Skip to content

Esküvői fotós, esküvő fotózás

Wedding photographer in Budapest and Europe

Esküvő fotózás: emlékek, melyek megragadják nagy napotok különleges lényegét. Esküvői fotósként tudom mit jelent a megismételhetetlen pillanat, ezért a legjobbat nyújtom Nektek. Fotók, amik rólatok, a Ti egyéniségetekről szólnak.

Ott leszek minden egyes pillanatnál, vadászom az élményeket, a mosolyokat, a könnyeket, elkapom a csókokat, öleléseket, minden olyan részletet, ami megragadja esküvőtök egyedi, és különleges lényegét. Esküvői fotózás garantált minőségben, személyiségetekhez igazodó megismételhetetlen és különleges emlék, ezt adom Nektek. Hadd mutassam be eddigi munkáimat az esküvői és jegyesfotó galériában. Ismerjétek meg kedvező esküvői és páros fotózási áraimat, csomagjaimat.

Esküvő fotós árak, csomagok

Esküvő Fotózás, Esküvői Fotós Budapest

Menyasszonyi Csokor - Esküvői FotózásAz esküvői fotós kiválasztása

Tudom nem könnyű feladat a számotokra legjobb esküvői fotós kiválasztása, hisz sok-sok szempontot kell figyelembe venni és természetesen a legjobbat szeretnétek. A professzionális szakmaitudás mellett az empátia, a segítőkészség, és a kiváló kommunikáció sem nélkülözhetetlen. Az alábbiakban szeretnék segítséget nyújtani Nektek a leggyakrabban felmerülő kérdésekben, mert hiszem, hogy a jó esküvői fotó nem csak a történések dokumentálása, hanem örök emléket minden pár számára.

Gyakori kérdések és válaszok

Az esküvő fotózás számomra nem csupán hivatás, hanem szenvedély és folyamatos tanulás is. Örömmel tölt el, hogy a munkám generációk számára adhat értéket. Minden fotózásra teljes nyitottsággal érkezek. Bár évtizedek óta fotózok és ebből élek mindig lehetőségem van valami újat tanulni szakmailag és emberileg is. Szeretem, hogy párokat, szerelmet, érzelmeket örökítek meg fotóimmal.

Ha tényleg fontos számotokra, hogy

– meglegyenek örökítve a legszebb és legmeghatóbb pillanatok

– a násznép egyetlen tagja se maradjon le a képekről

– egyedi hangulatú fotóitok legyenek

– a megismételhetetlen pillanatok meglegyenek tökéletes minőségben

Ha tetszenek a munkáim és hasonló minőségű fotókat szeretnétek, akkor keressetek bátran, örömmel segítek. Tökéletes, egyedi fotókat, profi utómunkát és felelősségteljes hozzáállást nyújtok részetekre.

A gyakorlattal rendelkező esküvő fotós tudja, hogy mikor mit kell tennie. Mivel rendszerint a nagy napot Veletek tölti, ezért ismeri az esküvő minden részletét, a szertartások és a lakodalom menetét. Tökéletesen ismeri a saját felszerelése tudását és az eszközeit profin használja.

Családtag, mint esküvői fotós

Sokan úgy vélekednek, hogy elegendő lesz, ha rokont barátot kérnek meg esküvői fotózására… hiszen neki van egy komolyabb mobiltelefonja, vagy tükörreflexes fényképezőgépe. A profi fotós az ilyen jó barátokkal szemben sok-sok éves tapasztalattal, gyakorlattal és méreg drága felszereléssel rendelkezik. Mivel az esküvő és annak minden kis mozzanata, érzelme, könnye és kacaja nem megismételhető, ezért nem lehet a véletlenre bízni a fontos pillanatokat.

 

Úgy gondolom, hogy a fotós személye is meghatározza a nagy nap lefolyását, az elkészült fényképek milyenségét. Szeretek az emberekkel együtt dolgozni és csodás képeket alkotni a párokról. A legnagyobb örömöt az jelenti a számomra, amikor látom, hogy elégedettek a munkámmal.

A gyönyörű esküvői fotók mindenekelőtt nem a helyszíntől, még csak nem is a beállításoktól függ, hanem elsősorban attól, hogy önmagatokat adjátok. Kifejezitek az egymás iránti szerelmeteket, boldogságotokat. A legjobb esküvői fotók valódi belső érzéseket fejeznek ki.

Magyarország területén és külföldön is szívesen vállalok esküvői fotózást. Budapesten és Pest közelében kiszállási díj nélkül.

Akkor foglaljátok le az esküvői fotózás dátumát, amikor megbizonyosodtatok, hogy én vagyok a megfelelő fotós a számotokra. Érdemes minél korábban ezt megtenni, mert januárra már megtelnek a legnépszerűbb nyári dátumok. Sokszor előfordul, hogy 1-1,5 évvel korábban már vannak foglalásaim. Ha időben foglaltok, akkor nem fogtok kompromisszumokra kényszerülni.

A kreatív fotózás egy páros fotózás esküvői ruhában. Célom, hogy az őszinte érzelmek, vidámság és természetesség tudja jellemezni.

Kreatív fotózás a városban

Városi környezetben is lehet szuper kreatív fotókat készíteni, de ez néhány párt zavar és emiatt nem tudnak kellően feloldódni. Ezért érdemes olyan helyszínt választani, ahol zavartalanul tudtok egymásra figyelni és az érzéseiteket kimutatni. Pl. természetközeli helyszínek: erdők, mezők, vízpart, hegyek, vagy akár elhagyatott, romos helyek.

 

Fények szempontjából a hajnali, vagy a naplemente körüli időszak a legmegfelelőbb. Ha az esküvő napján készülnek a kreatív fotók, akkor a legideálisabb, ha a szertartás és a vacsora között van egy szabad óra, vagy az esküvő hetében valamelyik hétköznap este. Ha nem az esküvő napján van a kreatív fotózás azért előnyösebb, mert sokkal kevesebb stresszel jár a számotokra. Több időnk van elmenni a tervezett helyszínekre és rossz idő esetén át tudjuk tervezni a kreatív fotózás napját. Ez pedig sokkal szebb képeket és teljesebb anyagot eredményez.

Érdekes, hogy a párok 2/3-nál ez mindig elhangzik az első beszélgetésünkkor. Ez azért van, mert az emberek nagy része nem jár fotóshoz. Lehet, hogy az esküvő az első ilyen alkalom, amikor profi fotóssal találkoznak. Ebből fakad, hogy legtöbben idegenkednek a kamera előtt, mert nem tudják, hogy mit kell csinálni. Az én feladatom, hogy segítsek Nektek ezeknek az „akadályoknak” a leküzdésében. A legjobb esküvői fotók, jegyes fotók akkor születnek, amikor egymásra tudtok figyelni a pároddal. Én pedig megörökítem ezeket a boldog perceket.

A jegyes fotózás egy páros fotózás az esküvőt megelőző időszakban, (másnéven engagement session vagy love session). Az örömfotózás alkalmával felkereshetjük azokat a helyszíneket, ahol megismerkedtetek vagy azokat, amelyek valamiért kedvesek számotokra.

 

Nem az esküvői ruha van rajtatok, ezért lehet kicsit vagányabb témákat, helyszíneket is bevállalni. A hétköznapi, “munkába járós” viselettől kezdve a klasszikus stíluson át az elegáns öltözékig bármit viselhettek. Előnye, hogy megismerjük egymás és az esküvő napján már ismerősként találkozunk újra. További előnye, hogy „gyakoroltok” az esküvő napján a kreatív fotózásra. A jegyes fotózás egy kellemes délutánt is jelent, amikor csodaszép képekkel lesztek gazdagabbak.

A fényképeitek az utómunka során nyerik el végleges megjelenésüket. A fotósorozatra jellemző képi világ és hangulat ilyenkor alakul ki.

Az esküvői fotózást követő napok…

A fotózást követő napokban a képeket manuálisan, egyesével, digitális technológiával feldolgozom. Ebbe a folyamatba bele tartozik a színkorrigálás, a zavaró részletek eltüntetése, a bőr lágyítás és a kreatív fotók retusálása is. A képfeldolgozás folyamata kb. 2-3x annyi, mint a fotózás ideje.

Az esküvőtök összes fotóját átadom nagy felbontásban, logó, vagy bármilyen vízjel nélkül. Ezekből a fájlokból tökéletes nyomtatott képet, vászonfotót, vagy albumot tudtok készíteni. Átadok egy közösségi oldalakra optimalizált csomagot is. Ezeket megfelelnek az Instagram, a Facebookon, stb való megosztáshoz.

Az első sorozatot, amit máris meg lehet osztani barátokkal, ismerősökkel 5 munkanapon belül átadom. A további képeket max. 15 munkanapon belül. Az időpontokat mindig szerződésbe foglaljuk.

Természetesen igen. Az album készítését a tervezéstől a gyártásig én menedzselem, a folyamat során végig egyeztetve veletek. Az elkészült esküvői albumokat futárszolgálat szállítja házhoz, vagy akár külföldre.

Az esküvői fotós ajánlatok különböző rendelkezésre állási idővel vannak összeállítva. Lehet, hogy valamelyik csomag ajánlat szimpatikus a számotokra viszont több, vagy kevesebb időre lenne szükségetek. Így egyedi igényeteknek megfelelően küldöm el az árajánlatot. Az árakat előre megbeszéljük, melyet szerződésben rögzítünk, így egyikünket sem fog kellemetlen meglepetés érni.

 

Az aktuális árakat itt találjátok:

Esküvői fotózás, kreatív fotózás árak, csomagok

Engagement photography prices, packages

Family photography prices, packages

Babafotózás árak, csomagok

Elsőként szeretnék egy pontos árajánlatot adni a számotokra, ehhez szükségem van pár adatra >>

Az esküvőtök részleteit megismerve elkészítek egy részletes árajánlatot.

Amennyiben az ajánlat az elképzeléseiteknek megfelelő, akkor szerződéskötés és 30% foglalási díj megfizetése után fixálódik a megbízásom. A szerződést nyomtatott és elektronikus formában is megkapjátok. Ha lehetőség van rá akkor személyesen adom át, ha távolabb éltek, akkor postai úton küldöm el.

Amennyiben távolabb laktok, és a személyes találkozás nehezen megoldható abban az esetben is lehetőség van telefon, Skype, Messenger, WhatsApp, e-mail-es kapcsolattartásra. Bármilyen kérdés, kérés merülne fel nagyon szívesen segítek.

Vállalsz-e más jellegű fotózást?

Igen, vállalok. Az esküvői fotózás mellett vállalok jegyesfotózást, páros fotózást, portréfotózást, családi-, kismama- és babafotózást is.

Sajnos sok rém története lehet pl. a Facebookon esküvői fotós csoportokban olvasni, amikor a fotós hibájából elvesztek az elkészült esküvői fotók. Egy profi esküvő fotós viszont mindent megtesz, hogy az esélyét ennek a lehető legcsekélyebbre csökkentse.

Az én módszerem…

Az esküvő napján több professzionális fényképezőgéppel dolgozok, amelyek egyenként két memória kártyára írnak. Amikor hazaértem, azonnal felkerülnek a képek több különböző adattárolóra és felhőbe is felkerül egy biztonsági mentés. Garantálom a fotók biztonságát természeti károk (tűz, víz, stb), betörés esetén is.

 

Esküvői fotós, esküvői fotózás, esküvő fotós.

Esküvői Meghívó

Wedding invitation

Az esküvői meghívó kiemelkedő fontossággal bír az esküvő előkészületében. Ez lesz az első kapcsolódási pont a lakodalom és a meghívott vendégek között. Meghatározza az esküvő hangulatát és stílusát. Egy jól…

Jegyes Fotós Kép

Ticket photography, Couple photography

Jegyesfotózás, páros fotózás - legjobb tippek ötletek Minden amit a jegyes fotózásról tudni kell. Kérdések és válaszok: E-Session (engagement session), love session, páros fotózás, hol találok profi fotóst?   A…

Polgári Esküvő

Polgári esküvő

Esküvőre készülve gyakran felmerül a kérdés, hogy zajlik egy polgári esküvői szertartás? Mennyibe kerül? Sokakat nem csak az ára, de ennek menete is érdekel. Az esküvői szertartás (polgári) megszervezése nem…

Csokordobás

Csokordobás, dobócsokor

Tartalom: Csokordobás és a dobócsokor A csokordobás eredete, hagyománya A csokordobás története és jelentése A modern csokordobás Csokordobás GYIK Kik vesznek részt a csokordobásban? Mikor érdemes megrendelni a dobócsokrot? Mennyibe…

James Bond 007 - Esküvői Fotózás Budapest 16. KerületOur wedding services are available in Budapest and in many major European cities.

Budapest I.ker, Budapest II.ker, Budapest III.ker, Budapest IV.ker, Budapest V.ker, Budapest VI.ker, Budapest VII.ker, Budapest VIII.ker, Budapest IX.ker, Budapest X.ker, Budapest XI.ker, Budapest XII.ker, Budapest XIII.ker, XIV.ker, esküvő fotós XV.ker, esküvő fotós XVI.ker, esküvő fotós XVII.ker, XVIII.ker, XIX.ker, XX.ker, esküvő fotós XXI.ker, Budapest XXII.ker, Budapest XXIII.ker, esküvő fotós Kistarcsa, esküvő fotós Nagytarcsa, esküvő fotós Kerepes, esküvő fotós Csömör, esküvő fotós Fót, esküvő fotós Pécel, Dunakeszi, esküvő fotós Gödöllő, esküvő fotós Isaszeg, esküvő fotós Maglód, esküvő fotós Gyömrő

Wedding photographer in the countryside

Esküvői fotózás helyszínei Szentendre Budakalász Pomáz Visegrád Érd Budaörs Törökbálint Biatorbágy Bicske. Zsámbék Pilisvörösvár Budakeszi Veresegyház Isaszeg Göd Aszód Tura Monor Vecsés Üllő. Ráckeve Szigetszentmiklós Halásztelek Szigethalom Tököl Dunaharaszti Dunavarsány. Gyál Ócsa Dabas Örkény Dunaújváros Százhalombatta Ercsi Adony Rácalmás. Esküvői fotós Martonvásár Velence Gárdony Pusztaszabolcs Esztergom Dorog Esküvői fotózás: Nyergesújfalu Lábatlan Vác Nagymaros esküvői fotós Szob Rétság Balassagyarmat Cegléd Pilis Albertirsa Abony.

Nagykőrös Nagykáta Tápiószele Tatabánya Oroszlány Kisbér Tata Komárom. Ács Bábolna Hatvan Lőrinci Pásztó Bátonyterenye Salgótarján Szécsény esküvői fotós Gyöngyös Pétervására Eger Bélapátfalva Heves. Kisköre Füzesabony Mezőkövesd Emőd Nyékládháza Mezőkeresztes Mezőcsát Miskolc Felsőzsolca Alsózsolca. Tiszaújváros Ózd Putnok Borsodnádasd Kazincbarcika Rudabánya Szendrő. Sajószentpéter Edelény Sajóbábony Szikszó Encs Abaújszántó Gönc Szerencs Tokaj Sárospatak Cigánd Sátoraljaújhely Pálháza Debrecen. Balmazújváros Tiszacsege Hajdúnánás Hajdúdorog Polgár Berettyóújfalu Biharkeresztes Derecske Komádi Püspökladány. Nádudvar Kaba Hajdúszoboszló Hajdúböszörmény Balkány Hajdúhadház Téglás Újfehértó Hajdúsámson Nyíradony Létavértes Vámospércs Nyírbátor.

További városok – esküvői fotós

Nagykálló Máriapócs Nagyecsed Nyírlugos Nyíregyháza Tiszavasvári Tiszalök Nyírtelek Rakamaz Ibrány Nagyhalász. Dombrád Kemecse Demecser esküvői fotós Baktalórántháza Vaja Nyírmada Kisvárda Záhony Mándok Mátészalka Csenger. Vásárosnamény Fehérgyarmat Szolnok Újszász Rákóczifalva Jászberény Jászárokszállás Jászfényszaru. Jászapáti Jászkisér Esküvői fotózás: Törökszentmiklós Abádszalók Karcag Kisújszállás Kenderes Kunhegyes Tiszafüred Mezőtúr Túrkeve. Tiszaföldvár Martfű esküvői fotós Kunszentmárton. Gyomaendrőd Dévaványa Körösladány Páros fotózás: Szeghalom Füzesgyarmat Vésztő. Szarvas Békéscsaba Békés Mezőberény Újkígyós Medgyesegyháza Gyula. Sarkad Elek Mezőkovácsháza Mezőhegyes Battonya Orosháza Csorvás Tótkomlós. Kecskemét Kerekegyháza. Lajosmizse Tiszakécske Izsák Szabadszállás Dunavecse Kunszentmiklós Kiskunfélegyháza. Kiskunmajsa Kiskőrös Soltvadkert esküvői fotós Kecel Kalocsa Solt Hajós Kiskunhalas. Tompa Bácsalmás Jánoshalma Mélykút Baja Szentes Mindszent Csongrád Szeged Kistelek Sándorfalva Mórahalom Hódmezővásárhely Makó Csanádpalota. Sárbogárd Dunaföldvár Paks Gyönk Simontornya Tamási.

Wedding photographer not only in Budapest

Szekszárd Tolna Bátaszék Bonyhád Dombóvár Igal Komló Mágocs Nagymányok Sásd Kaposvár Nagyatád Kadarkút. Nagybajom Barcs Pécs Mohács esküvői fotós Pécsvárad Bóly Kozármisleny Villány Siklós Harkány Szigetvár Szentlőrinc Sellye Székesfehérvár Bodajk Mór Várpalota. Enying Polgárdi Balatonkenese Balatonfűzfő Berhida Veszprém esküvői fotós Balatonalmádi Balatonfüred. Badacsonytomaj Tapolca Esküvői fotózás: Sümeg Keszthely Hévíz Ajka Zirc Herend Devecser Pápa Siófok Zamárdi Balatonföldvár. Balatonboglár Balatonlelle Fonyód Tab Lengyeltóti Marcali Zalakaros Pacsa Zalaszentgrót Nagykanizsa Csurgó Letenye. Zalaegerszeg Lenti Zalalövő. Győr Pannonhalma Tét Mosonmagyaróvár Jánossomorja esküvői fotós Csorna Kapuvár Beled Sopron Fertőd Fertőszentmiklós Celldömölk Sárvár Répcelak. Szombathely Kőszeg Csepreg Bük Vép Vasvár Körmend Őriszentpéter Szentgotthárd Bécs Kolozsvár Berkenye Inárcs.

Back To Top