skip to Main Content

A tökéletes esküvői fotók receptje

Ölelés az esküvőnMinden menyasszony vágyik rá, hogy a lehető legtökéletesebb legyen az esküvője. Ehhez hozzátartozik néhány dolog. Például, hogy nagyszerű fotók készüljenek Rólatok a nagy napon.

 

A fotózásnál vannak kötelező részek: a különféle csoportképek rokonokkal, barátokkal. Amikor mindenki a fotósra néz és mosolyog. Persze ezt is fel lehet dobni viccelődéssel, muris mini jelenetekkel. Az esküvői fotós bevonhatja a barátokat, családtagokat is. Mégis leginkább a kötetlen, spontán fotókat szeretjük, mindaz, ami nem megrendezett, hanem természetes.

 

Ehhez kell egyfajta magabiztosság, amikor nem feszélyez a ruha, a környezet, a körülötted állók.

  1. Ahhoz, hogy magabiztosan érezd magad a kamera előtt tanuld meg a kiegészítőket jól használni: az ékszereidet, ruhádat, hajadat.
  2. Az egész legyen olyan, mint egy játék és ebbe vond be a vőlegényedet is. Kérd meg, hogy igazítsa meg a hajtincsedet. Ha a szoknyádat fújja a szél fogd meg és pózolj vele egyet.
  3. Sokat segítenek a természetes intim pillanatok, hogy a fotózás végeredménye is jó legyen. Ilyenkor elfelejted, ki mindenki van még ott és csak a szerelmedre figyelsz.

 

Ezek az igazi erőteljes, „beszédes” képek, amiket később is szívesen megnézel az esküvői fotóalbumban.

Fel a lap elejére