skip to Main Content

Esküvői helyszínek

Tökéletes esküvői helyszínről álmodsz Budapesten, Magyarországon? Több mint 12 tippek és ötletekkel segítelek, hogy megtaláld a számodra legjobbat.

Menyasszonyi Kreatív Fotózás
Menyasszony Fotózása Budapest Közelében

A tökéletes esküvői helyszín 12 legfőbb jellemzője:

 1. Tágas és elegáns terem: A esküvői helyszínnek tágas és elegáns teremmel kell rendelkeznie, amely megfelel a pár által elképzelt létszámnak és stílusnak.
 2. Szálláslehetőség: A esküvői helyszínnek lehetőséget kell biztosítania a vendégek számára a szálláshoz, hogy ne kelljen utazni az esküvő után.
 3. Jó elérhetőség: Az esküvői helyszínnek könnyen megközelíthetőnek kell lennie a repülőtérről, a vasútállomásról és az autópályáról is.
 4. Kényelmi szolgáltatások: Az esküvői helyszínnek rendelkeznie kell olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint például ingyenes wi-fi, zuhanyzók és fürdőszobák, valamint öltözők a menyasszony és a vőlegény számára.
 5. Minőségi ételek és italok: Az esküvői helyszínnek olyan ételeket és italokat kell kínálnia az esküvői vacsorához és a recepcióhoz, amelyek különlegesek és minőségiek, és amelyek megfelelnek az ízlésnek és a diétás igényeknek is.
 6. Fotózási lehetőségek: Az esküvői helyszínnek lehetőséget kell biztosítania az esküvői fotók és videók készítésére, valamint olyan helyszínekkel kell rendelkeznie, amelyeket különféle esküvői fotózásokhoz lehet használni.
 7. Technikai felszereltség: Az esküvői helyszínnek rendelkeznie kell olyan technikai felszereltséggel, amely lehetővé teszi a ceremónia és a vacsora kiváló minőségű hangosítását és hangulat világítását.
 8. Zenekarok és DJ-k fogadása: Az esküvői helyszínnek lehetőséget kell biztosítania a zenekarok és DJ-k fogadására, hogy a ceremónia és a vacsora hangulatát feldobhassák.
 9. Szórakoztató programok szervezése: Az esküvői helyszínnek lehetőséget kell biztosítania a különféle szórakoztató programok szervezésére, mint például táncos műsorok, játékok vagy foglalkozások.
 10. Ajándékok és ruhák elhelyezése: Az esküvői helyszínnek lehetőséget kell biztosítania az esküvői ajándékok elhelyezésére és a vendégek ruháinak elhelyezésére is.
 11. Segítőkész személyzet: Az esküvői helyszínnek készséges és segítőkész személyzettel kell rendelkeznie, amely mindent elkövet, hogy az esküvő tökéletes legyen.
 12. Romantikus és hangulatos környezet: Az esküvői helyszínnek olyan környezettel kell rendelkeznie, amely romantikus és hangulatos, és amely kifogástalanul illeszkedik az esküvő témájához és a pár ízléséhez.

Ha egy helyszín rendelkezik ezekkel a 12 jellemzővel, akkor biztos lehetsz benne, hogy valóban tökéletes esküvői helyszín lesz.  – esküvői helyszínek Magyarországon – tippek, ötletek

Kreatív Fotózás Villa Bogart

Tökéletes esküvői helyszínek Magyarországon

Várkert Bazár

A Várkert Bazár egy csodálatos helyszín a budai várnegyedben, amely tökéletesen alkalmas esküvők lebonyolítására. Az esküvői helyszín tágas és elegáns teremmel rendelkezik, valamint olyan szép környezettel, amely kiválóan alkalmas az esküvői fotózásokhoz.

Callas House Andrássy út 20

Az Andrássy út 20. egy csodálatos helyszín a városközpontban, amely kiválóan alkalmas esküvők lebonyolítására. Az esküvői helyszín rendelkezik tágas és elegáns teremmel, valamint különféle szolgáltatásokkal, mint például ingyenes wi-fi és fürdőszobák. – tökéletes esküvői helyszínek Magyarországon – tippek, ötletek 12 pontban

Budai Vár

A Budai Vár egy meseszép helyszín, amely tökéletesen alkalmas esküvők lebonyolítására. Az esküvői helyszín rendelkezik tágas és elegáns teremmel, valamint olyan környezettel, amely alkalmas az esküvői fotózásokhoz.

Első Csók

Magyar Nemzeti Galéria

A Magyar Nemzeti Galéria egy csodálatos helyszín a városközpontban, amely tökéletesen alkalmas esküvők lebonyolítására. A helyszín rendelkezik tágas és elegáns teremmel, valamint olyan szép környezettel, amely tökéletesen alkalmas az esküvői fotózásokhoz. – esküvői helyszín – tippek, ötletek 12 pontban

Sissi Palota

A Sissi Palota (Gödöllői Királyi Kastély) egy meseszép helyszín, amely megfelelő az esküvők lebonyolítására. Az esküvői helyszín rendelkezik tágas és elegáns teremmel, valamint olyan szép környezettel, amely kiválóan alkalmas az esküvői fotózásokhoz. A helyszín minden igényt kielégítő minőségi ételeket és italokat kínál az esküvői vacsorához és recepcióhoz, és lehetőséget biztosít az esküvői fotók és videók készítésére is. Az esküvői helyszín rendelkezik készséges és segítőkész személyzettel, valamint technikai felszereltséggel, amely lehetővé teszi a ceremónia és a vacsora hangosítását és hangulat világítását. A helyszín lehetőséget biztosít a zenekarok és DJ-k fogadására, valamint szórakoztató programok szervezésére is. A helyszín lehetőséget biztosít az esküvői ajándékok elhelyezésére és a vendégek ruháinak elhelyezésére is. Ha egy ilyen helyszínt találsz, biztos lehetsz benne, hogy az esküvőd valóban tökéletes lesz.

Visegrádi Vár

A Visegrádi Vár egy csodás helyszín a Dunakanyarban, amely abszolút alkalmas esküvők lebonyolítására. Az esküvői helyszín tágas és elegáns teremmel rendelkezik, valamint olyan szép környezettel, amely százszázalékosan alkalmas az esküvői fotózásokhoz. – esküvői helyszín – tippek, ötletek 12 pontban

Gellért Hotel

A Gellért Hotel egy csodálatos helyszín a városközpontban, amely tökéletesen alkalmas esküvők lebonyolítására. A helyszín rendelkezik tágas és elegáns teremmel, valamint különféle szolgáltatásokkal, mint például ingyenes wi-fi és fürdőszobák.

Menyasszony Fotózása

Budakeszi Vadászkastély

A Budakeszi Vadászkastély egy fantasztikus esküvői helyszín, amely teljesen alkalmas a nagy napotok lebonyolítására. Az esküvői helyszín tágas és elegáns teremmel rendelkezik, valamint olyan szép környezettel, amely tökéletesen alkalmas az esküvői fotózásokhoz. A helyszín rendelkezik minden igényt kielégítő minőségi ételekkel és italokkal az esküvői vacsorához és recepcióhoz, valamint lehetőséget biztosít az esküvői fotók és videók készítésére is. Az esküvői helyszín rendelkezik készséges és segítőkész személyzettel, valamint technikai felszereltséggel, amely lehetővé teszi a ceremónia és a vacsora profi hangosítását és megvilágítását. A helyszín lehetőséget biztosít a zenekarok és DJ-k fogadására, valamint szórakoztató programok szervezésére is. A helyszín lehetőséget biztosít az esküvői ajándékok elhelyezésére és a vendégek ruháinak elhelyezésére is. A Budakeszi Vadászkastély egy tökéletes helyszín azok számára, akik valami igazán egyedi és különleges esküvőt szeretnének, amelyet a vendégeik is sosem fognak elfelejteni. – esküvői helyszín – tippek, ötletek 12 pontban

Várkert Bazár

A Várkert Bazár – Bazaar Eclectica egy csodálatos helyszín a budai várnegyedben, amely megfelelő az esküvők lebonyolítására. Az esküvői helyszín tágas és elegáns teremmel rendelkezik, valamint olyan szép környezettel, ami felejthetetlen élményt nyújt számotokra.

A helyszín minden igényt kielégítő minőségi ételeket és italokat kínál az esküvői vacsorához és recepcióhoz, és lehetőséget biztosít az esküvői fotók és videók készítésére is. A helyszín rendelkezik készséges és segítőkész személyzettel, valamint technikai felszereltséggel, amely lehetővé teszi a ceremónia és a vacsora hangosítását és megvilágítását. Az esküvői helyszín lehetőséget biztosít a zenekarok és DJ-k fogadására, valamint szórakoztató programok szervezésére is. A helyszín lehetőséget biztosít az esküvői ajándékok elhelyezésére és a vendégek ruháinak elhelyezésére is. Ha egy ilyen helyszínt találsz, biztos lehetsz benne, hogy az esküvőd valóban tökéletes lesz. – esküvői helyszín – tippek, ötletek 12 pontban

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Magyarország fővárosában számos helyen tarthatod az esküvődet, de a Four Seasons Hotel Budapesten, a Gresham-palotában garantáltan a grandiózusság egy bizonyos elemét adja. Arról nem is beszélve, hogy ez az egyik legelőkelőbb szálláshely a városban, de a gyönyörűen díszített külső és belső térnek köszönhetően az esküvői helyszín legalább olyan tökéletes lesz, mint az esküvőd teljes napja. A főbejárattól kilátás nyílik a Budai Várra, a közeli Széchenyi híd pedig tökéletes helyszínt biztosít a fotózáshoz.

Brody Villa

A Brody Villa a felsorolásban az egyik legkülönlegesebb esküvői helyszín. Igazi történelmi gyöngyszem, ami mégis igazodik a modern esküvő helyszínek igényeihez.

Az épület fontos elemei, ami akár a jegyes-, és páros fotózáshoz is alkalmasak:

 • Zsolnay medence
 • hangulatos télikert
 • olvasószoba
 • csigalépcső

Ez a Svábhegyen található kiemelkedő épület, a budai dombok közé simulva, csodás faburkolatokkal, díszes ólomüveg ablakokkal és hangulatos kerthelyiséggel kellemes környezetet teremt esküvőtök számára.

Esküvő A Szabadban

Duna, mint esküvői helyszín

Hanyagság lenne tőlem, ha nem mutatnák rá a nyilvánvalóra: Miközben Magyarország rengeteg pompát képes nyújtani számotokra, ha esküvői helyszínekről van szó, a Dunán számos olyan hajó is található, ami esküvői helyszínként van nyilvántartva. Némelyik lehorgonyozva, némelyik nem, de van benne valami romantikus, ha így kötitek össze az életeteket, miközben alattatok elsuhan a folyó.

Bejárva Budapest főbb látványosságait a háttér mindig változik és ez még inkább emeli az esemény színvonalát. A látvány a parlamenttel, vagy a lánchíddal a háttérben felülmúlhatatlan hangulatot ad. Felülmúlhatatlan fotók és videók születnek ez által.

Dunai esküvői helyszín: romantika, kaland, szépség és megnyugvás, – egy egész más megközelítése az esküvői helyszín választásnak.

Utolérhetetlen esküvői helyszínek Budapesten és Magyarországon

Barokk stílusú palotáival, díszes villáival a bőséges természetben és eklektikus fővárosával Magyarország számos különleges helyszínt kínál, amelyek készen állnak álmaid esküvőjének megrendezésére. És mivel lényegesen olcsóbb, mint sok nyugat-európai helyszín, talán még a extrákra is rábólinthatsz. – esküvői helyszín – tippek, ötletek 12 pontban

Silvanus Hotel Visegrád – esküvői helyszín

Visegrád egy történelmi város Európa szívében. A Dunakanyarra néző kilátásnak köszönhetően egy rendkívül népszerű hely, ahol a folyó élesen kanyarodik a régió meredek dombjai között. A Silvanus Hotel önmagában már ezért is elsőrangú választás esküvői helyszínnek. A Dunakanyar és a Pilis páratlan látványa nem csak Benneteket, de a násznépet is lefogja nyűgözni. A felejthetetlen panoráma méltó díszletet kínál az esküvőtökhöz. Kiváló szakácsok gondoskodnak a gasztronómiai különlegességekről. A gyönyörű szobák és barátságos személyzet segíti az esküvői vendégeitek minden kívánságát.

Podmaniczky-Vigyázó kastély

Egy kastély kiváló esküvői helyszín, hogy menyasszonyként valóban hercegnőnek érezd magad. A Podmaniczky-Vigyázó kastély egy gyönyörű barokk stílusú épület. A gondozott kert még látványosabbá teszi a nagy napot. Nincs messze Budapest központjától, további előnyt jelent a reptér közelsége, így a külföldről érkező vendégek is könnyen megközelíthetik.

A Kastély Rákoskeresztúr központjában található Budapest 17. kerületében. A kastély park és épület mesés, történelmi környezet esküvőtök megrendezéséhez. A polgári szertartás lebonyolítására a kertben, vagy a főépület dísztermében is lehetőség van. A polgári ceremóniát követően pezsgős állófogadásra invitálhatjátok a vendégeket.

Nem csak a legjobb esküvői helyszínek egyike, hanem a helyben készült ételek is igazi gasztronómiai különlegességet jelentenek a násznép számára.

Esküvői Helyszínek

Hertelendy Kastély

A Hertelendy kastély Budapesttől délnyugatra fekszik. Esküvői helyszínként gyönyörű, hagyományos épület áll a rendelkezésetekre, ami akár 200 vendég számára is alkalmas. Gondozott kert a kreatív fotózáshoz, valamint medence és szállodai lakosztály, ha helyben szeretnétek elszállásolni vendégeiteket. Helyiektől kedves figyelmesség, hogy egy emléktáblával ellátott fát ültethetnek a kertben a nap emlékére. – esküvői helyszín – tippek, ötletek 12 pontban

Hunguest Hotel Palota

Esküvői helyszín csodás kilátással: így lehetne röviden jellemezni a Hunguest Hotel Palotát. A Hámori-tó látványa, a függőkert, a Lillafüredi-vízesés, vagy a romantikus csónakázás a tavon, – mind azt a célt szolgálja, hogy tökéletessé tegye a nagy napotokat. Hunguest Hotel Palota megjelenése meseszerű, a Bükki Nemzeti Park hegyei között fekvő szálloda segít megteremteni, hogy a nagy napotok még személyesebb és meghittebb legyen.

Gróf Degenfeld Kastélyszálló

Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló az egyik legpompásabb esküvői helyszín, ha filmszerű esküvői napról álmodozol. A Degenfeld birtok elszigetelt, (Tokaji vidékre panorámás kilátás tárul), – így a nap eseményeinek privát helyszínt biztosít. Saját szőlőültetvényekkel és borászattal is rendelkezik.

Menyasszony Egy Gyönyörű Réten

Sacelláry-palota

Az esküvők tipikusan tradicionális események, – Budapesttől nem messze, Budafokon található Sacelláry-palota vintage stílusa tökéletes választás számotokra, ha különleges erdei esküvői helyszínre vágytok. A teljesen erdős környezet szinte titkos kerti hangulatot kölcsönöz a szertartásnak segít megteremteni az intim, meghitt esküvői helyszínt a nagy napotok számára.

Back To Top