Skip to content

Családi fotózás, kismama fotózás

Családi fotózás, kismama fotózás az egyik legkedvesebb fotótémám. Az eredeti, ötletes, jó minőségű és profi fotók készítése kicsikről és nagyokról. Budapesten és vidéken is szívesen vállalok professzionális módon ünnepek, keresztelők, szülinapok fotózását. Az elkapott pillanatok, mosolyok, mozdulatok évtizedek múlva is őszintén emlékeztetnek a családi szeretetkötelékre. Miért hagynád elveszíteni ezeket a legszebb pillanatokat?

Családi Fotózás

Családi fotózás, kismama fotózás

Basic packages

 • 1 óra rendelkezésre állás
 • 60-70 felvétel készül. Ebből az általatok választott 20 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
 • Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz online letöltve
 • Budapesti, vagy Pest környéki települések esetén kiszállási díj nélkül

39 000 HUF

Családi Fotózás

Családi fotózás, kismama fotózás

Basic packages

 • 1,5 óra rendelkezésre állás
 • 100-120 recordings are made. Of these, 35 images of your choice will be retouched and delivered to you in professional quality.
 • Képek átadása: közösségi oldalakra optimalizált fotók + nagy felbontású fényképek a gyönyörű nyomatokhoz online letöltve
 • Budapesti, vagy Pest környéki települések esetén kiszállási díj nélkül

49 000 HUF

Prémium Minőségi Fotózás

Premium quality

Part of my job is technical development, and I don't like to compromise on that. So you can only expect high, premium quality from me.

Fotós Pontos Érkezése

Moments caught

It's not just about the aesthetic experience, it's about telling a real story: emotions and a moment captured in images.

Rövid Fotó Átadási Határidő

Fast delivery time

With me, you don't have to wait long for the pictures. I always strive to deliver finished images in the shortest possible time.

Kényelmes Fotó Válogatás

Comfort

You can select your photos in the comfort of your home. I'll work on the photos that are best for you.

CSALÁDI FOTÓZÁS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Request a free and no obligation individual quote and I will respond within 24 hours!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 3
Name

 • 100% quality guarantee.
 • Photography according to your individual request, ideas
 • Your photos will be taken using only professional equipment.
 • No weekend surcharge
 • A családi fotózáson készült képeiteket a legnagyobb biztonságban tudhatjátok. Nincs eltűnt pillanat!
 • Soha nem adok ki a kezemből olyan munkát, amit ne vállalnék fel büszkén.

Családi fotózás – különleges ajándék szeretteidnek

Gondolkodtál már azon, hogy az ajándékba kapott, vagy adott tárgyaknak hány százaléka van használatban 5 esetleg 10 év múlva? Egy átlagos ajándéknak igen csekély jelentősége van az évek múlásával.

 

Szabadtéri Fotózás Napraforgó KözöttMaradandó ajándékok

Az legjobb ajándékok mindig maradandóak és ezek két területre csoportosíthatóak:

 1. Közös élmények, aminek együtt részesei voltatok.
 2. A második a fentihez kapcsolódik: Az ezekről készült emlék, ami nem csak egy családi fotóalbum lehet, hanem akár egy vers, egy ének, egy dallam és még sok minden más is.

Az életben vannak olyan események, amik megérdemlik, hogy a legjobb, legtökéletesebb módon örökítsük meg azt. A kismama fotózás, a keresztelő fotózás, egy családi összejövetel és egy születésnapi fotózás pontosan erről szól.

Szülőként talán te is szeretnéd büszkén megmutatni a gyermekeddel készült örömteli pillanatokat. A várandóságot, az újszülött és babafotókat, a születésnapi zsúrt, az érettségi fotókat. Ezek a családi fotók valódi öröm és érték egy életen át. Sőt generációról generációra egyre értékesebb.

Családi fotózás élmény az egész családnak

 • Talán te is szeretnél gyönyörű vagy akár vicces képeket családról, gyerekekről?
 • Talán még keresed a tökéletes ajándékot szüleidnek, nagyszüleidnek?
 • Szeretnél egy profi, közös képet a testvérekről?

 

Az otthonod falának, vagy a fotóalbumod ékköve lehet egy-egy kiválóan sikerült családi portré, ahol az mindenki jelen van a legkisebbtől a legnagyobbig. Van házi kedvenced? Neki is ott a helye a családi fotón! A kis digitális fényképezőgéppel, mobiltelefonnal készített képek, nem érhetnek fel egy jól komponált, tű éles, valóban kivételes hangulatú, profi minőségű fényképpel, amit akár hatalmas méretben is feltehetünk a falra. Ezek a családi fotók rólatok szólnak, az egymás iránti szeretetről. Szeretnélek megajándékozni természetes, ötletes és vidám hangulatú fényképekkel a lehető legjobb minőségben. Tudom és tapasztalom, hogy a fotózás élmény a családnak. Ezért maximálisan mindent megeszek azért, hogy az elkészült családi képek mellett, a fotózás is szép emlék maradjon. Az igényeidet figyelembe véve lehetőség van szabadtéri fotózásra, stúdiófotózásra, de szívesen elkészítem kedvenc képeidet saját otthonotokban is. A családi fotózáson minden generáció részt vehet, de az sem gond, ha csak a gyerekek állnának a fényképezőgép elé.

 

Célom, hogy olyan alkotásokkal ajándékozzalak meg, hogy sok-sok év elteltével is valódi értéket képviseljen számodra, számotokra. Érzés és hangulat, ami mindig eszedbe jut, amikor ránézel a falon a képre, vagy a fotóalbumot fellapozod, hogy akár mindennap gyönyörködhess benne. A jó kép soha nem a fényképezőgép márkáján múlik és még csak nem is az elkattintott fotók darabszámán, hanem azon, aki ezt a kezében tartja.

 

Kismama fotózásPocak Puszi - Kismama Fotózás

A kismama fotózás a te igényeid szerint történhet stúdióban, vagy szabadtéren is. A kismama fotózást megelőzően telefonon, vagy videóhívás segítségével egyeztetünk, hogy minden az igényeid szerint legyen, hogy a fotózás napján már csak a megvalósításra kelljen összpontosítani. Teljesen elfogadható és megértem, hogy a kismamák hangulata folyamatosan változik: Néha előfordul, hogy mire eljön a kismama fotózás napja, már teljesen másmilyen stílusú képet szeretnének magukról, mint, amit előre elterveztünk. Ez érthető és természetes állapot. Mindig igyekszem, hogy a lehető legjobban valósítsam meg az elképzelésedet. A kismama fotók nem egy a több száz kép közül, hanem örök emlék ezért nagyon fontos, hogy a tested, lelked és szellemed hármasának pillanatnyi állapotát tükrözzék. Mindenkit úgy fogadok, ahogy van. Tisztelettel és szeretettel állok azokhoz, akik hozzám jönnek. Egyedi vagy és különleges, ezért így akarok veled beszélni és veled együtt dolgozni. Nekem megtiszteltetést jelent, ha valaki megkér, hogy megörökítsem az életének ezt a szakaszát.

 

A fotóstúdió – családi fotózás, kismama fotózás

Szeretném, ha tudnád a stúdióm egy klasszikus módon kialakított fotóstúdió. A berendezés és kellékek nem idényszerűen vannak kialakítva. Amennyiben ilyenre lenne szükséged bátran ajánlom a Studio69-t, ahol rendszeresen szoktam fotózni.

 

Képkidolgozás

A családi fotózás, kismama fotózás titka, leginkább az emberek lelkének érzékelésében rejlik. A digitális korszak előtt 24 vagy 36 kocka volt egy tekercsfilmen. Ezért először „fejben” készítettük el a képet és ha az jónak látszott, csak ez után a valóságban. Számomra a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Mindig az általad, általatok kiválasztott fotókat fogom retusálni és már a fotózás során is láthatjátok a nyers felvételeket. Már jóval az első találkozás előtt egyeztetünk minden elképzelésről, tervről, hogy mire elérkezik a várva-várt nap valami különlegesen szépet tudjak átadni a számotokra.

Budapest I.ker, Budapest II.ker, Budapest III.ker, Budapest IV.ker, Budapest V.ker, Budapest VI.ker, Budapest VII.ker, Budapest VIII.ker, Budapest IX.ker, Budapest X.ker, Budapest XI.ker, Budapest XII.ker, Budapest XIII.ker, Budapest XIV.ker, Budapest XV.ker, Budapest XVI.ker, Budapest XVII.ker, Budapest XVIII.ker, Budapest XIX.ker, Budapest XX.ker, Budapest XXI.ker, Budapest XXII.ker, Budapest XXIII.ker, Kistarcsa, családi fotózás Nagytarcsa, családi fotózás Kerepes, Csömör. Fót, Pécel, Dunakeszi. Gödöllő. Isaszeg. Maglód. Gyömrő.

Partners

Profi Családi Fotós
Back To Top