skip to Main Content

Esküvői fotós, profi felszereléssel, gyönyörű képek…

Menyasszony vőlegény páros kreatív fotózás

Esküvői fotós, profi felszereléssel, gyönyörű képek a Nagy Napról. Esküvői megbízható fotózás Budapesten és vonzáskörzetében. Igényes kreatív munka, az érzelmes szép pillanatok megörökítése.

 

Mielőtt a döntést meghoznátok…

Pár gondolatban szeretném összefoglalni, hogy mire kell odafigyelni az esküvőfotós szakember választásánál! Nagyon sok jegyespár életében először találkozik ezzel a helyzettel. Természetes az, hogy a fotózással kapcsolatban kevésbé vagytok gyakorlottak. A következőkben összeszedtem néhány fontos gondolatot, mely segítségével megtalálhatjátok a legjobb esküvői fotóst.

 

Referencia

Az esküvő pillanatai megismételhetetlenek. Nem lehet újra odaállítani a jegyespárt, tanúkat, násznépet. Nagy a felelősség, érdemes tehát tapasztalt szakembert választani, akinek van megfelelő referenciája és portfóliója. Érdemes megnézni a közzétett referencia stílusát, színvilágát, a látásmódot. Ahhoz, hogy elégedettek legyetek az elkészült esküvői fotókkal, fontos, hogy találkozzon az ízlésetek.

 

Megbízhatóság

Árajánlat adás és megállapodást követően szerződést kötünk. Ezzel is biztosítva Benneteket arról, hogy a megrendelt esküvői fotós szolgáltatás az előzetes egyeztetéssel összhangban, magas szakmai színvonalon, határidőre fog elkészülni.

 

A fotós munkája nem csak abból áll, hogy az esküvőn elkapja a legjobb pillanatokat. Az esküvőn készült, sokszor több ezer képet ki kell válogatni. A kiválasztott képek retusálásának ideje többszöröse, mint maga a fotózás része.

 

Ahogy Ti szeretnétek…

Minden esetben a Ti elképzeléseiteket, kívánságaitokat szem előtt tartva dolgozom. Nagyon fontos a jó kommunikáció. Az esküvő előtt szóban és egy részletes kérdőív alapján forgatókönyv készül. Ennek segítségével tudok én is hatékonyan és problémamentesen dolgozni.


  1. Megkeresés

Amennyiben tetszenek a referencia képek kérlek, jelentkezzetek akár az „Árajánlat kérés” menüpontban lévő adatlapot kitöltve, akár az info@fotoart.hu címen, vagy a 06 20 572 90 97 -es telefonszámon. Fontos, hogy minden lényeges információt írjatok le az eseménnyel kapcsolatban, amit már most tudtok! Mikor? Hol? Mennyi időre szeretnétek esküvői fotóst hívni? Hol lesz a nagy nap megrendezve? Szeretnétek-e kreatív fotózást? Ha van már forgatókönyvetek, ötletetek, ezt is küldjétek el.

 

  1. Árajánlat

Ezen az oldalon találtok néhány csomagajánlatot, árakkal megjelölve. Természetesen, nincs két egyforma esküvő, ezért a rendelkezésre állás, és a helyszín ismeretében, minden esetben személyre szabott árajánlatot készítek, melyet írásban, e-mailben küldök el Nektek!

Menyasszony vőlegény páros kreatív fotózás

  1. Beszéljük át a részleteket személyesen!

Az esküvő napján szeretek észrevétlenül dolgozni. Teljesen arra koncentrálva, hogy a legemlékezetesebb és a legmeghatóbb pillanatok örök emlék legyenek számotokra. Ezért fontos, hogy percről percre átbeszéljük a forgatókönyvet azt, hogy mikor-hol és mi fog történni. Célszerű ezt az esküvő előtt néhány héttel közösen pontról pontra egyeztetni. A kreatív fotózással kapcsolatos ötleteket is ilyenkor beszéljük át.

 

  1. Szerződés

Ha a részleteket alaposan átbeszéltünk, és minden kérdés megválaszolásra került, szerződést kötünk. A szerződés mindkét fél számára biztonságot ad. A szerződéstervezetet előre megkapjátok az árajánlat elfogadását követően, így át tudjátok olvasni annak elfogadása előtt.

 

  1. Kapcsolattartás

Mindig előfordulhatnak változások a tervezet programhoz képest, még akár az utolsó hetekben is. Ezért fontos, hogy én is írásban értesüljek ezekről. Ha bármilyen kérdés, kérés felmerül, keressetek bizalommal.

 

  1. Eljött az esküvő napja!

Az esküvő napján az előre egyeztetett helyszínre pontosan, alkalomhoz illő öltözetben érkezem és a megbeszéltek szerint megkezdem a fotózást, észrevétlenül, figyelve minden apró és megörökítendő pillanatra.

 

  1. Utómunka

A nagy nap eseményeinek megörökítését követően nagyon fontos munkafázis a fotók leválogatása, retusálása és az utómunka. A nyers képek válogatásánál a leginkább esztétikus és szakmailag érdemes képek kerülnek be a végső sorozatba.

 

  1. Képátadás

A képátadás történhet személyesen, pendrive-on vagy online felületen. A teljes sorozatot digitális formában kapjátok meg, nagy felbontásban, illetve a közösségi média felületekre optimalizált felbontásban is.

Fel a lap elejére