Skip to content

A legjobb esküvői játékok

Mi a szuper esküvői fotók titka: a vidám, jókedvű násznép. Esküvői fotósként elmondhatom, hogy mindig sokkal könnyebb a feladatom, amikor az ifjúpár megbíz valakit (barátot, barátnőket) a lakodalmi játékok megszervezésével. Ilyenkor könnyű olyan fotókat készíteni, amikor az egész násznépnek majd kicsordul a könnye. Nem kérdés: Szükség van jól megválasztott esküvői játékokra, amiben az egész násznép részt vehet. Száz és száz esküvői játékból választhatunk, de most a tapasztalataim szerint a legjobb esküvői játékokat, a legütősebbeket szeretném megosztani veletek: Néhány kreatív esküvői játék, ami biztos, hogy megnevetteti a násznépet!

Menyasszony Gyönyörű Ruhában. Esküvői Játékok

Sokan nem szeretik, ha kiszólítják őket és egyedüli játékosként kell a figyelem középpontjában lenni, valamilyen feladatot teljesíteni. A következő játékokban sokan részt tudnak venni, így senkinek nem kell egyedül szerepelnie. Ezekben a játékokban egész biztos többen is szívesen részt vesznek majd a násznépből. A többiek sem maradnak ki a jóból, hiszen részese lesznek a vidám mókának, kacagásnak!

Add tovább játék – legjobb esküvői játékok 1.

Hányan játszhatják? Bármennyien!

Mi kell hozzá? Semmilyen tárgyi eszköz nem szükséges a játékhoz.

A játék menete? A vőfély vagy ceremóniamester (vagy megbízott barátunk, barátnőnk) kitalál egy igen hosszú, bonyolult, összetett mondatot. Ezt a menyasszony fülébe súgja, aki tovább súgja a mellette ülőnek, és így tovább… Az utolsó láncszem a vőlegény, aki végül hangosan el kell, hogy mondja, milyen mondatot súgtak a fülébe, majd meghallgatjuk az eredeti mondatot is. Egész biztos, hogy ennyi emberen áthaladva teljesen megváltozik a mondat, a legtöbb esetben értelme sem lesz. Igazán jót lehet kacagni rajta, és az egész násznép a játék részese lehet!

Menyasszony Tartja A Csokrot

Ajándék cserebere játék – legjobb esküvői játékok 2.

Hányan játszhatják? 10-15 fő

Mi kell hozzá? 10-15 apró ajándék becsomagolva, 2 dobókocka, időmérő

Mi a játék menete? A játékosok körbe állnak, és a kör közepére vannak kihelyezve az izgalmas ajándékok. Természetesen ők nem tudják, hogy a dobozok 100 forintos, filléres apróságokat rejtenek, főleg, mert a játékvezető még buzdítja is a népet, az „értékes” ajándékok megszerzésére. Annyi perc áll rendelkezésre, ahány játékos van, és általában eggyel kevesebb az ajándék. A játékosok egymás után dobnak a kockákkal, és aki duplát dob, elvehet egy ajándékot. Amikor mindenki ajándékhoz jutott, tovább dobhatnak, és dupla dobás esetén elcserélhetik az ajándékot, valaki máséra. Érdemes pörgetni a játékot, hogy mindenki minél többször dobhasson. Gyorsan fokozódik a hangulat, ahogy mindenki más ajándékára pályázik, senki nem akar üres kézzel távozni az idő leteltével, de természetesen a legviccesebb az lesz, amikor a dobozokat kibontva rájönnek, hogy filléres ajándékokért versenyeztek. Nagyon kreatív esküvői játék!

Profi esküvő fotóst keresel?

Az esküvői fotókat nem lehet megismételni. Életetek egyik legfontosabb napja, amire mindig szeretnétek emlékezni. Ezért fontos, hogy olyan profi esküvői fotósotok legyen, aki megfelelő minőségű és stílusos képeket készít.

Az esküvői képek generációk számára örök emlékei a nagy napotoknak, amit szívesen nézegettek az évek múltával is. A dekoráció és a lakodalmi menü csak egy napra szól, de a profi esküvő fotós képei az egész családnak, barátoknak jelentenek valódi emléket.

>>> legjobb esküvői fotós árak, profi minőség <<<

Prémium Minőségi Fotózás

Premium quality

Part of my job is technical development, and I don't like to compromise on that. So you can only expect high, premium quality from me.

Fotós Pontos Érkezése

Pontos érkezés

Inkább tíz perccel hamarabb, mint egy perccel később! A fotózásra korábban érkezek, hogy minden közös percetek meg legyen örökítve.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Fast delivery time

With me, you don't have to wait long for the pictures. I always strive to deliver finished images in the shortest possible time.

Kényelmes Fotó Válogatás

Comfort

You can select your photos in the comfort of your home. I'll work on the photos that are best for you.

Fotózás Menyecskeruhában A Pipacsmezőn

Hamupipőke cipője játék – legjobb esküvői játékok 3.

Hányan játszhatják? Bármennyien!

Mi kell hozzá? A hölgyek fél pár cipője

Mi a játék menete? A násznép hölgy tagjai felajánlják fél pár cipőjüket, melyet egy kupacra össze gyűjtünk. Az urak ekkor választanak egy cipőt, megkeresik a tulajdonosát, és táncolhatnak vele egyet. Gyorsan megtelik a táncparkett, a vendégek is vegyülnek, így könnyű elindítani a bulihangulatot!

 

Csípős krumpli játék – legjobb esküvői játékok 4.

Hányan játszhatják? Bármennyien!

Mi kell hozzá? Annyi krumpli és gyufás skatulya, ahány játékos van, és madzag.

Mi a játék menete? A vállalkozó kedvű játékosok derekára kell kötni a krumplit úgy, hogy nagyjából lábszárközépig lógjon le. Majd eléjük helyezünk egy gyufás dobozt, amit el kell lökdösniük a célig. Pillanatok alatt fergeteges lesz a hangulat, a vicces és extrém csípőmozgásoknak köszönhetően.

 

 

Jó, ha a tarsolyotokban van néhány esküvői játék, hogy alkalom adtán felrázzátok vele a násznépet. Egy jól megválasztott játék közben mindenki jól szórakozhat. Fergeteges esküvői fotók készülhetnek, ami később is tetszeni fog mindenkinek.

Menyasszony Fotózása A Kastélykertben. Esküvői Játékok

Játék, ahol az ifjú pár a szereplő: Cipős játék – legjobb esküvői játékok 5.

Nagyon egyszerű játék. Semmi más nem kell hozzá, mint az ifjú férj és feleség cipője. Üljetek egymásnak háttal, cseréljétek ki a lábbelitek egyik felét, így mindkettőtöknél lesz egy férfi és egy női cipellő. A vőfély/ceremóniamester (ha nem lesz, akkor bármelyik rokon, barát) kérdéseket tesz fel nektek és annak a cipőjét kell a magasba emelnetek, akire illik a feltett kérdésre adott válasz.

 

Próbáljatok úgy helyezkedni, hogy a vendégek mindkettőtöket jól lássanak. Ösztönözzétek a vendégeket, hogy vegyenek részt a játékban, tegyenek javaslatokat szerintük kire vonatkozik a válasz vagy írjanak ők is kérdéseket nektek, amikre aztán a játék során válaszolnotok kell.

 

Akkor lesz igazán izgalmas a játék, ha személyre szabott kérdéseket kaptok és nem tart tovább 5-10 percnél. Ami az első 5-10 percben vicces az később már unalmassá válhat.

 

Íme 25 kérdés, amikre számíthatsz, ha ilyen esküvői játékot terveztek a lagziba:

 • Ki kezdeményezte az első csókot?
 • Ki kedveskedik többet a másiknak?
 • Ki romantikusabb?
 • Ki mondta ki először: ” szeretlek “?
 • Ki csókol jobban?
 • Ki beszélt először a házasságról?
 • Ki volt idegesebb az esküvő előtt?
 • Ki a kreatívabb?
 • Ki a jobb az ajándékozásban?
 • Ki jön hamarabb zavarba?
 • Ki mondja ki először: “Sajnálom”?
 • Ki viseli a nadrágot a kapcsolatban?
 • Ki horkol jobban?
 • Kinek kell több idő, hogy elkészüljön, ha mentek valahova?
 • Ki hozza meg a döntéseket?
 • Ki vezet jobban?
 • Ki a talpraesettebb?
 • Ki feledékenyebb?
 • Ki nézi magát többet a tükörben?
 • Ki tölt több időt a TV előtt?
 • Ki több időt tölt a Facebookon?
 • Ki táncol jobban? (lehet bizonyítani)
 • Ki a gondoskodóbb?
 • Ki panaszkodik többet?
 • Kinek van jobb humorérzéke?
Kreatív Fotózás A Természetben. Esküvői Játékok

Esküvői játékokat bárhol lehet játszani 😉

Esküvői játékok itt is: Budapest Szentendre Budakalász Pomáz Visegrád Érd Budaörs Törökbálint Biatorbágy Bicske Zsámbék Pilisvörösvár Budakeszi Veresegyház Isaszeg Göd Aszód Tura Monor Vecsés Üllő Ráckeve Szigetszentmiklós Halásztelek Szigethalom Tököl Dunaharaszti Dunavarsány Gyál Ócsa Dabas Örkény Dunaújváros Százhalombatta Ercsi Adony Rácalmás Martonvásár Velence Gárdony Pusztaszabolcs Esztergom Dorog Esküvői fotózás: Nyergesújfalu Lábatlan Vác Nagymaros Szob Rétság Balassagyarmat Cegléd Pilis Albertirsa Abony Nagykőrös Nagykáta Tápiószele Tatabánya Oroszlány Kisbér Tata Komárom Ács Bábolna Hatvan Lőrinci Pásztó Bátonyterenye Salgótarján Szécsény Gyöngyös Pétervására Eger Bélapátfalva Heves Kisköre Füzesabony Mezőkövesd Emőd Nyékládháza Mezőkeresztes Mezőcsát Miskolc Felsőzsolca Alsózsolca Tiszaújváros Ózd Putnok Borsodnádasd Kazincbarcika Rudabánya Szendrő Sajószentpéter Edelény Sajóbábony Szikszó Encs Abaújszántó Gönc Szerencs Tokaj Sárospatak Cigánd Sátoraljaújhely Pálháza Debrecen Balmazújváros Tiszacsege Hajdúnánás Hajdúdorog Polgár Berettyóújfalu Biharkeresztes Derecske Komádi Püspökladány Nádudvar Kaba Hajdúszoboszló Hajdúböszörmény Balkány Hajdúhadház Téglás Újfehértó Hajdúsámson Nyíradony Létavértes Vámospércs Nyírbátor.

Esküvői játékok akár itt is:

Nagykálló Máriapócs Nagyecsed Nyírlugos Nyíregyháza Tiszavasvári Tiszalök Nyírtelek Rakamaz Ibrány Nagyhalász Dombrád Kemecse Demecser Baktalórántháza Vaja Nyírmada Kisvárda Záhony Mándok Mátészalka Csenger. Vásárosnamény Fehérgyarmat Szolnok Újszász Rákóczifalva Jászberény Jászárokszállás Jászfényszaru Jászapáti Jászkisér Esküvői fotózás: Törökszentmiklós Abádszalók Karcag Kisújszállás Kenderes Kunhegyes Tiszafüred Mezőtúr Túrkeve Tiszaföldvár Martfű Kunszentmárton Gyomaendrőd Dévaványa Körösladány Páros fotózás: Szeghalom Füzesgyarmat Vésztő Szarvas Békéscsaba Békés Mezőberény Újkígyós Medgyesegyháza Gyula Sarkad Elek Mezőkovácsháza Mezőhegyes Battonya Orosháza Csorvás Tótkomlós Kecskemét Kerekegyháza Lajosmizse Tiszakécske Izsák Szabadszállás Dunavecse Kunszentmiklós Kiskunfélegyháza Kiskunmajsa Kiskőrös Soltvadkert Kecel Kalocsa Solt Hajós Kiskunhalas Tompa Bácsalmás Jánoshalma Mélykút Baja Szentes Mindszent Csongrád Szeged Kistelek Sándorfalva Mórahalom Hódmezővásárhely Makó Csanádpalota Sárbogárd Dunaföldvár Paks Gyönk Simontornya Tamási. – esküvői játékok

 

Szekszárd Tolna Bátaszék Bonyhád Dombóvár Igal Komló Mágocs Nagymányok Sásd Kaposvár Nagyatád Kadarkút Nagybajom Barcs Pécs Mohács Pécsvárad Bóly Kozármisleny Villány Siklós Harkány Szigetvár Szentlőrinc Sellye Székesfehérvár Bodajk Mór Várpalota Enying Polgárdi Balatonkenese Balatonfűzfő Berhida Veszprém Balatonalmádi Balatonfüred Badacsonytomaj Tapolca Wedding photography: Sümeg Keszthely Hévíz Ajka Zirc Herend Devecser Pápa Siófok Zamárdi Balatonföldvár Balatonboglár Balatonlelle Fonyód Tab Lengyeltóti Marcali Zalakaros Pacsa Zalaszentgrót Nagykanizsa Csurgó Letenye Zalaegerszeg Lenti Zalalövő Győr Pannonhalma Tét Mosonmagyaróvár Jánossomorja Csorna Kapuvár Beled Sopron Fertőd Fertőszentmiklós Celldömölk Sárvár Répcelak Szombathely Kőszeg Csepreg Bük Vép Vasvár Körmend Őriszentpéter Szentgotthárd Vienna Kolozsvár Berkenye Inárcs

Esküvői játékok I.ker, Esküvői fotózás II.ker, Esküvői fotózás III.ker, Esküvői fotózás IV.ker, Esküvői fotózás V.ker, Esküvői fotózás VI.ker, Esküvői fotózás VII.ker, Esküvői fotózás VIII.ker, Esküvői fotózás IX.ker, Esküvői fotózás X.ker, Esküvői fotózás XI.ker, Esküvői fotózás XII.ker, Esküvői fotózás XIII.ker, Esküvői fotózás XIV.ker, Esküvői fotózás XV.ker, Esküvői fotózás XVI.ker, Esküvői fotózás XVII.ker, Esküvői fotózás XVIII.ker, Esküvői fotózás XIX.ker, Esküvői fotózás XX.ker, Esküvői fotózás XXI.ker, Esküvői fotózás XXII.ker, Esküvői fotózás XXIII.ker, Esküvői fotózás Kistarcsa, Esküvői fotózás Nagytarcsa, Esküvői fotózás Kerepes, Csömör, Fót, Pécel, Dunakeszi, Gödöllő, Isaszeg, Maglód, Gyömrő

Back To Top