Skip to content

Őszi fotózás

Szerelmesek Egymásra Néznek - Szerelmesek Egymásra Néznek - Őszi FotózásŐszi fotózás családi és páros fotók – a legjobb ajándék ötlet, mert önmagadat adod!

Az ősz természetesen az egyik leglenyűgözőbb, leghangulatosabb évszak: millió színbe borulnak a fák, eltűnik a tikkasztó hőség, roppannak a lábunk alatt a lehullott levelek. Nincs is jobb dolog, mint az összegereblyézett levélkupacokba ugrálni a szeretteinkkel, majd meginni egy bögre finom, meleg teát. Az ősz beköszöntével persze az iskola is elkezdődött, így a gyerekek kedvvel, vagy kedvetlenül, de visszaülnek az iskolapadba. Egy profi fotóssal készített meghitt szabadtéri gyerekfotózás nemcsak a gyerkőcök, hanem a szülőket is kizökkenti a szürke hétköznapokból!

Őszi fotózás családoddal, pároddal, gyerekekkel, kitűnő alkalom arra, hogy profi fényképekkel ajándékozd meg szeretteidet és valódi értéket adj a számukra.

 

Bort Kínál - Jegyes Fotózás

 • Naplás-tó
 • Városliget
 • gödöllői kastélykert

60-80 felvétel készül. Ebből az általad választott 20 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.

Őszi fotózás családoddal, pároddal

Az őszi fotózás nem más, mint ajándék rólatok, nektek, családodnak. Egyéni, páros vagy családi fotózás profi minőségben!

Kérj árajánlatot az őszi fotózásra!

Jelentkezés telefonon:  06 20 572 90 97

  Name (required)

  Email cím (kötelező)

  Phone (required)

  Fotózás tervezett helyszíne
  Naplás-tóVárosligetGödöllői kastélykert

  Fotózás dátuma

  Kezdés tervezett időpontja

  Message

  Őszi fotózás kiszállási díj nélkül az alábbi helyszíneken is:

  Profi Családi Fotós

  Budapest I.ker, Budapest II.ker, Budapest III.ker, Budapest IV.ker, Budapest V.ker, Budapest VI.ker, Budapest VII.ker, Budapest VIII.ker, Budapest IX.ker, Budapest X.ker, Budapest XI.ker, Budapest XII.ker, Budapest XIII.ker, Budapest XIV.ker, Budapest XV.ker, Budapest XVI.ker, Budapest XVII.ker, Budapest XVIII.ker, Budapest XIX.ker, Budapest XX.ker, Budapest XXI.ker, Budapest XXII.ker, Budapest XXIII.ker, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Csömör. Fót, Pécel, Dunakeszi. Gödöllő. Isaszeg. Maglód. Gyömrő.

   

  Tippek, ötletek, hogy a legjobb fotók készüljenek rólatok

   

   

  Partners

  Back To Top