.

For weddings under 150 people, 1 photographer and/or 1 videographer may be enough. In rare cases it may be appropriate to have another photographer/videographer/assistant present. For weddings of less than 150 people, we can produce a perfect and complete series for our clients without a second photographer.

Orders usually come very soon, usually 1-1.5 years before the wedding. This also means that if someone wants to hire you for that year, chances are that the weekend dates are already booked. So when you already know the date of your wedding, it's a good time to get in touch and make an appointment.

The wedding photos will be sorted, post-processed and retouched to their final form within 25 working days of the big day. Within a few days of the wedding, we always send couples a short series to share with family and friends.

- All photos will be provided in print and social media optimised sizes. Photos can be downloaded from your personal client account.
- For full-day weddings, we also provide a web gallery.
- We can even turn your photos into a wedding photo album, canvas photo, or large format image.

Like every couple, every wedding is unique and different. The number of photos you will receive will be influenced by the number of guests invited, the amount of entertainment and the atmosphere of the wedding. Knowing the agenda, we will be very happy to send you a pre-calculated quantity in the wedding proposal. In case you choose a package, the number of pictures to be delivered will be included.

A wedding slideshow is a music video that captures the highlights of your wedding: the photos alternate with a tasteful motion effect, and the music during the video adds to the experience. A charming and modern way to reminisce, so that the experience of the big day can reach those who were not present.

Your wedding photos will be uploaded to a web gallery that you can access. You can easily share this gallery with family and friends.

The original images are output from the camera in a so-called RAW "raw" format. The process of giving it its final look is called post-processing. This can take many times the duration of a big day. The human eye sees better than even professional cameras, which is why post-production is necessary. A well-captured moment is half the battle, but we always want to capture the mood and emotion, and that requires the right photo editing. There are many, many parameters: highlights, contrast, saturation and a million other settings that will determine the final image.

Retouching adds to all this: e.g. skin retouching, removing inappropriate objects, or people. Finally, the photos are given the colouring that is characteristic of FotoART's style.

Retouching is an integral part of my workflow. Not every wedding photographer not every wedding photographer. We correct skin imperfections. We can even remove inappropriate details one by one from each image. We're not advocates of "overdone" 30 years younger photos, so it's worth paying attention to the right and reasonable balance and good taste.

We create custom designed, exclusive wedding photo albums, fine art albums. From design to production, we manage the process and liaise with you. Although we live in a digital age, it is often easier to pick an album off the shelf and hold it in your hand than to search for the right images on your mobile phone. The finished album will be delivered to you by courier, even abroad. We heartily recommend this option to everyone, because it's a lasting memory for you and your family.

Perhaps the most ideal time for outdoor creative photography is late afternoon, starting a few hours before sunset, when the light is at its best. If you choose indoor creative photography, we are not affected by the changeable weather at this time. In this case you only have to adapt to the opening hours of the studio. More adventurous couples can opt for sunrise or special lighting effects after the rain.

Ideally, you should not schedule your creative photo shoot on the wedding day. There's much less stress, more time, a more varied environment and many, many other benefits.

If you choose the PLATINUM package, it is possible to have a creative photo session on another day. For creative shootings we only charge a delivery fee if the location is more than one hour away from Pest.

Usually at weddings, all the important events take place until after one o'clock at midnight. We can stay longer on special request.

We will prepare a quotation on request. It is important that you give us all the known details (location, date, wedding programme, etc.)

If the offer meets your expectations, the contract will be fixed after the conclusion of the contract and the payment of a 30% deposit.

If it is difficult to meet in person due to distance, we can also arrange a meeting by phone, video call or e-mail.

In two words: vocation and love. Our team is made up of dedicated professionals who are committed to their craft.

10 things to know about wedding photography

Imagine: 30 years from now, you and your loved one will be sitting on the terrace watching the sun slowly disappear from the horizon. You sigh, nostalgia mingles in the evening air, and when you lay your head on your lover's shoulder, you say, "Remember how good the veal stew was at your wedding dinner?"

This scene above is really embarrassing. Truth be told, 30 years from now you probably won't be talking about what you ate at your wedding dinner at all. When you get nostalgic, you don't reach for the car keys to relive the big day at the local restaurant. I think you'd rather get out the photo album.

Your wedding photos are the things you will hold most dear for decades to come. If someone's house burns down, chances are that photo album is one of the few things they'll grab before they leave for safety. The best wedding photographers know this.

I'm a wedding photographer and it's very important to me to take special, above average pictures of your big day. So I'd like to share some great wedding tips with you.

The wedding is about youWedding Photography

1. Rules are there to be broken. Don't feel constrained by tradition, or by the wedding planner, mother or aunt. Do what feels right on your wedding day.

A perfect example of this is when creative photography is done on the wedding day. By "tradition" or at the request of the parents, the newlyweds do not want to leave the wedding party alone, even for an hour. Therefore, either at the wedding venue or at a smaller wedding, the wedding party of a couple wants to be there with the newlyweds for the creative photo shoot. The wedding photographer wants to get the best photos, but friends and relatives are always joking around and completely distracting.

As a photographer, there's nothing worse than trying to create that magical, romantic moment with a couple when they're being teased by those around them. Or you're getting well-intentioned advice and suggestions from bridesmaids while you're trying to create those photos you dreamed up earlier in the wedding planning process. Sometimes that's why you don't get the intimate, candid photos that could be the jewels in your photo album. Plus, wedding photography is often not cheap - help create the right conditions so that the wedding photographer can get the best out of your big day.

A wedding is about you and your partner. Everything else can be important, but it's only complementary.

Good wedding photos take time

2.

Good engagement and wedding photos are rarely taken in 20 minutes, so take a reasonable amount of time for your wedding and engagement photos. Some venues may be very close to where you live, but it may be worth travelling across town to get some really special wedding photos.

You might need a break in the middle of the day, when you are not surrounded by family and the guests are not crowded for 1-2 hours.
- wedding photographer, wedding photography

Get ready in a quiet and friendly place

3.

Profi Fotózás BudapestGetting ready can be stressful, and doubly so if you're surrounded by a lot of (well-intentioned) people. Try to keep the crowds down so you can relax a bit and your makeup artist and photographer can do their job. Remember, if you don't have chips and water bottles scattered around the room or on the patio, you'll get significantly better photos of the getting ready.

Your wedding dress may get dirty during the photo shoot

4.

If you accept this, it will be much easier to come to terms with the idea when it actually happens. Bridal shoes and dresses aren't cheap, but it would be stressful enough to worry about them all day. Your wedding photographer will hopefully take you to some sensational places. Pictures of you in a beautiful sunlit field, walking through an old barn won't come from the flick of a magic wand - they might involve going into a muddy corral or climbing over a ditch. You can always have photos taken in the park next door, but it might not be the most ideal for your wedding photos.

At the end of the day, it's good to be able to let go a bit and have some fun. It's even easier if you're determined not to worry about spilling beer or wine on your clothes.

Taking a wedding photo with your mobile phone?

5.

Every phone today has a camera, but high resolution doesn't mean it's the best way to take timeless photos and videos. It can be particularly distracting when some of the guests walk in front of the others, holding up their mobile phones as self-proclaimed wedding photographers. In many cases, this interferes with the official wedding photographer or videographer's ability to do their job professionally. Perhaps it is not a big deal to ask the guests in advance to leave this task to the official photographer and simply enjoy the great moment as guests.

Wedding group photography

6.

Your wedding photographer cannot know all the members of your family. That's why it always helps to have a list of group photos to take. If your wedding photographer knows in advance about possible divorces, etc - this can help avoid some awkward moments. When shooting a wedding, I always like to be aware of not only the day's agenda, but also the little details. So I make sure I know about these before the big day.

Choose the wedding photographer whose style you like best

7.

Maybe you've found a wedding picture on the Internet that really appeals to you. Many times brides will show me their ideas of what style they like best. As a wedding photographer, I do my best to make sure the client is happy with my photos, but I also have to know that every photographer has their own style. After the moment of taking the photo, it goes through a lengthy processing. This process is different for every wedding photographer.

Photography requires a great deal of creativity, as every professional wedding photographer knows. Every couple, every venue, every moment is different - my job as a photographer is to create unique and memorable images of you, because you are unique and special.

Choose a wedding photographer you really like, read good reviews about and can work with. If you have the right one, trust him and give him creative freedom.

Lights and lighting for the perfect wedding photosEsküvői Fotós Budapest

8.

The lighting of a wedding venue can really enhance or totally degrade the quality of your wedding photos. That's why it's important to get to know the venue lighting for your wedding party. Ask the band/DJ what lighting equipment they will be bringing. If you hire a professional wedding photographer, they will be able to give you good advice on what mood lighting and party lighting to use to get the best possible wedding photos on your big day. Here's an example: it's not good if the band uses lasers, because it looks pretty lame in wedding photos if people have coloured dots on their faces.

Fények a szabadban: A páros és kreatív fotók leginkább a szabadban készülnek. Erre a legalkalmasabb időszak a naplemente előtti pár óra. Ha csak lehet ne dél körül, vagy a koradélutáni órákra tervezd a fotózást. Ez alól az egyetlen kivétel az, amikor borús az ég. Amikor erős a napfény és a nap igen magasan van, akkor az árnyékok rendkívül erősek, nincsenek lágy átmenetek. Pl. a szem és az orr körüli erőteljes árnyék rendkívül rosszul mutat az arcon.

On the other hand, if you are planning an outdoor ceremony, consider the position of the sun. It's not pleasant for you or your elderly guests to sit through a ceremony in the blazing sun. If the sunlight filters through the trees, the shade from the leaves will make your face look blotchy, which is also not a pretty sight. If you want the best wedding photos, be sure to coordinate even these seemingly small details with your chosen wedding photographer.

The dance floor

9.

Before you and your partner perform a dance or the girls' dance starts, give yourself some time on the dance floor. Just savour the steps. It may only take a minute or two, but you can be sure that your wedding photographer will take beautiful pictures of you that will be treasured for a lifetime!

Enjoy every moment of your wedding - your photos depend on it

10.

Weddings are very often stressful, and some brides have been planning for this day since they were little girls. But when the big day comes, don't worry about the details. Every wedding has its little mishaps. Your job is not to worry about the little things, but to enjoy the day and all that it brings.

Be happy! Smile. Allow yourself to slow down in order to live in the moment. Above all, enjoy the company of your husband/wife. This is the first day of your new life. When you are happy it will shine through, the beautiful wedding photos are taken at this time.

More useful wedding planning tips >>>

Our wedding services are available in Budapest and in many major European cities.

Wedding photographer in London, United Kingdom. Berlin, Germany, Madrid, Spain, Paris, France, wedding photographer in Barcelona, Spain, Hamburg, Germany, Milan, Italy, Munich, Germany, Rome, Italy, Wedding photographer in Vienna, Austria, Amsterdam, Netherlands, Zurich, Switzerland, Brussels, Belgium, Stockholm, Sweden, Helsinki, Finland, Oslo, Norway, Copenhagen, Denmark, Lisbon, Portugal, Dublin, Ireland, Luxembourg City, Luxembourg, and also wedding photographer Budapest.

Wedding photographer in the countryside

Esküvői fotózás helyszínei Szentendre Budakalász Pomáz Visegrád Érd Budaörs Törökbálint Biatorbágy Bicske. Zsámbék Pilisvörösvár Budakeszi Veresegyház Isaszeg Göd Aszód Tura Monor Vecsés Üllő. Ráckeve Szigetszentmiklós Halásztelek Szigethalom Tököl Dunaharaszti Dunavarsány. Gyál Ócsa Dabas Örkény Dunaújváros Százhalombatta Ercsi Adony Rácalmás. Esküvői fotós Martonvásár Velence Gárdony Pusztaszabolcs Esztergom Dorog Esküvői fotós: Nyergesújfalu Lábatlan Vác Nagymaros esküvői fotós Szob Rétság Balassagyarmat Cegléd Pilis Albertirsa Abony.

Nagykőrös Nagykáta Tápiószele Tatabánya Oroszlány Kisbér Tata Komárom. Ács Bábolna Hatvan Lőrinci Pásztó Bátonyterenye Salgótarján Szécsény esküvői fotós Gyöngyös Pétervására Eger Bélapátfalva Heves. Kisköre Füzesabony Mezőkövesd Emőd Nyékládháza Mezőkeresztes Mezőcsát Miskolc Felsőzsolca Alsózsolca. Tiszaújváros Ózd Putnok Borsodnádasd Kazincbarcika Rudabánya Szendrő. Sajószentpéter Edelény Sajóbábony Szikszó Encs Abaújszántó Gönc Szerencs Tokaj Sárospatak Cigánd Sátoraljaújhely Pálháza Debrecen. Balmazújváros Tiszacsege Hajdúnánás Hajdúdorog Polgár Berettyóújfalu Biharkeresztes Derecske Komádi Püspökladány. Nádudvar Kaba Hajdúszoboszló Hajdúböszörmény Balkány Hajdúhadház Téglás Újfehértó Hajdúsámson Nyíradony Létavértes Vámospércs Nyírbátor.

More cities

Nagykálló Máriapócs Nagyecsed Nyírlugos Nyíregyháza Tiszavasvári Tiszalök Nyírtelek Rakamaz Ibrány Nagyhalász. Dombrád Kemecse Demecser esküvői fotós Baktalórántháza Vaja Nyírmada Kisvárda Záhony Mándok Mátészalka Csenger. Vásárosnamény Fehérgyarmat Szolnok Újszász Rákóczifalva Jászberény Jászárokszállás Jászfényszaru. Jászapáti Jászkisér Esküvői fotózás: Törökszentmiklós Abádszalók Karcag Kisújszállás Kenderes Kunhegyes Tiszafüred Mezőtúr Túrkeve. Tiszaföldvár Martfű esküvői fotós Kunszentmárton. Gyomaendrőd Dévaványa Körösladány Páros fotózás: Szeghalom Füzesgyarmat Vésztő. Szarvas Békéscsaba Békés Mezőberény Újkígyós Medgyesegyháza Gyula. Sarkad Elek Mezőkovácsháza Mezőhegyes Battonya Orosháza Csorvás Tótkomlós. Kecskemét Kerekegyháza. Lajosmizse Tiszakécske Izsák Szabadszállás Dunavecse Kunszentmiklós Kiskunfélegyháza. Kiskunmajsa Kiskőrös Soltvadkert esküvői fotós Kecel Kalocsa Solt Hajós Kiskunhalas. Tompa Bácsalmás Jánoshalma Mélykút Baja Szentes Mindszent Csongrád Szeged Kistelek Sándorfalva Mórahalom Hódmezővásárhely Makó Csanádpalota. Sárbogárd Dunaföldvár Paks Gyönk Simontornya Tamási.

Wedding photographer not only in Budapest

Szekszárd Tolna Bátaszék Bonyhád Dombóvár Igal Komló Mágocs Nagymányok Sásd Kaposvár Nagyatád Kadarkút. Nagybajom Barcs Pécs Mohács esküvői fotós Pécsvárad Bóly Kozármisleny Villány Siklós Harkány Szigetvár Szentlőrinc Sellye Székesfehérvár Bodajk Mór Várpalota. Enying Polgárdi Balatonkenese Balatonfűzfő Berhida Veszprém esküvői fotós Balatonalmádi Balatonfüred. Badacsonytomaj Tapolca Esküvői fotózás: Sümeg Keszthely Hévíz Ajka Zirc Herend Devecser Pápa Siófok Zamárdi Balatonföldvár. Balatonboglár Balatonlelle Fonyód Tab Lengyeltóti Marcali Zalakaros Pacsa Zalaszentgrót Nagykanizsa Csurgó Letenye. Zalaegerszeg Lenti Zalalövő. Győr Pannonhalma Tét Mosonmagyaróvár Jánossomorja esküvői fotós Csorna Kapuvár Beled Sopron Fertőd Fertőszentmiklós Celldömölk Sárvár Répcelak. Szombathely Kőszeg Csepreg Bük Vép Vasvár Körmend Őriszentpéter Szentgotthárd Bécs Kolozsvár Berkenye Inárcs.

Professional Wedding Photographer Budapest
Back To Top