Referenciák

Timi & Andris

Gábor! Millió köszönet a fotózásért. Remélem majd a babáinkkal is fényképeztek minket! :))) Nagyon szép hetet és írunk még egymásnak. Timi és Andris

Kristóf család

Kedves, Gábor! Vidám, tiszta, éles képek, valamint jól elkapott pillanatok! Ezek azok a képek, amiket a legtöbbször megnézünk, és büszkén megmutatjuk minden ismerősnek, rokonnak, amelyekkel több tíz év múlva is büszkélkedünk és még akkor is elhomályosodik a szemünk!

Köszönjük szépen, hogy megörökítette a kisfiunk keresztelőjét!

Petra és Roland

Gábor kértük fel a jegyes fotóink, az esküvőnk, valamint az esküvő után egy külön napon a kreatív fotók elkészítésére. Már a jegyes fotózás is nagyon jó hangulatban telt, a képek pedig egyszerűen fantasztikusak lettek. Ugyanezt mondhatjuk el a nagy napról, és az utána következő kreatív fotózásról is. Gábor vette a fáradtságot, és nem csak az esküvő napján volt velünk már a készülődés pillanataitól, de két napra rá további hosszú órákon át fényképezett minket (éjszakába nyúlóan), hogy minden kívánságunkat megvalósítsa. A képek magukért beszélnek, gyönyörű, profi munka mind. Az utómunkálatok során pedig a lehetetlen kéréseinket, elképzeléseinket is sikerült megvalósítania. Köszönjük szépen a csodálatos munkát, és nem utolsósorban a szuper élményt.

Éva és Feri

Egy profi fotós, tökéletesen tudja megörökíteni a pillanatokat, a képek szinte életre kelnek. A jegyes és az esküvői fotóink elkészítésére is őt kértük fel, maximálisan meg voltunk elégedve. Hálásan köszönjük!

Kati és Dani

Szia Gábor! Gyönyörűek a képek, mindenki a csodájára jár! Nagyon köszönjük és majd várjuk izgalommal a többit! Remélem nem gond ha megadjuk az elérhetőségedet másoknak is!

Anita és Miki

Szia Gábor! Nagyon köszönjük, csodásak az esküvői fotók! Nagyon szuper!!!!! Szerintem jövő héten bemegyünk érte, hét elején megcsörgetlek, hogy megbeszéljünk egy időpontot! Köszönjük még egyszer! Szép hétvégét!

Zsófi és Balázs

Szia Gábor, Köszönjük szépen, már le is töltöttem. Közben Zsófi is hazaért és nagyon boldog, hogy milyen profik lettek a képek.

Bea és Viktor

Köszönjük szépen. Fantasztikusak lettek a képek!

Sári és Zoli

Szeretem, hogy Gábor meglát és megörökít olyan pillanatokat, gesztusokat, érzelmeket, amik egy másodperc töredéke alatt történnek. Mindig is jobban szerettem ezeket a képeket visszanézni, mint a beállítottakat, valahogy jobban megmaradnak az ember emlékezetében.