skip to Main Content

Álomesküvőt szeretnél?

Esküvői asztal terítésAz esküvői fotósnak pl. nekem 🙂 is számít az első benyomás. Az első 3 mp-ben már sok minden kiderül. Figyeljetek arra, hogy egy hullámhosszon vagytok-e a rendezvényszervezővel / étteremvezetővel. Fontos, hogy már elsőre érezzétek: ezt a helyet nektek találták ki!

Mikor érzi magát legjobban a násznép? Ha finomak a felkínált ételek és jó a buli. Erre a két dologra helyezzetek külön hangsúlyt. Tipp: egy próbaebédre látogassátok meg a helyszínt.

A terem alapterülete döntő tényező, cél hogy kényelmesen elférjen a násznép. Ha pedig tudjátok, hogy a csapat imád bulizni, akkor megfelelő méretű tánctérrel készüljetek.

A fogadalomtétel nagyon romantikus külső helyszínen. Ugye az esküvőszervező ajánlott nektek B tervet is, ha hirtelen esni kezdene?

Rendezzetek be fotósarkot. Amellett, hogy így biztosan emlékezni fogtok, hogy ki is volt ott, egy szuper külön program a násznépnek.

Dekoráció – itt tényleg csak a pénztárcátok és a kreativitásotok szab határt! Ezen a nyáron volt egy párom, akik imádták a filmeket. A dekort pedig a moziplakátokkal dobták fel, úgy hogy a főszereplőket ők formázták meg.

Asztaltérkép a bejárathoz, ugye készülni fog?

Figyeljetek a zökkenőmentes érkezésére is, legyen elég parkolóhely, vagy távolabbi helyszín esetén kisbusszal szállítsátok a vendégeket. A helyszínnek erre legyen javaslata. A térképrészletet a meghívó hátsó oldalára fel is tudjátok tüntetni.

Fel a lap elejére