Skip to content

About

Photos with light, heart and soul

Photos of you are not just one of hundreds of pictures, but an eternal memory, so it is important that they reflect the triad of your body, mind and spirit in the moment. I accept everyone as they are. I help those who come to me with respect and love. You are unique and special, I keep that in mind and that is how we will achieve the best results. I am honored to capture this important time in your life.

Google
Attila Biró
2023.05.31

Nekem első fotózásom volt, így elég bizonytalan voltam, de Gábor mindenben segített! (Időpont, helyszín kiválasztása stb). Remek ötletei voltak, és nagyon barátságos ami szerintem fontos egy fotózás során. Csodás képek születtek, gyorsan elkészült az utómunka is. Nagyon boldogok vagyunk! (Jegyesfotózáson voltunk).

Google
Boglárka Szele
2024.04.26

Profi hozzáállás. Nagyon tetszett a végeredmény, amit pár napon belül meg is kaptunk. A hangulat szuper volt, könnyedén ment a fotózás. Másnak is ajánlom.

Google
Aliz Fazekas
2022.10.17

Gábort választottuk a Nagy Napunk fotózására, és milyen jól tettük!Bámulatos képek születtek mind Rólunk, mind a vendégeinkről. Nagyon köszönjük a türelmét, hisz mi sem vagyunk topmodell formák, illetve a barátságos hozzáállását a fotózás alatt és után.Bátran ajánljuk mindenkinek, aki még keresi az igazi FOTÓST.

Google
Enikő Balázs
2023.05.24

Köszönjük a szakszerű hozzállást, a kedvességet , a gyerekek is ellazultak és szuperül érezték magukat. Szuper képek születtek! Mindenki örül 😁.

Mi műtermi esküvői fotózás miatt kerestük fel Gábort. Annak ellenére, hogy nem szeretjük ha fotóznak minket a fotózás nagyon jó hangulatban telt. Gábornak nagyon sok ötlete volt a beállásokat illetően. A képek csodásak lettek és nagyon gyorsan kézhez is kaptuk őket! Ha valaki egy lelkiismeretes, munkájára igényes fotóst keres akkor bátran ajánljuk Gábort! Ha legközelebb fotósra lesz szükségünk Mi biztos újra Őt választjuk!

Google
Dániel Papp
2022.05.11

Gyorsan, jó képeket csinált!

Google
Anna Halasz
2023.05.08

A fotózás megszervezése és a kommunikáció rendkívül gördülékenyen volt. Időjárás miatt 1x át kellett tenni a kültéri fotózás időpontját, de gyorsan találtunk új időpontot, ami mindenkinek megfelelt.Gábor nagyon kedves és segítőkész! A fotózás során nem éreztük magunkat kényelmetlenül és nem is feszengtünk. Nagyon szép képeket készített, amiért hálásak vagyunk!

Esküvőnkre kértük fel Gábort, aki nagyon segítőkész, és kedves volt. A kész képeket pár nap alatt készhez is kaptuk, amik szuperek lettek. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk, nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki gyors és profi munkát szeretne. 🙂

Google
Hajnalka Sipőcz
2024.06.02

Gáborral nagyon jól telt a közös munka! Rugalmas, figyelmes, remek ötletei vannak, az elkészült képeink is szuperek lettek, csak ajánlani tudom.

Google
Noémi Vizkeleti
2023.07.30

Őszinte szívvel ajánljuk Gábort, aki gyönyörű képeket készített az esküvőnkön. Hálásak vagyunk azért, hogy Ő volt velünk a nagy napunkon és az ő munkája által élhettük át újra a pillanatokat.

Gábor mindenben a megbeszéltek szerint járt el. Az elkészült képek valóban megragadják a pillanatot, jól elkapottak és tele vannak élettel. Viszonyulása mindvégig kedves, nyitott, alázatos volt, amiben csak tudott segített. Az csak ráadás, hogy gyorsan elkészültek a képek, melyeket természetesen izgatottan vártunk! Szeretettel ajánljuk Őt!

Google
Máté Baji
2022.11.30

Nagyon kedves, tapasztalt, precíz, pontos és segítőkész volt Gábor az első üzenettől kezdve, az esküvő alkalmán át egészen az képek átadásáig.Továbbá a képei véleményem szerint utómunka nélkül is elképesztőek!

Google
Viktória Rácz
2022.08.20

Kedves Gábor! Köszönjük az igényesen kidolgozott minőségi képeket. Minden várakozásunkat felülmúlta! Sikerült elkapni a legszebb pillanatokat. Felejthetetlenné tetted számunkra a nagy napot!Örülünk, hogy Téged választottunk, köszönjük a csodás képeket!

Gábor egy nagyon profi és felkészült fotós, munkája igényes 😍 nagyon szép és jól elkapott képeket készített rólunk, sokat segített a képek beállításában a remek ötleteivel ☺️ nem tudunk elég hálásak lenni számára, hogy az esküvőnket ilyen szép formában örökítette meg, amire majd évek múltán is szívesen gondolunk vissza😍 bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy profi esküvői fotóst keres! ☺️köszönettel: Barbi&Kristóf

Google
L. Lilla
2023.05.30

Szeretnénk megköszönni Gábornak a csodás fotókat és azt a gyorsaságot, ami miatt nagyon hamar a kezünkbe kaptuk a profi képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól fognak sikerülni, mert nagyon izgultunk, sosem voltunk még hasonló helyzetben. Gábor rengeteget segített a legjobb pózok kiválasztásában és figyelt arra is, hogy oldja az izgatottságunkat. Egy élmény volt!! 🙂

Google
Fábián Tamás
2023.07.24

Csak ajánlani tudom. Jó hangulatban telt a fotózás és nagyon jól sikerült elkapni a pillanatokat. Az árazás is versenyképes. Minden az előzetesen megbeszéltek mentén haladt. 🙂

Jegyesfotózáson voltunk Gábornál a zuglói Japánkertben. A fotozás során nagyon nagyon kedves és türelmes, utóbbira hozzánk szükség is volt. 🙂 Ezenkívül a képeket nagyon gyorsan és igényesen készítette el, nagyon elégedettek vagyunk. 🙂 Köszönjük szépen!

Google
Balázs Götz
2023.04.07

Köszönjük Gábornak a sok szép képet, csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy megbízható, jó fotósra van szüksége!

Google
Pekkarik Dániel
2023.08.30

Gábort az interneten találtuk, munkái egyből megtetszettek nekünk. Már a kapcsolatfelvéfel és a kommunikáció is gördülékenyen zajlott. Azt kell mondanom, hogy nem okozott csalódást, remek munkát végzett, az esküvői képeink fantasztikusak lettek. Bátran tudjuk ajánlani!

Google
Krisztina Takács
2022.09.17

Gábor nagyon szuper képeket készített az esküvői szertartásunkról és a jegyes fotóink is gyönyörűek lettek. Elkapta azokat a pillanatokat, amiről szólt a napunk, visszanézve eszünkbe jutnak azok az érzések, és az a hangulat, ami aznap volt képről képre vissza tudjuk idézni az esküvőt neki köszönhetően.

Google
Dani Ripka
2023.10.30

Kedves, segítőkész fotós...Köszi az interjút. 🙂

Google
Katalin Horváth
2023.09.10

Kedves Gábor,Nem tudjuk elégszer megköszönni neked ezeket a szuper fotókat, amiket készítettél a nagy napunkon. Nem voltunk túl tapasztaltak a fotózásban, de hála neked pillanatok alatt sikerült eloszlatnod az izgulásunkat és egyből meg láttad a legjobb fotózási pontokat a helyszínen illetve, hogy melyik beállások állnának jól nekünk, így tényleg csak előnyös képeink lettek.Köszönjük!! 🙂

Gábor személyében egy profi és nagyon kedves fotóst ismerhettünk meg. Az esküvői fotózásunk nagyon jó hangulatban telt, nem éreztük feszélyezve magunkat, sokat segített nekünk a tanácsaival (mivel eddig még nem vettünk részt ilyen jellegű fotózáson), így az egész folyamat nagyon gördülékenyen ment, az elkészült képek pedig tökéletesek lettek. A fotózás előtti és az azutáni kommunikációjában sem lehetett kivetni valót találni, mi nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásával. Csak ajánlani tudjuk! 🙂

Google
Jan Vaněk
2023.09.11

Gábor was a photographer on our wedding in August 2023. He took time 2 days in advance to drive to a place where we wanted to have our pair pictures and later on the wedding, he stay more than 14 hours and took so many photos. All of them are looking very sharp, he has great equipment and great eye for detail.He spoke english well enough to organise each picture, he was very helpful, hard working and always smiling. Would recommend to anyone for any occasion!

Google
Norbert Glaser
2023.01.17

Kedvesség, végtelen türelem, sok szép fotó! Csak a legjobbakat tudjuk mondani! Köszönjük!

Google
Szandi Buday
2022.10.21

Gábor csodálatos képekkel tette tökéletessé a Nagy napunk emlékét. Segítőkész, aranyos, gyorsan válaszol, nagyon hamar megkaptuk a képeket mind a miniatűr, mind a kidolgozott változatokat. Tökéletes választás volt egy tökéletes naphoz, csak ajánlani tudom.

Google
Panka Maros
2023.03.29

Gábor nagyon szépen és gyorsan dolgozik. Örök emlék marad a fiaink keresztelőjéről készült képek, melyek az Ő keze munkáját dícsérik 🙂 Jó szívvel ajánlom!

Google
Márton Enikő
2022.09.13

Kedves Gábor! 🙂Nem lehetünk elég hálásak, hogy megörökítetted életünk legszebb napjának minden pillanatát! Csodálatos fotók készültek mindenkiről, és minden fontos pillanatról, nem hiányolunk semmit. Azon kívül, hogy kommunikáció az esküvő előtt, alatt és után is gördülékenyen ment, nagy segítségünkre voltál minden percben, és ha láttad rajtunk, hogy nem igazán tudjuk hogy álljunk, azonnal segítettél, és tanácsot adtál. A kreatív fotózás alatt sem éreztük magunkat feszélyezve, a barátságos, kedves és profi személyednek köszönhetően minden percét élveztük.Köszönjük, hogy te örökítetted meg az esküvőnk legszebb perceit, és szívből ajánlani fogunk téged minden kedves házaspárnak! 🙂Hálás köszönettel: Enikő és Bence

Google
Viktor Szendrei
2023.10.20

Nagyon meg voltunk elégedve Gábor munkájával, professzionális és igényes képeket készített. Egyszerű volt a kommunikáció és Gábor nagyon segítőkész volt bármilyen kérdésben. Köszönjük szépen.

Google
Tünde Szőke
2023.08.29

Kedves Gábor, szeretnénk még egyszer megköszönni mind az esküvőn, mind pedig a kreatív fotózáson készített gyönyörű képeidet, illetve a profizmust, kreativitást amit tapasztaltunk tőled.Mindig nagyon segítőkész, rugalmas voltál velünk, az elkészült képeket pedig nagyon gyorsan megkaptuk.Mi jó szívvel ajánlunk mindenkinek és örülünk, hogy Téged választottunk! 🙂Üdv.: Tündi és Peti

Gáborral minden egyszerűen és gördülékenyen ment. Mindenben rugalmas volt és segítőkész, csodálatos képek születtek. Nekünk csak magunkat kellett adni és mosolyogni. Mindenkinek csak ajánlati tudom!

Google
Klaudia Jakab
2022.08.07

Kedves Gábor! Hálásan köszönjük a munkádat, csodás képek születtek az esküvőnkről! Még a vendégektől is érkezett visszajelzés, hogy mennyire profi munkát végeztél, mindenhol ott voltál, minden pillanatot elkaptál! Mégegyszer nagyon köszönjük!

Nagyon örülünk, hogy Gábort választottuk esküvői fotósunknak, nagyon szép képek születtek, a kreatív fotózás is vidám, kötetlen hangulatban telt és a szertartáson is elkapta a legszebb pillanatokat, csak ajánlani tudjuk mindenkinek! 🙂

Google
Attila Varga
2023.06.28

Hogy miért adtunk 5 csillagot? Gábor, kreatív, olyan ötletei voltak, amikre mi nem is gondoltunk volna. Egy igazi profi fotós szemmel látott minket és helyezett bele az adott környezetbe.Mindemellett figyelt az apró részletekre, rugalmas és még azt is elérte, hogy a gyerekek is a kamerába nézzenek! 🙂Hálás köszönet! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! R&A

Google
Sándor Szabó
2021.10.21

Nagyon elégedettek voltunk, jók lettek a képek.

First of all, I would like to say thank you for Gábor for his amazing work! He was a very good choice for us, he was very perofessional, creative, functional, he has very very good equipment and he was literally everywhere on our wedding. We had 2 day before the creative shooting, he was very kind and supportive and came very early to the location so we were able to discuss ideas, plans etc. On the wedding day he also arrived as one of first so all went smooth and despite the business and size of the wedding he managed to capture all moments that matter. We have received the final pictures very fast and the quality really made us very happy. I couldnt find even 1 image out of 800 that would not be nice! Colours are very lively and all very sharp. Gabor has our full recommendation

Google
Ágnes Eszenyi
2023.04.02

Gábor az esküvőnkre fotózott minket, a műtermi fotózáson és a ceremónián, illetve az azt követő ebéden készítette a képeket. Gyönyörű, minőségi képeket készített, nagyon kellemes a személyisége. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, elkapta a legkülönlegesebb pillanatokat is 🙂

Google
Dávid Sümegi
2022.09.28

Köszönjük szépen a képeket, nagyon jól sikerültek!Gábort az interneten találtuk, a portfóliója alapján már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt és később sem csalódtunk. A kommunikáció korrektül és gördülékenyen ment, a képeket nagyon gyorsan kézhez kaptuk. Gábor az egész folyamat alatt nagyon türelmes, kedves és segítőkész volt.

Google
Mónika Z.
2022.10.04

Gyönyörű képeket kaptunk életünk egyik legfontosabb és legszebb napjáról. A fotós kedves, ügyesen instruált minket, a képeket hamar meg is kaptuk. Köszönjük szépen!

Google
Adrienne Nagy
2024.01.11

Nagyon örülünk, hogy Gábort választottuk esküvői fotósunknak. A kreatív fotózáskor (amelytől mindketten tartottunk picit) laza, nyugodt hangulatot teremtett, a végeredmény tökéletes lett. A szertartás során készült képek is nagyon jók lettek, ráadásul hamar meg is kaptuk őket. Tökéletesen elégedettek vagyunk, köszönjük szépen! Jó szívvel ajánlom Gábort mindenkinek, szuper munkát végez!

Google
Zoltán Vidinszky
2024.04.23

Gábor Nagyon Profi. Amikor ránézünk a képekre, mindíg picit melegség önti al a szívünket. Örülünk, hogy a fotózást nem bíztuk a véletlenre. @Gábor Köszönjük mégegyszer!!!

Remek élmény volt. Gyorsan egyeztettünk időpontot és jó hangulatban telt a fotózás. Profi képek születtek! Köszönjük!

Google
Nikolett Varga
2024.04.12

Imádtuk Gáborral a fotózást 🙂 igazán remek képeket készít ❤️

Google
Nagy Bernadett
2023.08.03

Nagyon élveztük a fotózást, kellemes hangulatban , sok ötlettel készültek a képek. A képeink gyönyörűek, igazi emlékek lesznek mindannyiunknak. Köszönjük!♥️

Google
Melánia Puporka
2022.07.22

Profi, igényes fotós, mindenkinek ajánlom, aki szeretné, hogy igazán emlékezetes legyen az esküvője!Gyorsan elkészültek a képek, és az utómunka is nagyon szép, igényes lett! Egyéni kéréseinket is figyelembe vette!Nagyon hálásak vagyunk!Csak ajánlani tudom!

Google
Agnes Pusker
2023.11.27

Gábor személyében egy nagyon kedves embert és fantasztikus fotóst ismertünk meg. Minden pillanatban tökéletesen jelen volt, elkapta a legszebb jeleneteket, mindenkit a legjobb formájában mutatva, ezen kívül rendkívül segítőkész és figyelmes volt az egész idő alatt. A képek pedig hihetetlen sebességgel készen voltak, ugyanúgy, mint az utómunka. Szívből köszönjük Neked, biztos, hogy ha újra fotósra lesz szükségünk, tudjuk a tökéletes címet!

Az esküvőnkre Gábort kértük fel a képek elkészítésére. A páros kreatív fotózás szuper hangulatban telt a képek gyönyörűek lettek. A ceremóniáról és az este többi részéről készült képekkel is maximálisan elégedettek vagyunk.

Google
Tóth Brigitta
2022.07.26

Szeretnénk Gàbornak megköszönni a csodàs képeket! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jòl fognak sikerülni,mert nagyon izgultunk és nem volt elképzelésünk a helyekről és a beàllàsokròl. Viszont Gábor jòl kezelte a helyzetet amellett, hogy megkereste a legideàlìsabb helyeket a fényképezéshez és segìtett kivàlasztani a legjobb pòzokat szàmunkra mindemellett arra is jutott ideje, hogy oldja az izgatottsàgunkat. Nagyon jò hangulatban telt a fotòzàs Gàbor személyiségének és ember központùsàgànak köszönhetően,ezért nem éreztük magunkat feszélyezve és Gábort sem idegennek! 🙂A fontos pillanatokat nagyon jòl elcsìpte, igényes szép képeket kaptunk!Brigi&Istvàn

Google
Elza Volenszki
2022.06.12

Csodálatos munkákat készít Gábor, az hogy elégedettek vagyunk az messze nem fedi a valóságot!!Bátran ajánlom mindenkinek, ha Őt választod az egyik legprofibb fotóst sikerült!A képek gyönyörűek!Gábor rendkívül kedves és segítőkész.Jó érzés volt vele fényképezés, minden pillanatot, érzést elkapott, visszatükrözi az érzelmeket. Bátran válaszd a FotoArt. Hu

Egy kellemes hangulatú fotózáson vettünk részt a családdal. Mindenkinek ajánlom.

WHAT MAKES YOU HAPPY?

We measure human life in many ways here on this earth: In years, in true friendships, sometimes in money, in moments of joy and sadness. Yet it is one of the important measures of our lives: What is it that makes you happy? What is fulfilling and liberates you and me? These were the thoughts that were going through my mind when I decided to "pause the moment" and choose photography.

EMOTIONS AND GIFTS

I love people and I love when I can give couples and families honest, emotional photos. I value personal contact and honesty. If you are about to get married, you can share with me. How did you meet? What kind of wedding, dress, decor, style, venue, and of course what kind of wedding photos you would like. I look forward to the opportunity to meet you in person and give you something of real value.

Professional Wedding Photographer Budapest

Reviews

Esküvői Fotózás Vélemény, Balázs És Erzsébet

Thank you for the pictures that exceeded our hopes and expectations! The beautiful photos speak volumes and weave a story of our wedding day! We enjoyed every minute of working together and still look back on it with a smile on our faces!
Gábor is a highly skilled, creative, idea-filled photographer who will help you make your wedding day a perfect photo memory! He speaks the language of photography perfectly! He is just as interested in taking wonderful pictures as you are, and he will deliver them with surprising speed!
So if you care about the photos you take, FotoART is the best choice!

Tibor Popa & Viktória

Esküvői Fotózás Vélemény Klaudia És Joci

Thank you so much for your work, you took wonderful pictures of our wedding! We even got feedback from the guests about how professional you were, you were everywhere, you captured every moment! Thank you so much again!

Klaudia Jakab & Joci

Esküvői Fotózás Vélemény, Hajnalka És Lajos

Gábor was very nice to us all the time and took beautiful pictures of our wedding, we can recommend him to everyone! With his unique and creative ideas, he took great pictures and managed to capture unforgettable moments during the wedding, making us very happy! Thank you for your work!

Szabó Hajnalka és Király Lajos

Esküvői Fotózás Vélemény

The team at FotoART took some really great pictures of our wedding ceremony and our engagement photos turned out beautiful. They captured the moments of what our day was all about, looking back we can recall the feelings and the atmosphere we had that day from picture to picture, we can remember the wedding thanks to them.

Kriszti & Norman

Jegyesfotózás Vélemény

In Gábor we got to know a very kind and helpful photographer. Just by visiting his website, his work has already won us over. We did engagement shoots with him, he always made sure that our ideas were realized to the maximum. He also provided us with many ideas and good advice, the photo session was friendly and in a good atmosphere. We received the wonderful photos she took in a very short time, which we were very happy about! ? We highly recommend her to everyone! Contact her with confidence.

Reni és Ádi

Kismama Fotózás

The maternity photo session was fun. Gábor was open to our individual ideas as well as his own. He worked with short deadlines and nicely; he also fulfilled extra requests in a short time and nicely. We will trust him with our baby photoshoots with a clear heart.

Kriszti & Zoli Sáránszki

Wedding Photography

Kedves Gábor! 🙂

We cannot be thankful enough that you captured every moment of the best day of our lives! Wonderful photos of everyone and all the important moments, we don't miss a thing. Aside from the fact that communication before, during and after the wedding went smoothly, you were a great help to us every minute and when you saw us not really knowing where we stood, you were there to help and advise us immediately. We didn't feel stressed during the creative shoot either, we enjoyed every minute of it thanks to your friendly, kind and professional personality.
Thank you for capturing the most beautiful moments of our wedding and we will heartily recommend you to all the lovely couples! ?

With many thanks to Enikő and Bence Márton

Esküvői Fotós

We want to thank you for the wonderful pictures! We didn't expect them to turn out so well, we were so nervous and had no idea of the locations and settings. However, Gábor handled the situation well, not only finding the most ideal places to shoot and helping us choose the best poses for us, but also taking the time to ease our nervousness. We had a very good atmosphere during the shoot thanks to Gábor's personality and people-centredness, so ​we didn't feel stressed and we didn't feel like Gábor was a stranger either! ?

He captured the important moments very well, we got demanding beautiful pictures!

Nóri & Attila Wolf

Viki and Tibor's wedding photo shoot

Thank you for the pictures that exceeded our hopes and expectations! The beautiful photos speak volumes and weave a story of our wedding day! We enjoyed every minute of working together and still look back on it with a smile on our faces!
Gábor is a highly skilled, creative, idea-filled photographer who will help you make your wedding day a perfect photo memory! He speaks the language of photography perfectly! He is just as interested in taking wonderful pictures as you are, and he will deliver them with surprising speed!
So if you care about the photos you take, FotoART is the best choice!

Tibor Popa & Viktória

Esküvői Fotózás Vélemény, Balázs És Erzsébet

Klaudia and Joci's wedding photo shoot

Thank you so much for your work, you took wonderful pictures of our wedding! We even got feedback from the guests about how professional you were, you were everywhere, you captured every moment! Thank you so much again!

Klaudia Jakab & Joci

Esküvői Fotózás Vélemény Klaudia És Joci

Wedding photography of Hajnalka and Lajos

Gábor was very nice to us all the time and took beautiful pictures of our wedding, we can recommend him to everyone! With his unique and creative ideas, he took great pictures and managed to capture unforgettable moments during the wedding, making us very happy! Thank you for your work!

Szabó Hajnalka és Király Lajos

Esküvői Fotózás Vélemény, Hajnalka És Lajos

Kriszti and Norman's wedding photo shoot

The team at FotoART took some really great pictures of our wedding ceremony and our engagement photos turned out beautiful. They captured the moments of what our day was all about, looking back we can recall the feelings and the atmosphere we had that day from picture to picture, we can remember the wedding thanks to them.

Kriszti & Norman

Esküvői Fotózás Vélemény

Engagement shoot of Reni and Ádi

In Gábor we got to know a very kind and helpful photographer. Just by visiting his website, his work has already won us over. We did engagement shoots with him, he always made sure that our ideas were realized to the maximum. He also provided us with many ideas and good advice, the photo session was friendly and in a good atmosphere. We received the wonderful photos she took in a very short time, which we were very happy about! ? We highly recommend her to everyone! Contact her with confidence.

Reni és Ádi

Jegyesfotózás Vélemény

Kriszti & Zoli Sáránszki

The maternity photo session was fun. Gábor was open to our individual ideas as well as his own. He worked with short deadlines and nicely; he also fulfilled extra requests in a short time and nicely. We will trust him with our baby photoshoots with a clear heart.

Kriszti & Zoli Sáránszki

Kismama Fotózás

Enikő and Bence Márton

Kedves Gábor! 🙂

We cannot be thankful enough that you captured every moment of the best day of our lives! Wonderful photos of everyone and all the important moments, we don't miss a thing. Aside from the fact that communication before, during and after the wedding went smoothly, you were a great help to us every minute and when you saw us not really knowing where we stood, you were there to help and advise us immediately. We didn't feel stressed during the creative shoot either, we enjoyed every minute of it thanks to your friendly, kind and professional personality.
Thank you for capturing the most beautiful moments of our wedding and we will heartily recommend you to all the lovely couples! ?

With many thanks to Enikő and Bence Márton

Wedding Photography

Nóri & Attila Wolf

We want to thank you for the wonderful pictures! We didn't expect them to turn out so well, we were so nervous and had no idea of the locations and settings. However, Gábor handled the situation well, not only finding the most ideal places to shoot and helping us choose the best poses for us, but also taking the time to ease our nervousness. We had a very good atmosphere during the shoot thanks to Gábor's personality and people-centredness, so ​we didn't feel stressed and we didn't feel like Gábor was a stranger either! ?

He captured the important moments very well, we got demanding beautiful pictures!

Nóri & Attila Wolf

Esküvői Fotós

Fotózás Csomor Nandor Barna Anna Eskuvo 1914EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON

To this day, my great-grandparents' wedding photo is still on the living room wall. And it's been over a hundred years. Why? Because then, there, this young couple had the idea to invite a photographer to the village. They weren't wealthy, they didn't live in a big house, I don't think you'd have swapped with them. They had a relative who said, 'You can't afford that! Don't spend your money on that." But they knew this was a moment they wanted to remember forever, and they weren't going to be talked out of it by any man's son. Maybe there were fewer roses at the wedding, or maybe the reception was simpler! It's possible. But I think they never imagined that by making this choice, they would have so many loved ones to please in the future: children, grandchildren, great-grandchildren... Today I know that they had a part in my choosing this career. Gábor Gazsó

Back To Top